Ese anlatmayi bosver cok az es para harcayip esinin guzellesmesini uygun bulur.size degil ha paraya uzulur cogu.biriktirin simdiden.40 i bulmaz 35 gibi baslamak gerekebilir.bakimi aksatmayin ve spor.bakin benim yuzum sarkti ve gerdirmek istiyorum.dr ariyorum su an peknpara birijtiremedim tasinma durumu vs ama seneye tamamim insallah.
Neden sanki 40 yasinda mezara girmen gerekiyoraslinda kimisi erken yaslarda baslaman gerektigini soyluyor.. ki kirisikliklar yer etmeden ise yarasin. Hos 25 yasinda baslasan botox motox 45 yasina kadar fatih urek gibi filan olursun bence. Cok kafaya takan yapiyor zaten ister 30 ister 40 yasina gel. Hem bana gore asil coluk cocukla beraber kendine bakmak meziyet, kimisinin icinde oluyor.
Maddi yetersizlik olursa bilemem tabii.
Cok saglikli seyler degil zaten dolgu vs. Sinirlerimizi öldürüyormuş zamanla.
Sen gene alın ve göz çevresinin kırışmasını sınirlamal için botoxu düşün zaten komple hareketsiz kalmiyor onlar eskide kaldı benim şimdi iki kaşımin arası ve alnimda sabit çizgiler var keşke olmadan yaptirsaydım diyorumBiraz arastiriyorum ama zararli ve ne kadar erken başlanirsa ileride o kadar önünü alamazsin deniliyor, kimi yerde erken başlayin diyor. Ama şuan yuzumde bir sikinti yokken ve ihtiyac yokken bir şeyler enjekte ettirmek içime sinmiyor doğrusu, durduk yere batirmayalim.
Eşim de diyor bir kere başlayacaksin devami gelecek bagimli gibi devamli yeni birşeg isteyeceksin algin bozulacak diyor.
Evet oyleymis olusmadan yaptirmak gerekiyomus. Ama herkes birbirine benzemiyor mu? Nasil yapiyolar onu bende onu anlamiyorum. Yoksa hani kucuk dokunus dedikleri, yuz seklin cok degismeden yapilani bende begeniyorum.Yok yahu botox öyle şoyle kaldıgın birşey asla değil en azindan benim yaptırdıgim
Çok güzel oluyor ve evet erken başlamak lazım kırısıklar olduktan sonra yaptırıyorsun güzel duruyor ama kırısıklık düzelmiyor tabi amaç olmadan yaptırmak
Bak o dogru.. cunku bagimlilik yapiyormusBiraz arastiriyorum ama zararli ve ne kadar erken başlanirsa ileride o kadar önünü alamazsin deniliyor, kimi yerde erken başlayin diyor. Ama şuan yuzumde bir sikinti yokken ve ihtiyac yokken bir şeyler enjekte ettirmek içime sinmiyor doğrusu, durduk yere batirmayalim.
Eşim de diyor bir kere başlayacaksin devami gelecek bagimli gibi devamli yeni birşeg isteyeceksin algin bozulacak diyor.
O birbirine benzeyenlerinki ufak dokunuşlar değil benceEvet oyleymis olusmadan yaptirmak gerekiyomus. Ama herkes birbirine benzemiyor mu? Nasil yapiyolar onu bende onu anlamiyorum. Yoksa hani kucuk dokunus dedikleri, yuz seklin cok degismeden yapilani bende begeniyorum.
Yok benzemiyorsun bence..O birbirine benzeyenlerinki ufak dokunuşlar değil benceben benziyor muyum onlara botoxda var dudak dolgusuda bende
Aynen bende beğeniyorum aslinda ama herkes aynı oldu maalesef gercektenYok benzemiyorsun bence..
Herkes kucuk burun kalin dudak kalkik kas vs. Yani aslinda guzellik kategorisine girsede.. sanirim gore gore bikiyor insan
Bak hep bi eksiklik buluyor insan yaptirdikcaAynen bende beğeniyorum aslinda ama herkes aynı oldu maalesef gercektenkaşıma müdahele bende istiyorum lanet bir ince kaş modası yuzünden alt kısimlarda eksiklikler var ufak bi çizgi şeklinde doldurtmak istiyorum
Evet mide ameliyatı oldum 50 ye yakın verdim tabi 120 kenki gerginlik yok yüzümde ama çok deforme olmadı 40 yaşindayım hatta 41 olucam idare eder durumumBak hep bi eksiklik buluyor insan yaptirdikcaama sen mutlu oluyorsan maddi imkaninda varsa neden olmasin? Buarada zayiflamakta yuzde baya sknti olusturuyor. Sen kilo vermistin sanki baya, oyle hatirliyorum. Benim hic kirisikligim yokken 3. Gebelikten sonra alnimda kirisiklik gordum.. kilolar gitmisti birde hizli gitmisti.. ondan oldu diye dusunuyorum. Artik 20 yasinda degilim sonucta, ama ozellikle gebelik sonrasi kilolar gidince ciziklerin cikmasi tesaduf degildi bence.
