Estetik sonrasi eskisi gibi guülememek....

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
523
129
103
32
Ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak. Ama benim yüzümde hala bi gariplik var. Yani burnum cok iyi fakat sanki yüzümün diger bölgeleri tuhaf. Yanaklarima dolgu yaptirmisim gibi gergin. Dudaklarım sis gibi. Böyle gülmemi engelleyen biseyler var sanki yüzümde. Yapay bi gülüş oluyor eskisi gibi sevimli görünmüyorum. Bu kalıcı bi durum mudur. Ameliyat olanlar da bu sorunu yaşayan var mı? Ben bi de cenemden de bi operasyon gecirdim acaba o mu sebep oluyor buna. Bilgisi olanlar lutfen cevap versin :(

Merhaba su an benim 4.günüm ve ayni durum bendede var..gülemiyor güldüğüm an burnum cok feci aciyor ve cok tuhaf bi goruntu olusuyor..ayrica ödem yanaklarima indi bugun sanki köstebeğe benzedim :( cooook kotu duruyoooorr aynaya bakamiyorum disari hic cikamiyorum..bu odem gecmezse hayattan sogurum ben ya :(
Ilk iki gun hersey superdi ne odem vardi ne baska bisey..ucuncu gun yuzum balon gibi sisti ve su an halen ayni durumda ben bundan nasil kurtulucam :(

Merhaba su an benim 4.günüm ve ayni durum bendede var..gülemiyor güldüğüm an burnum cok feci aciyor ve cok tuhaf bi goruntu olusuyor..ayrica ödem yanaklarima indi bugun sanki köstebeğe benzedim :KK43: cooook kotu duruyoooorr aynaya bakamiyorum disari hic cikamiyorum..bu odem gecmezse hayattan sogurum ben ya :KK43:
Ilk iki gun hersey superdi ne odem vardi ne baska bisey..ucuncu gun yuzum balon gibi sisti ve su an halen ayni durumda ben bundan nasil kurtulucam :KK43:
Kalin derili hastalar da odem falan biraz gec iniyormus. Ama senin ince derin bile olsa 4 gun cok erken :) yani benim 4.gunum de sisliklerim odemlerim falan feciydi :) o normal olan zaten. Daha toparlanman için bi kac ay lazım :)

hiç öyle bi durum yaşamadım.yanaklarıma dolgu da yapıldı ama. ilk hafta dikişler varken gergindi sadece 1 aydan itibaren şişlikler ödemler hersey düzeldi

hiç öyle bi durum yaşamadım.yanaklarıma dolgu da yapıldı ama. ilk hafta dikişler varken gergindi sadece 1 aydan itibaren şişlikler ödemler hersey düzeldi
Alala benim niye boyle oldu ki. Yani boyle gülmek icin kendimi zorladigimda sisliklerden gulemiyor gibiyim bi de 3 ay gecti nerdeyse. Kisiden kisiye falan degisiyordur belki :(

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
Hayy Allah razin olsun senden Mune Mune . Yeni bir mesajmi var diye aciyoruz her yerde ayni konu ayni uye.

Back
X