- 28 Nisan 2009
- 3.152
- 41
- 358
- Konu Sahibi maavvv
canım görüntü olarak nasıl oldu şimdi
gerçi daha şiştir ama memnun musun
ehh işte desem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım görüntü olarak nasıl oldu şimdi
gerçi daha şiştir ama memnun musun
ehh işte desemşişliklerden kemerim var şuan diyebilirim mafoldumben
canım ben burnumun yan profilinden ziyade ön profilini daha çok beğeniyorum. Albümde resimlerim var bakabilirsin arkadaşlık teklifi göndererek.
Merhaba gripin bende ameliyat olucam ama henüz doktora karar vermedim. arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotolarına bakmak isterim fikir sahibi olmak için.
teşekkürler....
bende sizle aynı derdi paylaşıyorum,ankaradan önerebileceğiniz doktor varmı kızlar![]()
OK zeynep,kabul ettim. Şimdiden geçmiş olsun
ben önden ilk başlarda begenmiyodum şimdi şişleri indikçe hoş duruyoo..iki ay oldu olalı sanırım bir iki aya kdr daha iyi olcakk
bnde görmek istiorum teklf gnderdm kabul edersen sevinim ttlımcanım ben burnumun yan profilinden ziyade ön profilini daha çok beğeniyorum. Albümde resimlerim var bakabilirsin arkadaşlık teklifi göndererek.
ben önden görüntümü beğeniyordum ama sol profilden ucu düşükve eğri görünüyordu birazda gereklilikrevizyon oldum bide burun sırtımda tırtıklar vardı onlar törpülendi.. vs vs.. burnunuzun üstünde sert şeyler elinize geliyorsa şişlik değildir kemik kalıntısıdır arkadaşlar bunu da deneyimlemiş bulunuyorum mafoldumben-tatlicadiarzu-
ben önden ve profilden memnunum...
arkadaşlar içinizde emre ilhana burun tasarımı çizdiren ve ameliyattan sonraki burnu tasarıma benzeyen varmı.[/
benim revizyon ameliyatı ve daha 2.5 ay olmasına ragmen tasarımdan daha doğal ve güzel oldu. emre beyin diğer hstaları da sana aynı şeyi söyleyecektir.
henüz erken belki ama ben önden görüntüsünden şuan için memnunum çok tatlı duruyo :) Zühtü Demir
maşallah de kız kendi nazarın değmesin kaydirigubbakcemile3