Estetikli burnunun önden görüntüsünden memnun olan arkadaşlar ve doktorları ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi maavvv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben önden ilk başlarda begenmiyodum şimdi şişleri indikçe hoş duruyoo..iki ay oldu olalı sanırım bir iki aya kdr daha iyi olcakk

canım ben burnumun yan profilinden ziyade ön profilini daha çok beğeniyorum. Albümde resimlerim var bakabilirsin arkadaşlık teklifi göndererek.

Merhaba gripin bende ameliyat olucam ama henüz doktora karar vermedim. arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotolarına bakmak isterim fikir sahibi olmak için.
teşekkürler....

Merhaba gripin bende ameliyat olucam ama henüz doktora karar vermedim. arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotolarına bakmak isterim fikir sahibi olmak için.
teşekkürler....

OK zeynep,kabul ettim. Şimdiden geçmiş olsun

Gripincim resimlerini bende merak ettim teklifimi kabul edersen sevinirim

Ben burnumun önden görüntüsünü çok beğeniyorum şiş olmasına rağmen.

bende sizle aynı derdi paylaşıyorum,ankaradan önerebileceğiniz doktor varmı kızlar :(

canım ben gazi hast dr. metin yılmaza yaptırdım 4 gün önce çok tavsiye ettiler burunda birinci dediler daha alçı çıkmadı inşallah iyi olmuştur burnumun ucunu görenlar iyi diolar alçı çıkınca resimlerimi atarım sana

OK zeynep,kabul ettim. Şimdiden geçmiş olsun

teşekkür ederim gripin. burnun mükemmel duruyor. ama bence eski hali de çok kötü değilmiş. ne kadar zaman oldu ameliyat olalı ve zaman geçtikçe çok değişim oldumu burnunda..

ben önden ilk başlarda begenmiyodum şimdi şişleri indikçe hoş duruyoo..iki ay oldu olalı sanırım bir iki aya kdr daha iyi olcakk

nem senin de fotoğraflarını görebilir miyim? ve hangi doktora olmuştun sen ameliyatını.

ben önden görüntümü beğeniyordum ama sol profilden ucu düşükve eğri görünüyordu birazda gereklilik :( revizyon oldum bide burun sırtımda tırtıklar vardı onlar törpülendi.. vs vs.. burnunuzun üstünde sert şeyler elinize geliyorsa şişlik değildir kemik kalıntısıdır arkadaşlar bunu da deneyimlemiş bulunuyorum mafoldumben-tatlicadiarzu-

vanım yhaa revizyon içinde ücret alıyolarmı çok merak ediorum bana mesaj atarsan sevinirmm

arkadaşlar içinizde emre ilhana burun tasarımı çizdiren ve ameliyattan sonraki burnu tasarıma benzeyen varmı.

arkadaşlar içinizde emre ilhana burun tasarımı çizdiren ve ameliyattan sonraki burnu tasarıma benzeyen varmı.[/

benim revizyon ameliyatı ve daha 2.5 ay olmasına ragmen tasarımdan daha doğal ve güzel oldu. emre beyin diğer hstaları da sana aynı şeyi söyleyecektir.

henüz erken belki ama ben önden görüntüsünden şuan için memnunum çok tatlı duruyo :) Zühtü Demir

Merhaba,

Ben de hep görüntüsünden memnun oldum. Benim yanda kalan kemer için çok defa ameliyat oldum. Burun ucumu ne kadar çok beğensem de yanda kemer kalınca şişlikler indikçe burun sırtında önden bakınca çaprıklar ve çıkıntılar belli oluyor. O yüzden hem yandan yem önden önemlidir

Back
X