- 11 Aralık 2018
- 42.613
- 264.831
- 598
Elindeki tek şeyin güzelliğin olduğunu mu düşünüyorsun acaba? Güzelliğin giderse bir şey kalmayacak gibi hissediyor olabilirsin. Yaşlanma ya da estetik takıntısının altında böyle sebepler yatar genelde. Muhtemelen çocukluğundan beri güzel olduğun söyleniyor sen de bunu kaybetmekten korkuyorsun. Psikolog işe yarayabilir bence de. Kendinle ilgili algını düzeltmen gerekebilir.Değil. Ne yapsak simdiki gibi olmayacak, dogru soyluyorsun yüzü ne kadar cekiştirip gergin de yapsa gençligin verdigi hissi vermiyor.
Estetikten çok psikolog ihtiyacim olacak muhtemelen.
Cogunluk derdimi yuzumde birseyleri degiştirmek olarak algiladi galiba ama ben
yuzumu degistirmek istemiyorum zaten kendimi begeniyorum hatta biraz abartili begeniyorum ki bu yaşlanma kismina fazla kafayi takiyorum gittikce.
Biraz kendine guvenmekle alakali bence.Ayyy bilemiyorum valla bu kk da örnek aldığım güçlü kadınlardan birisin ben bilmeeem. Hem bu dediğini de yapmayan yapamayan çoook kadın var
sigara içenlerin dudak çevreleri hep kırışıyor ama.tüm tanıdıklarımda var.bir de ciltlerinin rengi değişti sarışınlar bile karardı yahuu
Ben hala kararmadim, Allah karartmasin. Michael Jackson in mezardan hortlamis hali gibi olurum bensigara içenlerin dudak çevreleri hep kırışıyor ama.tüm tanıdıklarımda var.bir de ciltlerinin rengi değişti sarışınlar bile karardı yahuu
kocaya kendimizi ezdirmeyeceğiz çalışıyorsak maaş kartı asla verilmeyecek dışarı çıkarken sorulmayacak sadece haber verilecek aşırı tutumlu olunmayacak yemeyenin malını yerler çünkü.başka var mıydı kadınlara öğütler ?Biraz kendine guvenmekle alakali bence.
Sigara her yönden kötü, ciltte lekelenmelere, kırışıklara neden olmakta.sigara içenlerin dudak çevreleri hep kırışıyor ama.tüm tanıdıklarımda var.bir de ciltlerinin rengi değişti sarışınlar bile karardı yahuu
böğür nasıl kırışır ki güneş bile görmüyor?Yüzyıllık içiciyim yok öyle birşey
Bu böğüre botox oluyomu yav
böğür nasıl kırışır ki güneş bile görmüyor?
Estetikten çok psikolog ihtiyacim olacak muhtemelen.
çamaşırdan mı kaynaklandı acaba?yani sıkan sütyenden falan?Ay anlamadım ki böyle dikey ince çizgiler oldu kısa kısa
Cok siki bir sutyen mi takiyorsunAy anlamadım ki böyle dikey ince çizgiler oldu kısa kısa
Eğitim şart, çorabını çıkart çıkart derdim çıkartıp koltuğun kenarına koyardi, bir kere arkasından fırlattım, bağırdım sonra çıkartıp cebine koymaya başladı... Şimdi eve gelir çorabını çıkartır, duş almayacaksa da ayaklarını yıkar...kocaya kendimizi ezdirmeyeceğiz çalışıyorsak maaş kartı asla verilmeyecek dışarı çıkarken sorulmayacak sadece haber verilecek aşırı tutumlu olunmayacak yemeyenin malını yerler çünkü.başka var mıydı kadınlara öğütler ?
terapiye ben de gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanınYa kusura bakma buna çok güldüm; düzenli terapi alıyorum ve terapiye başladığımdan beridir "Ya psikiyatra verdiğim parayı estetiğe dövmeye bassam sanki daha mutlu olurum" diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve sanırım yapacağım ahsjdh
çamaşırdan mı kaynaklandı acaba?yani sıkan sütyenden falan?
Elindeki tek şeyin güzelliğin olduğunu mu düşünüyorsun acaba? Güzelliğin giderse bir şey kalmayacak gibi hissediyor olabilirsin. Yaşlanma ya da estetik takıntısının altında böyle sebepler yatar genelde. Muhtemelen çocukluğundan beri güzel olduğun söyleniyor sen de bunu kaybetmekten korkuyorsun. Psikolog işe yarayabilir bence de. Kendinle ilgili algını düzeltmen gerekebilir.
Cilt nemini kaybettiği için oluyor, günde 2 litre su için lütfen, artık düzelir mi bilemedimAy anlamadım ki böyle dikey ince çizgiler oldu kısa kısa
aaaa ben de deneyeyimmm.çoraplar her yerde geziyorlarEğitim şart, çorabını çıkart çıkart derdim çıkartıp koltuğun kenarına koyardi, bir kere arkasından fırlattım, bağırdım sonra çıkartıp cebine koymaya başladı... Şimdi eve gelir çorabını çıkartır, duş almayacaksa da ayaklarını yıkar...
terapiye bend e gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanın
Cilt nemini kaybettiği için oluyor, günde 2 litre su için lütfen, artık düzelir mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?