Estetikli burnunun önden görüntüsünden memnun olan arkadaşlar ve doktorları ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi maavvv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gripincim ben de ufuk bilkaya ameliyat olmak istiyorum, kk da da yeniyim fotoları nasıl görebilirim.

gripincim benide kabul edermisin?

görecelidir tabii arkadaşlar ama ben önden beğeniyorum.. başlığa uygun olması için yazıyorum; Op. Dr. A. Emre İlhan

Eklentiler

• $2bucukay_3.webp
    $2bucukay_3.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
vallahi cok güzel bi konu acmiszin maav!!
ön profilden foto görmek nadir oluyor agirlikli yandan koyarlar...

Bu konuda en iyi fikir verecek şekilde fotoğraf ekleyen üye hiç abartısız eso'dur. tüm fotoğrafları (öncesi ve sonrası) tıpkı estetik cerrahların ameliyat öncesi ve sonrası çektiği fotoğrafların aynılarını (önden, yandan, alttan, yukardan vs.) koyuyor. Bu konuda herkese yardımcı olmak bakımından kendisine hakkını teslim etmek gerekir ...

tebrikler ve teşekkürler eso

:12:
twetty ilkini kime olmuştun? Nasıl geçti? Revizyon hakkında bilgi verir misin biraz? Sende neler yapıldı, lokal mi oldu, şişme morarma ne durumda? Cevaplarsan sevinirim yerimseniben

Sevgili Dahlia85

Fotoğraflarını gördüm. Gayet başarılı gözüküyor. Yüzünün tamamının gözükeceği fotoğrafları foruma koyup koymamakta elbette özgürsün ama acaba gözlerini kapatarak yüzünün tamamının gözükeceği (ama tanınmayacağın) fotoğraflarını koyma fikrine ne dersin diye sormak istedim. Çünkü asıl güzel burun fikrini veren yüzün tamamıyla uyumlu bir burundur.

Sevgiler:71:

Bu konuda en iyi fikir verecek şekilde fotoğraf ekleyen üye hiç abartısız eso'dur. tüm fotoğrafları (öncesi ve sonrası) tıpkı estetik cerrahların ameliyat öncesi ve sonrası çektiği fotoğrafların aynılarını (önden, yandan, alttan, yukardan vs.) koyuyor. Bu konuda herkese yardımcı olmak bakımından kendisine hakkını teslim etmek gerekir ...

tebrikler ve teşekkürler eso

canım n'aptım ki siz sağolun.. gerçekten tek amacım yardımcı olmak..beğenmeseniz bile en azından doktorunuza götürüp ben şurasını böyle değil daha değişik istiyorum dersiniz, bu da bi faydadır..ben doktor araştırırken burdan çok faydalandım şimdi de karşılığını vermek için foto ekleyip içerik girmeye çalışıyorum kendimce..
unutmayalım ki tek bi kişinin tek bi gülümsemesinin bile büyük önemi var şu dünyada;))

Son düzenleme:
Ben 3 gün önce Ankarada ameliyat oldum.. Şimdilik her şey yolunda ama daha sonuçlarımı göremedimm .. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

Doktorumun muayenehanesi olmadığı için ben mesa hastanesinde oldum

görecelidir tabii arkadaşlar ama ben önden beğeniyorum.. başlığa uygun olması için yazıyorum; Op. Dr. A. Emre İlhan

cidden doğal bir burnun olmuş ve yüzüne yakışmışşşşş

benim ablam oldu veli beye cokda guzel oldu burnu yandan goruntusu falan harika veli beyi tavsiye edebilirim ben bu konuda...

selam canım bende resımlerımı paylaştım bakmak ıstersen cunku bende kendı burnuma bayılıyorum hem öndn hem yan profılden görünüsüne :)))):80:

Back
X