Estetik

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
merabalar ben İstanbul'da yaşıyorum konu başlıkları ilgimi çekti göz attım bende burnumdan şikayetçiyim banada şöyle biraz bilgi verebilir misiniz İstanbul'da yaşıyorum fiyat bilgisi kaç gün sarılı kalıcak bunların bilgisini alabilir miyim

merabalar ben İstanbul'da yaşıyorum konu başlıkları ilgimi çekti göz attım bende burnumdan şikayetçiyim banada şöyle biraz bilgi verebilir misiniz İstanbul'da yaşıyorum fiyat bilgisi kaç gün sarılı kalıcak bunların bilgisini alabilir miyim
Bende istanbulda yasiyorum. Fiyatlar doktora gore degisiyor. Benim buldugum doktorlar 5-18 bin arasiydi. Yine doktoruna gore degisiyor ama bir hafta veya 10 gun sonra alciyi aliyorlarmis. Henuz ameliyat olmadim. Subatin ortasinda olacagim ins.

merhabalar ben burun estetiği ile ilgili size Cahit Vuralı Tavsiye ederi.... Utrasonık burun ameliyatı yapyor. ne morarma ne şişme nede ağrı olmuyor.. Kardeşime yeni yaptırdık hem hiç bir şikayeti olmadı hemde çok güzel bir burnu oldu. Biz çok memnun kaldık. bir görüşmenizi tavsiye ederim.

merhaba kızlar ben burundan ve karın yağlarımdan şikayetciydim. doktor araştırdım kimi burun için içime sinmedi kimi liposuctıon için...ama bir arkadaşımın önerisi ile Fırat Mirza Çevirme ile tanıştım.Çok güler yüzlü hastaya güven veren biri önemli olan yaptığı işlemlerde çok başarılı bir doktor.Vazer lipo yaptırdım ne ağrı ne sızı inanılmaz bir rahatlıkla ameliyatım bitti.Bence yeni teknik olan Vazer lipoda şu an İstanbulda ki en iyi doktorlardan biri..Şimdi sırada burun var .Onun ameliyatı da eminim istediğim gibi olacaktır. Hastlarını gördüm gerçekten çok yetenekli keşfedilmesi gereken bir doktor.

Bende istanbulda yasiyorum. Fiyatlar doktora gore degisiyor. Benim buldugum doktorlar 5-18 bin arasiydi. Yine doktoruna gore degisiyor ama bir hafta veya 10 gun sonra alciyi aliyorlarmis. Henuz ameliyat olmadim. Subatin ortasinda olacagim ins.
Biz Cahit hocadan çok memnun kaldık bir görüşmenizi tavsiye ederim kendisiyle çünki ultrasonık burun ameliyatı yapıyor kardeşim oldu daha yeni ne ağrısı oldu ne şiş ne morluk ve çok güzel bir burna sahip oldu.... Bizde çok araştırdık sınunda Cahit Vural a karar verdik. burun çok önemli.. isterseniz numarsını veririm...

Merhaba
Fiyat bilgidi hakkında yardımcu olamam o dr yapacağı işkeme göre değişiyordur. Ama Cahit hoca bu konuda mükemmel ağrı şişlik morarma yok bandaj 1 hafta kalıyor. Çıkınca hiç birşey yok yeni burnunuza alışmak dışında... Çok araştordım doğru kararı vermişiz çok memnun kaldık... Ve diper dr fiyattta uygun geldi nutlqka görüşün...

merhabalar ben burun estetiği ile ilgili size Cahit Vuralı Tavsiye ederi.... Utrasonık burun ameliyatı yapyor. ne morarma ne şişme nede ağrı olmuyor.. Kardeşime yeni yaptırdık hem hiç bir şikayeti olmadı hemde çok güzel bir burnu oldu. Biz çok memnun kaldık. bir görüşmenizi tavsiye ederim.
Kaç tlye yaptırdınız

Bu derde can kurban haha keske bende eski burundan mutsuz kalsaydim raziydim

Back
X