Estetik sonrası makyaj ve cilt temizleme tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

wigglewiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
94
16
88
Merhaba Alçılar çıktıktan sonra makyaj ve cilt temizleme konusundaki tecrübelilerinizi ve deneyimlerinizi paylaştır mısınız? Mesela atel çıkınca yüzü sabunla yıka diyorlar ama nasıl dokunabiliyorsunuz? Makyaj olarak fondoten vb ürünler kullandınız mı? Makyaja burna değdirmezsek alçı çıkar çıkmaz başlayabilir miyiz? Bi de bunun temizlemesi var tabi normalde bastıra bastıra temizlerdim makyajı şimdi nasıl yapabilirim

Merhaba Alçılar çıktıktan sonra makyaj ve cilt temizleme konusundaki tecrübelilerinizi ve deneyimlerinizi paylaştır mısınız? Mesela atel çıkınca yüzü sabunla yıka diyorlar ama nasıl dokunabiliyorsunuz? Makyaj olarak fondoten vb ürünler kullandınız mı? Makyaja burna değdirmezsek alçı çıkar çıkmaz başlayabilir miyiz? Bi de bunun temizlemesi var tabi normalde bastıra bastıra temizlerdim makyajı şimdi nasıl yapabilirim
Burnunuza yavasca fondoten vs surebilirsiniz. Ben yuzumu johhson bebe sampuaniyla yikarim hep. 1.nci aydan sonrada haftada 2 kere peeling yaptim. Cunku vicik vicik yaglaniyor ve siyah nokta olusuyor.

Burnunuza yavasca fondoten vs surebilirsiniz. Ben yuzumu johhson bebe sampuaniyla yikarim hep. 1.nci aydan sonrada haftada 2 kere peeling yaptim. Cunku vicik vicik yaglaniyor ve siyah nokta olusuyor.

Ya hemen aldırıyım gerçekten evdeki tüm yüz temizleme jelleri partiküllü ve bastırmak gerekiyor çok teşekkür ederim. Burun harici yerlere istediğimiz makyajı yapabiliriz o zaman. Buna çok sevindim :)

Benim de bugun 50.günüm makyaj yapabiliyorum burnuma bişey sürmüyorum ama güneş kremi almanı tavsiye ederim ben dün spreyli olarak aldım yüzümü yüz sabunuyla yıkıyorum

Ben bandajlar cikmadan tonikle yüzümü temizledim. Bandaj ciktiktan sonra burnumun ustude dahil makyajimi yaptim. Onceden kullandigim temizleme jelini tonigini nemlendiricisini burnuma bastirmadan yukariya dogru hareketlerle kullandim.

Back
X