Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Spor ve bakim yapan biriyim zaten. Bazi uyeler de olaya para olarak yaklaşmiş ama parayla alakasi yok, eşim öyle düşünen biri değil.

Biraz arastiriyorum ama zararli ve ne kadar erken başlanirsa ileride o kadar önünü alamazsin deniliyor, kimi yerde erken başlayin diyor. Ama şuan yuzumde bir sikinti yokken ve ihtiyac yokken bir şeyler enjekte ettirmek içime sinmiyor doğrusu, durduk yere batirmayalim.
Eşim de diyor bir kere başlayacaksin devami gelecek bagimli gibi devamli yeni birşeg isteyeceksin algin bozulacak diyor.

Sen gene alın ve göz çevresinin kırışmasını sınirlamal için botoxu düşün zaten komple hareketsiz kalmiyor onlar eskide kaldı benim şimdi iki kaşımin arası ve alnimda sabit çizgiler var keşke olmadan yaptirsaydım diyorum

Evet oyleymis olusmadan yaptirmak gerekiyomus. Ama herkes birbirine benzemiyor mu? Nasil yapiyolar onu bende onu anlamiyorum. Yoksa hani kucuk dokunus dedikleri, yuz seklin cok degismeden yapilani bende begeniyorum.

Bak o dogru.. cunku bagimlilik yapiyormus yani once goz alin diye baslarsin sonra dudak burun vs. Baktikca kusur bulursun. Birde surekli tekrar edilmesi gereken sey. Bi kez yaptirdim bitti degil maalesef.

Dedigin sey.. hem erken baslamak gerekiyor hemde ihtiyac olmadan baslamak anlamsiz gibi..

Evet oyleymis olusmadan yaptirmak gerekiyomus. Ama herkes birbirine benzemiyor mu? Nasil yapiyolar onu bende onu anlamiyorum. Yoksa hani kucuk dokunus dedikleri, yuz seklin cok degismeden yapilani bende begeniyorum.
O birbirine benzeyenlerinki ufak dokunuşlar değil bence ben benziyor muyum onlara botoxda var dudak dolgusuda bende

O birbirine benzeyenlerinki ufak dokunuşlar değil bence ben benziyor muyum onlara botoxda var dudak dolgusuda bende
Yok benzemiyorsun bence..
Herkes kucuk burun kalin dudak kalkik kas vs. Yani aslinda guzellik kategorisine girsede.. sanirim gore gore bikiyor insan

Yok benzemiyorsun bence..
Herkes kucuk burun kalin dudak kalkik kas vs. Yani aslinda guzellik kategorisine girsede.. sanirim gore gore bikiyor insan
Aynen bende beğeniyorum aslinda ama herkes aynı oldu maalesef gercekten kaşıma müdahele bende istiyorum lanet bir ince kaş modası yuzünden alt kısimlarda eksiklikler var ufak bi çizgi şeklinde doldurtmak istiyorum

Aynen bende beğeniyorum aslinda ama herkes aynı oldu maalesef gercekten kaşıma müdahele bende istiyorum lanet bir ince kaş modası yuzünden alt kısimlarda eksiklikler var ufak bi çizgi şeklinde doldurtmak istiyorum
Bak hep bi eksiklik buluyor insan yaptirdikca ama sen mutlu oluyorsan maddi imkaninda varsa neden olmasin? Buarada zayiflamakta yuzde baya sknti olusturuyor. Sen kilo vermistin sanki baya, oyle hatirliyorum. Benim hic kirisikligim yokken 3. Gebelikten sonra alnimda kirisiklik gordum.. kilolar gitmisti birde hizli gitmisti.. ondan oldu diye dusunuyorum. Artik 20 yasinda degilim sonucta, ama ozellikle gebelik sonrasi kilolar gidince ciziklerin cikmasi tesaduf degildi bence.

