Estetik sonrası sosyal hayat

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
Estetik olalı 2 ay oldu. Bu süreçte başka bir sehirdeydim. Dün yaşadığım şehre döndüm. Bugün işe gittim.
İnsanlar yüzüme bakınca rahatsız oluyorum. Bendeki değişikliği farketmesinler istiyorum. Bu durum beni çok utandiriyor ve rahatsız ediyor. Siz bu durumu nasıl ve ne zaman atlattınız ?

Benimde 3 hafta oldu ve evden hala çıkamıyorum daha alışamadım kendimi garip hissediyorum bu kişiden kişiye değişiyor bence ağır bi süreç çünkü kolay değil herkes sana garip garip bakacak sanıyorsun :(

Bunu bu forumda çok kişide okudum,ama mantıklı bir şey bulamıyorum estetik yaptırmışsınız yepyeni bir burnunuz var bunun özgüveniyle insan içine çıkmak varken neden bakışlardan rahatsız olduğunuza aklım ermiyor

Bunu bu forumda çok kişide okudum,ama mantıklı bir şey bulamıyorum estetik yaptırmışsınız yepyeni bir burnunuz var bunun özgüveniyle insan içine çıkmak varken neden bakışlardan rahatsız olduğunuza aklım ermiyor
Bu daha çok seni tanıyan insanların olduğu ortamlara girerken hissediliyor. Aaaa bak Summerwine88 estetik yaptırmış, aman ne gerek varmış, orası öyle olmuş , burası şöyle olmuş , niye yaptırmış vb. konuşmaların mezesi olmak istemiyorsun. Dikkat çekmeyi sevmeyen bir insansan daha zor geçebiliyor bu süreç.

tanıdığjn insanların olduğu ortamda olması normal de,hiçbir şekilde dışarı cıkamayan insanlae var böyle olmamalı böyle mutlu olduğumuz için böyle yaptırdık ve anormal birşet değil estetik hakkında eleştirenlerinin çoğu kıskanclıktan

Ben ameliyat olduktan 1 hafta sonra gezmeye başladım yat yat insan depresyona girer valla. Evde durmayın çıkın gezin evde oturmak için mi ameliyat oldunuz. o kadar para harcadınız ayrıca havanızı da atın :)
Şuan 3. Haftam dışarda kahvemi yudumluyorum her gördüğüm insana da direkt profilimi dönüyorum :D

Ben ameliyatımın 3.günü gezmeye başladım ve hergün gezdim.
Burnumu direk farkeden olmadı sende bi güzellik var kilomu aldın diyor herkes.
Ben söylemedikce anlamıyorlar burnumu

Ben ameliyat olduktan 1 hafta sonra gezmeye başladım yat yat insan depresyona girer valla. Evde durmayın çıkın gezin evde oturmak için mi ameliyat oldunuz. o kadar para harcadınız ayrıca havanızı da atın :)
Şuan 3. Haftam dışarda kahvemi yudumluyorum her gördüğüm insana da direkt profilimi dönüyorum :KK70:
Hahaha kesinlikle ben de

Benim de 3 hafta oldu. Is hayatima basladim. Genel olarak farkedilmedi. Ama farkedenlerde ne kadar degismis diyenlerde oldu. Keyfini cikarin ya. Cekinecek birsey yok bunda. Ne guzel oldu iste :) Yaptirmak isteyenlere cesaret verin hatta :)

Back
X