Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetikli burnunun önden görüntüsünden memnun olan arkadaşlar ve doktorları ...
aynen katılıyorum hepinize arkadaşlar.bir burun önden guzelse yandan zaten güzeldir diye düşünüyorum.bende revziyon olucam.çok güzel bir başlık açmışsınız tebrik ederim
kızlar ben op. dr. yusuf can ' a oldum
önden de yandan da gayet güzel görünüyo
ameliyattan sonra kursa başladım ve orda burnumun operasyonlu olduğunu kimse bilmiyodu ve burnun çok güzel iltifatları aldım, cidden mutlu oldumm
1 ayı biraz geçti şişliklerim olmasına rağmen son derece doğal asla estetik olduğunu anlayamayacağınız bi burnum oldu
bayaramda tüm ailemle beraberdim beni uzun zamandır görmeyen bir sürü akrabamla
sadece 1 kuzenim anladı sebebide kendiside olmak istiyo ve dolayısıyla çok dikkatli ve takıntısı olduğu için hemen farketti
çevresindeki estetikli burunları gördüğünde asla yaptıramayacağını söylerken beni görünce çok beğendi ve oda nisan ayı gibi düşünüyo ameliyatı benim dr uma
ben bile inanamadım kimsenin anlamamasına sadece ne kadar değişmiş güzelleşmişsin görmeyeli dediler
çok sevindim çünkü kimseye söylememiştim operasyon geçirdiğimii
twetty ilkini kime olmuştun? Nasıl geçti? Revizyon hakkında bilgi verir misin biraz? Sende neler yapıldı, lokal mi oldu, şişme morarma ne durumda? Cevaplarsan sevinirim yerimseniben
twetty ilkini kime olmuştun? Nasıl geçti? Revizyon hakkında bilgi verir misin biraz? Sende neler yapıldı, lokal mi oldu, şişme morarma ne durumda? Cevaplarsan sevinirim yerimseniben
iyi geçti cnm 1 saat sürdü lokal oldu şuan bir sorun yok sadece şiş... 3 haftada geçermiş şişlik.. eh biraz oldu şişlik morluk ama bi haftada geçti..opuyorumnanaktan benim burnumun çeşitli yerlerinde tırtıklar kalmıştı beni rahatsız ediyodu..ondan revizyon oldum..
iyi geçti cnm 1 saat sürdü lokal oldu şuan bir sorun yok sadece şiş... 3 haftada geçermiş şişlik.. eh biraz oldu şişlik morluk ama bi haftada geçti..opuyorumnanaktan benim burnumun çeşitli yerlerinde tırtıklar kalmıştı beni rahatsız ediyodu..ondan revizyon oldum..
siz beğenmeyeceksiniz de kim beğenecek :))) yan profil herkesin iyi oluyor ama sizinkinin önden görünüşü de mükemmmeellllll bayıldım adetaaaaa..bu konuyu açan arkadaşa bahadır imer i gönül rahatlığıyla önerebiliriz o zaman