Birde mimik yapmamak cok onemli.. abarti alin hareketi, surekli gulumsemek vs kirisiklik oluyor. Cok erken yaslarda derin kirisikliklar olusuyor

Evet mide ameliyatı oldum 50 ye yakın verdim tabi 120 kenki gerginlik yok yüzümde ama çok deforme olmadı 40 yaşindayım hatta 41 olucam idare eder durumum
O mimikleri ister istemez yapiyorsun ben yaz kış güneş gözlüğü kullanırim ama gene iki kaşımın arasında çizik var

Bir dirhem et bin ayip orter derler, belkide haklilar kilolu insanlarin yuzleri genelde daha gergin oluyor cidden. Zaten yasimizda geciyor, mecburen takviye biseyler yapmak gerekiyor, takmiyorsa kisi zaten sorun yok

Ben de şimdiki kalın kaş modasını beğenmiyorum ya çok az kişiye yakışıyor bence gözlerin iri burnun kucuk olmasi lazim bence yakismasi icin yoksa maskülen duruyor

Ben de şimdiki kalın kaş modasını beğenmiyorum ya çok az kişiye yakışıyor bence gözlerin iri burnun kucuk olmasi lazim bence yakismasi icin yoksa maskülen duruyor
Ben zaten çok kalin sevmiyorum boş yerleri doldurtmak istiyorum sadece

Şimdi mesele tam olarak bu.Eşimle aynı yaşta sayılırız ikimiz de 40 yaş üstü.Adamın saçlarının çoğu beyazladı bende tek tük.Benim kilo yıllardır aynı güzel de giyinirim, adam hafif göbeklenmeye başladı ve benim gibi spor giyinmiyor.
Bir kaç kez aramızda çok yaş farkı olduğu da sanıldı o da şahit oldu buna derken ben hiç yorum yapmadığım halde arada bir 'ee ben yaşlanıyorum sen aynı kaldın, sen neden yaşlanmıyorsun' gibi gereksiz yorumlar yaptı.
Özetle eşiniz eşimin durumuna düşmek istemiyor.Ben de ufak tefek bir şeyler yaptırsm mı diyorum kendi kendime ama eşimden izin alayım moduna girersem kesin karşı çıkar.Ya gizli yaptırırım ya da hiç yaptıramam.
Önünüzde daha çok sene var ara ara gündeme getirin ki kafa olarak hazır olsun.Vakti gelince yavaş yavaş yaptırırsınız.

Eşim iyi giyinir. Kilosuna asiri dikkat eder gobeklenecegini sanmiyorum ama elinde olmayan şeyler var onun da sonuçta. Saçlarinda tek tük beyazlar cikmaya başladi ve sakallarinda var. O da biraz tribe sokuyordur.

Biostumulator nedir acaba ?

Böyle bir tepki görecek kadar evli kalmadım ama 40 çok geç ben 28 de başladım ama yaşlanma karşıtı olarak değil de ufak tefek dolgularla belki eşini şaka yapmıştır

Şuan kendimle çok mutluyum ve Allah'tan yaşımı hiç göstermiyorum. Fakat olurda ilerde kırışıklıklarim beni rahatsiz ederse estetik yaptirmayi düşünebilirim.
Birde ben şöyle düşünüyorum, erken yaştan itibaren cilt bakimina, yemene, icmene, stres seviyene dikkat ettikten sonra bunların faydasını da ileri yaşlarda göreceksindir.
Salgindan önce göğüslerimi küçültmüştüm ve aşırı memnun kaldim. Belki bu işlemi Allah çocuk nasip ederse tekrar yaptırırim eger ki memişlerim deforme olursa. Artik keyfim bilir o an. Insan kendisiyle mutlu olsun, en önemlisi o.

Senin bedenin senin kararın. Sanırım eşin seni böyle seviyorum demek istemiş. O zaman akla şu soru düşünüyor yani başke türlü olsam bilmem ne sevmezmi her şekilde sevmesi gerekmez mi . Hayır bence gerekmez . Çünkü dış güzellik bence ikinci planda olmalı ama malesef o sadece kadınlar için geçerli. Şu an konuşmak için erken. Ben dövmeye aşırı karşı bir alile tanıyondum . Kızları habersiz yaptırdı çozkızdılar. Aradan 5 sene geçti gelinleri. Oğuları . Sonrada annesi kendine yaptırdı. Soranlara bence çok güzel ne var bunda dedi. Yani insanlar değişir. Zevkler renkler değişir. Yarın bir gün yaşlılığa girince eşin de yaptırabilir. Bilinmez . Bence şu an için birbirinizi yormaya gerek yok.

Selam hani boroksla disleri durduruyorsunuz ya bu defa omuzlarda filan çıkıyormuş o sıkma yani baska yere vuruyormus. Sizde de oyle oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…