Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Adamin hayat tarzi dıs gorunus bir kere..dusunsenize evlisiniz; her daim bakimli olabilecek misniz? Evde hep bihter ziyagil gibi mi dolasacaksiniz? Hamile kaldiniz diyelim. Nasik bakimli olabileceksiniz? Peki alinacak kilolar? Dogum yaptiktan sonra bozulacak fiziginiz? Sarkan gogusler? Hep tedirgin olacaksiniz. Cok ama cok zor. Bi arkadasim vardi. Esi cok iyi bir sirkette muhendis ve ust duzey yonetici. Adam bilkent mezunu zaten. Calistigi yerdeki kadinlar hep ultra bakimli mini etekli kadinlar. Arkadasimla hep tartisirmis evde cok bakimli ve mini etek giymesi konusunda. Cok zorlandigini soylemisti. Hayat gecer mi boylesiyle

Belki ilişkileri yenidir, ilk zamanlar tiki erkekler böyle şekil meraklısı oluyor. Ama sevdikçe görmemeye başlıyor. Bence biraz beklemeli. Bakalım zamanla gelişme olacak mı?

Olmaz
Evet birakir
Onun sonu da hayirli degil :)

Belki ilişkileri yenidir, ilk zamanlar tiki erkekler böyle şekil meraklısı oluyor. Ama sevdikçe görmemeye başlıyor. Bence biraz beklemeli. Bakalım zamanla gelişme olacak mı?
Evet bencede msjımın sonunda da dedim zaten seni sen olduğun için sevdiğinden emin olmak lazım. Zaman gerekli evlilik aşaması için.

Çirkin deyin ona bilmediği konulardan özgüvenini kırın yaşlılığı hayatta her şeyin olduğunu anlatın bakalım ne diyecek kendi de ömür boyu havalı yakışıklı olmayacak zaten yüzü güzelden tez usanılır derdi ninem Gönlünüze bakıyor mu bu adam iyi düşünün

İki kez söylemek değil, laflarımla döverim ben böylesini.

Son düzenleme:
En sevemediğim insan tipi. Şekilci. İnsan sevdiğinin güzel görünmesini ister, teşvik eder de her şeyin en iyisi en lüksü benim olmalı mantığı çok tehlikeli. İlişki yürür mü yürümez mi o sizin bileceğiniz şey tabi ama böyle bir adamın söylediklerini çok ciddiye alıp özgüveninizi zedelemeyin diyebilirim sadece.

Karar vermek için kendinize şunu sorun, bir gün- allah korusun- kolumu bacağımı kaybetsem, vücudumda kalıcı bir hasar olsa bu adam beni o halimle sever mi ? Bunu düşünüp karar verin.

Ben de suna takildim;kadin esmerse sansini kaybetmistir lafini sana ne ara soyledi.insanin bunu soyleyecegi kisi sevgilisi olamaz .yazdiklarin hos seyler d3gil zor bu adamla

Demekki evlendiginde full makyaj ve iyi giyimli bihter ziyagil gibi ister bu seni.hatta daba fazlası.uzak durun.Cabuk çökersiniz genc yasinizda.kaç kaç kaççç

fesleğen saksısı tanımlamanıza bayıldım

Onun da isteği buymuş demek. Saygı duy.
İşine gelmiyorsa ayrıl.

Canım moralini bozmak istemem ancak öyle bi adamla evlenirsen ilerde daha güzel bi kadin uğruna aldatilirsin.. çocuk doğuracağız kilo alacağız yaslanicaz sürekli makyajlı fönlü gezmek zaten mümkün değil.. önemli olan temiz ve bakımlı olabilmektir oda makyaj ve boyayla olmuyor ne Yazık ki.. halkında hayırlısı olsun

sizlerin aile,aşk,iş ile ilgili ve kimin haklı olduğuna karar veremediğiniz durumlarda, sorularınıza cevap bulabilmeniz amacı ile kurduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…