- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
Belki ilişkileri yenidir, ilk zamanlar tiki erkekler böyle şekil meraklısı oluyor. Ama sevdikçe görmemeye başlıyor. Bence biraz beklemeli. Bakalım zamanla gelişme olacak mı?Diyelim ki bu adamla evlediiiiin hamilesin ister istemez kilo aldın çatlakların oldu Doğum lekelerin kaldı. Bu adam sana kendine bak biraz dedi atıyorum bu ne hal dedi lohusa halinle bebeğinle mi ilgileneceksin bu adamın takıntılarıyla mı? En kötüsü Allah korusun kaza geçirdin iz kaldı bi uzvun zarar gördü bu adam seni sevmeye devam eder mi ?? Seni sen olduğun için sevebilecek yol arkadaşı olduğundan emin olmak lazım.
OlmazErkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Evet bencede msjımın sonunda da dedim zaten seni sen olduğun için sevdiğinden emin olmak lazım. Zaman gerekli evlilik aşaması için.Belki ilişkileri yenidir, ilk zamanlar tiki erkekler böyle şekil meraklısı oluyor. Ama sevdikçe görmemeye başlıyor. Bence biraz beklemeli. Bakalım zamanla gelişme olacak mı?
Ayol öyleyse bile bir yerinde vardır bozukluk. Mesela kıvanç tatlıtuğ dese bana bunu, kıvanççım senin sakalların sarı çıkıyor ya, hele bıyık bıraksan rezil olur çok itici der bozarım. Çünkü bazen empati kurabilmesi için böyle bir iki kez söylemek lazım.
canım bu 250 mılyara araba aldı ya bende ona dedımkı uzerıne 100 mılyar daha koysaydın ev alırdın dedım
Bana dedıkı ben senın oturdugun semtte oturamam sen yasarsın ama ben yasamam dedı
Sankı asalıyo gıbı benı
Başlatmasın şakasına. Sende ona kafan fesleğen saksısina benziyor de bakalım meme ölçüsüyle şaka mı olur ne alaka? Böyle adamlara kendilerini iyi hissettirirsen seni begenmezler ama ne kadar degersizlestirirsen onlari o kadar kıymetli olursun. En yakin zamanda kurtar kendini.
Şimdi çok da aşağılamayayım dediydim :)İki kez söylemek değil, laflarımla döverim ben böylesini.
Bana da göğüslerin küçük diyen oldu , adam olana çok bile dedim. aklında olsun göğüs küçükse diyen çok olur :))Canım öylede bana göğüslerin küçük dedı bir kac kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?