Canım burun ameliyatı geçiren hiç memnun kalan ben görmedim. Benim kıkırdağım eridi burnumda, çok şükür yeni kıkırdak eklendi ve sol tarafta yamukluk kayboldu ama gel gör ki şimdi sağ tarafa biraz yamuldu

Şimdi tekrar ameliyat olmam gerekiyor veya kabullenmek. Ben kabullenmeyi seçtim çünkü revizyon sonrası başıma neler gelir bilemem, bu riske giremem. Ama bu bizim kararımız ve sorumlulukta bizde. Karar senindi o yüzden alışmaya çalış, depresyona girip yeni sorunlar yaratma kendine. Sana tavsiyem hareketli, enerji dolu spora başla. Özellikle grup spor dersleri çok motive ediyor. Kendine güven gelir, duruşun, yürüyüşün, tarzın güzel olursa burnun kimsenin gözüne batmaz. Ben sakatlanmadan önce yıllar boyunca spor yapıyordum ve çok emindim kendimden, spor gerçekten özgüveni yükseltiyor. Akıl vermek gibi olmasın canım, sadece abla tavsiyesi. Gençsin, sağlıklısın hayata küsme, kendin yönünü belirle. Keşke benim de eski sağlığım olsaydı ve tekrar spor yapabilseydim. Eminim çok kötü bir şey yoktur canım, senin gözünde sorun büyük görünüyor. Sakinleş sorunu çözmeye odaklan. Bu arada doktor yanaşmıyorsa telafi etmeye, şikayet et onu.