Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elindeki tek şeyin güzelliğin olduğunu mu düşünüyorsun acaba? Güzelliğin giderse bir şey kalmayacak gibi hissediyor olabilirsin. Yaşlanma ya da estetik takıntısının altında böyle sebepler yatar genelde. Muhtemelen çocukluğundan beri güzel olduğun söyleniyor sen de bunu kaybetmekten korkuyorsun. Psikolog işe yarayabilir bence de. Kendinle ilgili algını düzeltmen gerekebilir.

Biraz kendine guvenmekle alakali bence.
kocaya kendimizi ezdirmeyeceğiz çalışıyorsak maaş kartı asla verilmeyecek dışarı çıkarken sorulmayacak sadece haber verilecek aşırı tutumlu olunmayacak yemeyenin malını yerler çünkü.başka var mıydı kadınlara öğütler ?

Estetikten çok psikolog ihtiyacim olacak muhtemelen.

Ya kusura bakma buna çok güldüm; düzenli terapi alıyorum ve terapiye başladığımdan beridir "Ya psikiyatra verdiğim parayı estetiğe dövmeye bassam sanki daha mutlu olurum" diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve sanırım yapacağım ahsjdh

Eğitim şart, çorabını çıkart çıkart derdim çıkartıp koltuğun kenarına koyardi, bir kere arkasından fırlattım, bağırdım sonra çıkartıp cebine koymaya başladı... Şimdi eve gelir çorabını çıkartır, duş almayacaksa da ayaklarını yıkar...

terapiye ben de gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanın

Kız ben sırf canım acır diye yaptıramam . Şaka bir yana eşime sorsam o da iştemez ama boşanma gibi bir tepki vermez ama ben yaptırmak istesem sormam yaptırırim ,şuan ileride yaptırmak gibi bir düşüncem yok ama insanız sonuçta bir bakmışsın 40 yaştan sonra kırışıklığa taktım botoks yaptırdım belli olmaz benim işim . Genel görüşüme bakarsan doğalliktan yanayim herkesin aynı gorundugu yapma suratları sevmiyorum hatta karakteristik ozellik katan farklı yüzleri daha çok seviyorum misal hafif kemerli burun falan bazilarina yaş almak çok yakışıyor

Ben tek ozelligim oldugunu dusunmuyorum ama evet cocuklugumdan beri biraz öne cikti sanirim.

Bir şey daha var bunu yazsam mi emin olamadim ama çok nokta atisi yapiyorsun yazmak istedim. Mesela eskiden lise donemlerindeyken bir ortamda, kursta vs benden coookkkk cooookkk guzel biri olmadiginda daha iyi hissederdim daha istekli olurdum. Cooook asiri guzel bir kiz biraz modumu dusururdu. Tabi ki artik oyle huylarim kalmadi ama biraz boyle degisik huylarim vardi.

aaaa ben de deneyeyimmm.çoraplar her yerde geziyorlar

terapiye bend e gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanın

Ya sorma, vijdonsızlar 50 dk için çıkıyor ya cebinden o para... 50 dk havaya konuşur gibi... Bari giderken bir şey almamış gibi hissetmeyeyim diye iki paket makarna, bi poşet domates neyim tutuştursalar da elime alış-veriş hissi olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…