Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 33 olmasına rağmen , dolgu ve botoks konusunda deneyimliyim.
Öncelikle tek bir kırışıklığım yok 4 yıldır azar azar 6 ay aralıklarla botoks yaptırıyorum, çok memnunum. Bu arada annem de yıllardır botoks uygular düzenli yaptırdığı ve çizgiler belirginleşmeden yaptığı için inanılmaz doğal bir görüntüsü mevcut.

Bunun dışına dudak dolgum var , 3 yılda 4 kez yaptırdım. Yine hiç bir sıkıntı yaşamadım dudaklarım gayet orantılı ve doğal duruyor.
Bence buradaki en önemli nokta geç kalmamak ve abartmamak.
Yani çizgileri derinleşmiş dudak yaşa yenik düşmüş bir durumda abartılı çözümler kötü duruyor.

Oda iyiymiş

Benimde yaşım 40 a gelmek üzere. Gece çalıştığım icin eşimle ayrılık sonrası arada uyku problemi yaşıyordum. Arkadaşıma gittim ve göz altına ısın tedavisi uygulayalım dedi bende eger çok az uygulanacaksa tamam dedim. Yaklaşık 0,5 ml uygulandı Buda neredeyse fark edilmeyecek miktardaydı. Aradan aylar sonra ben baya zayıfladım ve bu minnacık dolgu yüzeye çıkmaya başladı. Allahtan zamanla eriyen bir maddeymiş. Şimdi tamamen yok oldu. Bundan sonra asla böyle şeyler yapmamaya karar verdim. Sonuçta yaşlanmak insanlıgın doğasında var , kendimi olduğum gibi sevmeyi öğrendim

merhaba ne kadar sürede düzeldi

Estetiğe sıcak bakan biri olarak 40 yaş normal diyorum. O yaşlara yaklaştığımda kendim de düşünüyorum ama şu andan başlamam mesela (25 yaşındayım).

Bazı arkadaşlar eşiniz klasik Instagirl tipi görmek istemiyordur karşısında bu yüzden böyle bir tepki vermiştir demiş. Bakın buna katılıyorum. Çünkü estetiğin yapılıp yapılmadığından çok nasıl yapıldığı önemli asıl. Mesela dudak dolgusu yaptırmak istersiniz, bir doktor acayip sahte şişmiş balon gibi yapar diğer doktorda bakanlar ne yaptırdığınızı tam olarak söyleyemez bile. Bir plastik cerrahın sözüydü bu: “En iyi estetik yapıldığı anlaşılmayan estetiktir.”

Örnek: Bu araların popüler dizisi Duy Beni'de başrol kızın estetiği özellikle dudak dolgusu o kadar abartı ve yapay duruyor ki anlatamam. Kız 26 yaşında bu arada. Yani eşiniz böyle görünmenizden korktuysa birazcık haklı olabilir. Link bırakıyorum.

Düzenleme: Ayyyy konu tarihini 24 Temmuz 2022 gördüm ya ben! Kadıncağız 5. estetiğini yaptırmıştır konu yorumluyorum ben de. Kim buldu hortlattı senesi geçmiş konuyu..

Son düzenleme:
Eşimde öyle derdi ohooo insan isteyince buluyor çözümünü valla şuan da
Meme protezim var
Burun estetiğim var
Dolgu botoxta yaş 32 oldu eklendi
Şimdide kırmızı çizgim dudak dolgusu sakın yaptırma diyor
Tamam kocacım diyorum ( ihtiyacım yok onu da hallederdim yoksa )

Ay bende düştüm tongaya şu konular nasıl hortluyor anlamadım gitti

Yok hiç bir şey yaptirmadim. Daha 29 yaşimdayim.

Ay bende düştüm tongaya şu konular nasıl hortluyor anlamadım gitti

Mune konu kapanabilir. Evet devamli hortluyor bu konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…