40 yaşındayım ve 1 operasyon geçirdim, bu konuyu ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Eşime yaptırayım mi diye yüzeysel sordum oda hayır dedi ama ben yaptırdım sonrasında karşı çıkacağı bir ortam yaratmadim.İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Bende bu ara moda olmuş diye yüzümü askıya astırayım dedim, benimle evliyken askıyla tek ilişkin ütülediğin gömlekleri asmak için olabilir dedi. Bende entrika uydurup tazminat olaylarına girsem estetik parasını koparır mıyım senden dedim, ilginç bir bakış attı sonra gittim çay koydum
◇sosyal medyada herkesin kaşlar kalkık gözler badem çene törpülü insan heves ediyorgöze batmayalım orjinal kalarak, haksız mıyım
Asıl göğsüne yaptiramazsin demesi gerekmiyor muydu bacım bu Anadolu erkeğinin?
Yani yüzümüzle para kazanıyoruz sonuçta
Not: Hıc estetik işlem yaptirmadim. Ama zamaninin geldiğini hissedersem kesinlikle yaptiririm. Cunku kendimi cok seviyorum canım kendim
Hoşlanmıyordur estetikli dolgulu bilmemneli surattan. Ben de hiç hoşlanmıyorum. Çok ciddi ihtiyaç değilse yüzü deforme ediyor bence müdahaleler.
ilk dolgu ve botoksumu 36 yaşında yaptırdım. Düzenli olarak yaptırıyorum. Şu an 41 yaşındayım, hamileyim. Doğumdan sonra Fransız askısı yaptırmayı düşünüyorum. Bunlar için eşimden izin almıyorum. Ücretini de kendim ödüyorum. Ondan alsam belki mırın kırın edebilirdi, ne gerek var derdi.
Bir kadın estetik yaptırıyorsa kendini daha iyi görmek için yaptırır. Benim bedenimde yaptığım işlemlere kocam dahi olsa karışamaz. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Belki yanlıştır.
40-45 civarı yüzüm için bir şeyler düşünüyorum ve hatta şimdiden bi jawline filan bi şeyler mi yaptırsam ki diyorum; çünkü tipimden sıkıldım. Eşime de laf arasında geçirdim ve "Ne estetiği zaten güzelsin, yaptırma" cevabı aldım ki "Yaptırayım mı?" diye sormamıştım, düşünüyorum demiştim.
Eşim doğal olanı sevdiğini, doğal halimin gayet çekici olduğunu, birbirine benzeyen o klasik instagram sıfatlarından bir tane de evin salonunda görmek istemediğini demeye getirdi. Saçımı da farklı renklerde kullandığımda, bir şey demez ama kendi rengi en güzeli demeden de duramaz.
"Boşanırım" lafı ağır bir laf, artık biraz da esprisine mi söyledi siz bilirsiniz onu ama doğallıktan yana bir eşiniz varsa, doğal saç renginiz vb bunlara da ara ara müdahil oluyorsa, sebep bu olabilir. Ya aslında böyle yazmamız da saçma, sorun eşinize açıklasın, içinden ne geçiyor bilemeyiz neticede, kıskançlık da olabilir, ben izin vermiyorum işte tarzı erkeklik yapası gelmiş de olabilir, olabilir de olabilir.
Ha mesela şu eşinizin ettiği lafı eşim bana etse, yaptırasım yoksa da canım botoks çeker, aşeririm, kaşıma çeneme alnıma kafe köşelerinde çaktırırım, dudağımı şişirir üç yüz otuz üç derim. Yasak koymak öyle, nedir yani?
28 yaşındayken estetiği çok gereksiz buluyordum.
30 yaşındayım doktor tavsiyesi okuyorum.
Sorsam kocam da istemez sanırım o sebeple sormuyorum.
özlü sözler kitabı yazsan bestseller olur kısa zamanda paraya para demezsin. e o paralarla da ne estetikler yaptırılırrr ne estetiklerrrAsıl göğsüne yaptiramazsin demesi gerekmiyor muydu bacım bu Anadolu erkeğinin?
Yani yüzümüzle para kazanıyoruz sonuçta
Not: Hıc estetik işlem yaptirmadim. Ama zamaninin geldiğini hissedersem kesinlikle yaptiririm. Cunku kendimi cok seviyorum canım kendim
35 40 inizda düşünceleriniz değişebilir bence28 yaşındayken estetiği çok gereksiz buluyordum.
30 yaşındayım doktor tavsiyesi okuyorum.
Sorsam kocam da istemez sanırım o sebeple sormuyorum.
43 oldum hala düşünüyorumm.hele bir 50 ye kadar düşüneyim de belki yaptırırım.ha zorunlu estetiklerim var onlarda pandemi de kaldı virüs yüzünden35 40 inizda düşünceleriniz değişebilir bence
Edebiyat öğretmeni arkadasim da aynısını diyor. Dinlemeliyim sanirim 1özlü sözler kitabı yazsan bestseller olur kısa zamanda paraya para demezsin. e o paralarla da ne estetikler yaptırılırrr ne estetiklerrr
Aklıma gelmişken vücut estetik konusuna benzer bir konuyu daha yazayım eşimin izin(!) vermediği; tepki gösterdiği:
Kendisinin iki dövmesi var, ben de dövme yaptırmak istiyordum. İlkten bunu dillendirdiğimde "Dövme yaptırmanı istemiyorum, yaptırmayacaksın" demişti. E kendisinde bile dövme var; neden diyorum açıklamıyor da...
Sonra "Gereksiz buluyorum, bi de seni tanıyorum, hoşuna gidecek, abartacaksın" dedi.
Dedim sen beni tanıyorsan bi şeye yasak koymaman gerektiğini ve koyduğun zaman onu inadına yapacağımı da bilmen gerekirdi ve yaptırdım.
Ha eşim beni tanıyor ki evet, bu bileğimden dirseğime kadar kolumun içini kaplayan kocaman dövmenin devamı gelecek ahdakjsdh Belki bir sebep de budur; huyunuzu biliyor ve durmazsanız diye çekiniyor da olabilir.
Ben yaptircam 2 senedir kararlıyım, bir ürün buldum onu deniycem olmazsa direk botoks.43 oldum hala düşünüyorumm.hele bir 50 ye kadar düşüneyim de belki yaptırırım.ha zorunlu estetiklerim var onlarda pandemi de kaldı virüs yüzünden
valla kitap okumayı çok severim kitap delisidir adım arkadaşlar arasında ama senin yazdığın bazı sözleri ilk defa duydum ve çok çok beğendim.hepsi zeka ürünüEdebiyat öğretmeni arkadasim da aynısını diyor. Dinlemeliyim sanirim 1
Karşı çıksa sen onu döverdin bence40 yaşındayım ve 1 operasyon geçirdim, bu konuyu ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Eşime yaptırayım mi diye yüzeysel sordum oda hayır dedi ama ben yaptırdım sonrasında karşı çıkacağı bir ortam yaratmadim.
Valla ben erkek arkadaşıma sanada yaptıralım mi ne oluuuur diyorum. Oda ne oluuuur bana dokunma diyorBen yaşlanacagim sen de yaşlan hep genç mi duracaksin diyor. O yaşlaniyor diye ben yaşlanmak zorunda miyim?Sen de yaptir tutuyor muyum diyorum. Yoooookkkkkk
Durmayacagim bir durum yok. Ben yuzumu begeniyorum zaten yuzumle derdim yok ama yaşlanmak, kirişmak istemiyorum hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?