Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yaptircam 2 senedir kararlıyım, bir ürün buldum onu deniycem olmazsa direk botoks.
ürünler pek bir işe yaramıyorlar hızlı yaşlanmayı önlüyorlar sadece.ben devamlı serum kullanırım çeşit çeşit.günde 1 defa yıkamamı söyledi dermatoloğum cildin yağ dengesini bozarmış aşırı yıkamak yüzü temizleyicilerle ve sıcak suyla

Yaşlanmak istemiyorum diye bir şey yok bence. Hepimiz yaşlanacağız eninde sonunda yüzümüzü dolguya boğsak da çekiştirip gerdirsek de. Ajda pekkan da yaşlanmak istemiyor, kendince yaşlanmıyor ama güzel mi?

Yok ayol sende
Eşlere bu fırsatı vermemek gerek bence. Sonunda sahipleniyor, beden benden çıkıp sanki tapulu malı gibi davraniyorlar
ayy onların zevkine göre davransak paçoz ve demode oluruz 2 aya.bugün alışverişe gittik bana güzel diye bir elbiseler gösterdi teyy teyyy.

değil.ama nebahat çehre güzel

Yok ayol sende
Eşlere bu fırsatı vermemek gerek bence. Sonunda sahipleniyor, beden benden çıkıp sanki tapulu malı gibi davraniyorlar
Benimkide şakaydıda işte ama demek istediğim senin ne kadar güçlü, kendi kararlarını alabilen mantıklı bir kadın olduğundu.
Evet çok haklısın aynen öyle oluyorlar.

İşte o kabullenebilir, siz kabullenmekte zorlanıyor ve kırışma işini biraz daha geciktirmek istiyor olabilirsiniz gayet de.
Yoksa kim hususi ister? Kim "Ay şahane oldu böyle suratımın fil kulağına döndüğü oh oh" der?

Demek istemişki ben yaşlanıcam da sen yaşlanmayıp ne yapacaksın
Ve evet 40 erken.

Değil. Ne yapsak simdiki gibi olmayacak, dogru soyluyorsun yüzü ne kadar cekiştirip gergin de yapsa gençligin verdigi hissi vermiyor.
Estetikten çok psikolog ihtiyacim olacak muhtemelen.

Cogunluk derdimi yuzumde birseyleri degiştirmek olarak algiladi galiba ama ben
yuzumu degistirmek istemiyorum zaten kendimi begeniyorum hatta biraz abartili begeniyorum ki bu yaşlanma kismina fazla kafayi takiyorum gittikce.

Demek istemişki ben yaşlanıcam da sen yaşlanmayıp ne yapacaksın
Ve evet 40 erken.
bakımlı gerekli kremlerini serumlarını kullanmış iyi beslenmiş sigara içmemiş 40 için erken.ama 40 yaşında kırış kırış yüzlü kadınlarda var

Benimkide şakaydıda işte ama demek istediğim senin ne kadar güçlü, kendi kararlarını alabilen mantıklı bir kadın olduğundu.
Evet çok haklısın aynen öyle oluyorlar.
Güçlü filan değilim aslında, sadece içinde tutmuyorum her şeyi, şaka yollu da olsa söylerim. Oda alıştı bana emir cümlesi ile konuşunca yapardım yoksa da yaparım.

iyi bir göz kremi al gün de 3 kere sür.evde ev işi yaparken bile serum sür aha lı hyalunorik li serumlar var uygun fiyata onlardan da sür .böylece süreci geciktirirsin .göz çevresi ve eller ve boyun kırışmazsa asla yaşlı gözükmezsin bir de çin bıyığı denilen yerler

bakımlı gerekli kremlerini serumlarını kullanmış iyi beslenmiş sigara içmemiş 40 için erken.ama 40 yaşında kırış kırış yüzlü kadınlarda var

O genetikle alakalı daha çok bence.
Sigara bile etkilemiyor inan.
46 yım yüzümde kırışık yok ama böğrüm kırışmaya başladı

Güçlü filan değilim aslında, sadece içinde tutmuyorum her şeyi, şaka yollu da olsa söylerim. Oda alıştı bana emir cümlesi ile konuşunca yapardım yoksa da yaparım.
Ayyy bilemiyorum valla bu kk da örnek aldığım güçlü kadınlardan birisin ben bilmeeem . Hem bu dediğini de yapmayan yapamayan çoook kadın var

Goz kremi hatta zeytin yagi suruyorum yuzumu temizleme nemlendirme aksatmiyorum sabahlari yuzumde buz gezdiriyorum filan

Henuz kirişmadim, beyazim da cikmadi bunlar olmaya başlayinca ne yapacagimi bilmiyorum. Umarim çook gecikir.
Sanki psikolojik destek bile alsam bu durumu her zaman uzulcekmisim gibi geliyor. Genclere bakip ic gecirecekmisim ozguvenim dusecekmis gibi...
Ne ara zaman geçiyor anlamiyorum.

Buda serum 3 ay once biri baslamisti onunla konuştum bugün. Siparis vericem bakalım ne kadar işe yariycak

O genetikle alakalı daha çok bence.
Sigara bile etkilemiyor inan.
46 yım yüzümde kırışık yok ama böğrüm kırışmaya başladı
sigara içenlerin dudak çevreleri hep kırışıyor ama.tüm tanıdıklarımda var.bir de ciltlerinin rengi değişti sarışınlar bile karardı yahuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…