Estetikli Burnunuza hzma takar msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

estetikli burna hızmaa?

• ben taktırırım nolcak kii

OY: 24 44,4%
  • ayy hayattaa taktırmammm asla asla aslaa

OY: 15 27,8%
  • bilmem ki emin degilimm

OY: 15 27,8%

• Ankete Katılan
    54
hızmayı oldum olası severim takanlara da hayranlıkla bakardım ama insanın koca bir burnu olunca takamaz bende çok istememe rağmen koca burnumu vurgular diye takmamıştım ama ameliyatı allahın izniyle bir atlatıp iyice kendine geldikten sonra deldiririm
hem eşim de çok beğeniyor hızmayı sırf onun için bile olsa takarım

5292_121216.jpg

ayy hızmayı ben de cok severim ve hep burnum büyük diye takamamısımdır yani illa deldirmek sart degil mıknatıslıları yapıskanlıları fln var ama ben deldiremem burnumu yaa düsünüyorum da elimle zor dokunuyorum korka korka bir de deldirmek ne bileyimm :S

benim ameliyat tan önce hızmam vardı ameliyat olunca doal olarak kpandı ve çok üzgünümmmm :gitme: yine düşünüyorunm valla iyice iyileşince

hızmayı çok sevsem belki düşünürdüm taktırmayı ama burnum şu anda pek kıymetli opuyorumnanaktan olmazz :olmaz:

Ebru lÜtfen yenİ fotonu koyarmısn bende olacaĞım yarın randevu alacaĞım ...amelİtyat İÇİn ...

LÜtfen neler yaŞadıĞımnı amelİyata gİrmeden yaŞadıklarını anlat bana ...Çokİhtİyacım var ÇÜnkÜ ben kotkuyorum bİraza ...

Çok acı varmı olunca olduktan sonra ..beklİyorum...

ÖptÜm ..İyİ gÜnlerde kulaln burnunu canım ..darısıs bana İnŞalah.:)

cnm doktorlar, öneriler sorular bölümünde reha yavuzer topigini okursan her seyi ayrıntısıyla oraya yazdımm sevgiler...

baksana herkes biraz iyilesiyim deldiricem diyiii, ben deldiremem yaa kıyamamm :D

ben istiyorum ama cesaret edemem herhalde ancak 1 sene sonra olur deldirrsemde :)

5000tl+ 'lik burnumu deldiremem heralde kolayına. :D zatn ameliyatlı hali de öyle minnacık bişey değil. küçük burunlara gidiyo hızma bence.

ameliyat oldum ama hızma için burnumu deildirmeye cesaretim yok valla korkuyorum:)

Aman yok yok bende deldiremem tırsıyorum ya :)). Şişer mişer bişey olur Allah korusun :). Yakışanada yakışıyo ama.

kızlar takar mısınız sorusundan ziyade taktıran var mı? benim 1 yıl doldu ve yaptırmak istiyorum ama burnumun içini dürbünlerle çok iyi inceledim böyle kenarlarda dikiş izi gibi beyaz birşey var büyük ihtimal sizde de vardır benim delikler biraz büyük oldu o yüzden görebiliyorum. benim korkum bu dikişlere isabet etmesi bir yıl da geçse 10 yıl da geçse dikiş sonuçta ve izi yok olmayacak orda duracak eğer bu dikişleri görmeseydim koşa koşa yaptırırdım ama şuan yaptırmayı çok istememe rağmen korkuyorum. bu arada bir arkadaş hızma fotosu atmış ama o kızın hızması yanlış yere yapılmış arkadaşlar kenarda burun çizgisi denen bir yer var hızma oraya yapılır çünkü daha estetik hoş gözüküyor ve kıkırdağa göre iileşmesi daha kolay. iğneyle delme yöntemini izledim az önce ooo burnu resmen kaldırıyolar bakın mesela şuna

Hızma nasıl takılır? - UZMANTV

ben asla takmam burnumu riske atmak mı asla:)

Back
X