Birde mimik yapmamak cok onemli.. abarti alin hareketi, surekli gulumsemek vs kirisiklik oluyor. Cok erken yaslarda derin kirisikliklar olusuyor
Bir dirhem et bin ayip orter derler, belkide haklilarEvet mide ameliyatı oldum 50 ye yakın verdim tabi 120 kenki gerginlik yok yüzümde ama çok deforme olmadı 40 yaşindayım hatta 41 olucam idare eder durumum
O mimikleri ister istemez yapiyorsun ben yaz kış güneş gözlüğü kullanırim ama gene iki kaşımın arasında çizik var
Ben de şimdiki kalın kaş modasını beğenmiyorum ya çok az kişiye yakışıyor bence gözlerin iri burnun kucuk olmasi lazim bence yakismasi icin yoksa maskülen duruyorAynen bende beğeniyorum aslinda ama herkes aynı oldu maalesef gercektenkaşıma müdahele bende istiyorum lanet bir ince kaş modası yuzünden alt kısimlarda eksiklikler var ufak bi çizgi şeklinde doldurtmak istiyorum
Ben zaten çok kalin sevmiyorum boş yerleri doldurtmak istiyorum sadeceBen de şimdiki kalın kaş modasını beğenmiyorum ya çok az kişiye yakışıyor bence gözlerin iri burnun kucuk olmasi lazim bence yakismasi icin yoksa maskülen duruyor
Şimdi mesele tam olarak bu.Eşimle aynı yaşta sayılırız ikimiz de 40 yaş üstü.Adamın saçlarının çoğu beyazladı bende tek tük.Benim kilo yıllardır aynı güzel de giyinirim, adam hafif göbeklenmeye başladı ve benim gibi spor giyinmiyor.Ben yaşlanacagim sen de yaşlan hep genç mi duracaksin diyor. O yaşlaniyor diye ben yaşlanmak zorunda miyim?Sen de yaptir tutuyor muyum diyorum. Yoooookkkkkk
Durmayacagim bir durum yok. Ben yuzumu begeniyorum zaten yuzumle derdim yok ama yaşlanmak, kirişmak istemiyorum hepsi bu.
Şimdi mesele tam olarak bu.Eşimle aynı yaşta sayılırız ikimiz de 40 yaş üstü.Adamın saçlarının çoğu beyazladı bende tek tük.Benim kilo yıllardır aynı güzel de giyinirim, adam hafif göbeklenmeye başladı ve benim gibi spor giyinmiyor.
Bir kaç kez aramızda çok yaş farkı olduğu da sanıldı o da şahit oldu buna derken ben hiç yorum yapmadığım halde arada bir 'ee ben yaşlanıyorum sen aynı kaldın, sen neden yaşlanmıyorsun' gibi gereksiz yorumlar yaptı.
Özetle eşiniz eşimin durumuna düşmek istemiyor.Ben de ufak tefek bir şeyler yaptırsm mı diyorum kendi kendime ama eşimden izin alayım moduna girersem kesin karşı çıkar.Ya gizli yaptırırım ya da hiç yaptıramam.
Önünüzde daha çok sene var ara ara gündeme getirin ki kafa olarak hazır olsun.Vakti gelince yavaş yavaş yaptırırsınız.
Biostumulator nedir acaba ?Keşke bizler de erkekler kadar estetik operasyonlara uzak olabilsek. Yaptırdıkça yaptırasın geliyor ve birçok konuda da eksik bilgiyle peşine düşüyoruz bu işlemlerin. Ben youtubeda plastik cerrah ve dermatolog kanalları takip ediyorum. O kadar fazla dezenformasyon var ki bu estetik kozmetik cerrahi endüstrisinde. Mesela erken botoks yaptırmanın bir yararı yokmuş hatta bazı bölgelerde kasları kullanamadığımız için sarkmalar meydana gelebiliyormuş. Biostimulator öneriyorlardı onun yerine. Risklerinden zaten hiç kimse konuşmuyor.
Sosyal medya, filtreler, photoshoplar, airbrushlar sağolsun normali yetmiyor mükemmelini arzuluyorsun. Ben de şunu mu yaptırsam bunu mu diye birsürü farklı farklı uygulama araştırdım sonrasında çoğundan vazgeçtim. Reklamlar gerçeği yansıtmıyor. Burada bile kaç tane reklam hesabi tespit edip şikayet ettim.
Bence cilt bakımı bilgisi zaten yetiyor düzgün yaş almak için. Etiketteki ingredients kısmını anlayabilmek gerek. Kimyasal kullanımından anlayınca invaziv cerrahi metotlara da lüzum kalmıyor
Böyle bir tepki görecek kadar evli kalmadım ama 40 çok geç ben 28 de başladım ama yaşlanma karşıtı olarak değil de ufak tefek dolgularla belki eşini şaka yapmıştırİyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Senin bedenin senin kararın. Sanırım eşin seni böyle seviyorum demek istemiş. O zaman akla şu soru düşünüyor yani başke türlü olsam bilmem ne sevmezmi her şekilde sevmesi gerekmez mi . Hayır bence gerekmez . Çünkü dış güzellik bence ikinci planda olmalı ama malesef o sadece kadınlar için geçerli. Şu an konuşmak için erken. Ben dövmeye aşırı karşı bir alile tanıyondum . Kızları habersiz yaptırdı çozkızdılar. Aradan 5 sene geçti gelinleri. Oğuları . Sonrada annesi kendine yaptırdı. Soranlara bence çok güzel ne var bunda dedi. Yani insanlar değişir. Zevkler renkler değişir. Yarın bir gün yaşlılığa girince eşin de yaptırabilir. Bilinmez . Bence şu an için birbirinizi yormaya gerek yok.İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?