Estetikten 2 ay sonra nefes alamama

elifn1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
63
9
48
30
Arkadaşlar ben iki ay önce hem estetik hem de nefes problemim için amelyat oldum. Burnum güzel oldu fakat hala nefes alamiyorum. Doktor bi sorun olmadigini almam gerektigini soyluyor fakat hangi spreyi ilaci kullandiysam fayda etmedi. Amelyattan once daha iyi nefes aliyodum. Bu konuda bi fikriniz var mi?

Valla canim ben de nefes yuzunden oldum sag taraftan alamiodum. 45 gun oldu hala da alamiorum. Icerde kabarciklar var yara izleri, onlar gecince alirim diorum ama o da dusuk ihtimal. Sag yanagimi gerdirince rahat aliorum birakinca tikaniyo. Sanirim yuz gerdirme operasyonu olmaliyim:))

İki ay nefes alamamak için uzun bir süre değil mi, burnun kendini toplamış olması lazımdı Kendi doktorundan başka bir doktora görünmeyi denedin mi?

Ameliyat bazen nefes problemini cozmuyor malesef... benimki cozulmedi en azindan. Tat ve koku bozukluğu vardi o duzeldi sadece. Benim olayim kemikte degil deride sanirim.

Hic baska bi doktora gitmedim ama kendi doktorum nefes yolumun acik oldugunu ve.mutlaka almam gerektigini soyledi. Kendi doktoruma guveniyorum aslinda. Ne yapacagimi sasirdim amelyattan once burnumda hem kemik hem et olmasina rahmen daha iyi nefes aliyodum

Doktor bur arkadasim da ameliyat olcak hem nefes hem estetik o bile diyorki nefes sorunu ameliyatla duzelmicek biliyorum ama yine de olcam diyor etrafimda nefesi duzelen cok cok nadir dedi ameliyatla. Yine de bekleyelim bakalim cok kisi gordum 4. 5. Aydan sonra duzeldi diyen

Benim amelyat olan tüm arkadaslarim 4-5 gunde nefes almaya baslamislar o yuzden cok umitsizim ama umarim duzelir bizimki de..

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 6 ay önce ameliyat geçirdim. Sizin gibi hem nefes alma problemim vardı. Estetikte yaptırdım. Ben ilk aydan sonra rahat nefes almaya başlamıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Canım benim de ikinci ayım ve sağ tarafımda hâlâ tıkanıklık var. İyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösteriyor başkalarıyla çok karşılaştırma kendini. kanalların açıksa telaşlanma bence. Benim tıkanıklığım pıhtıdan kaynaklanıyor. Dr.um almaya çalıştı ama o kadar debelendim ki (acıdığından değil, çok huylandım) bırakmak zorunda kaldı. Kendiliğinden düşer ama birkaç ayı bulur dedi. Böyle bir şey olabilir seninki de.

Cevaplariniz icin tesekkurler. Doktor kan pihtisi falan hicbir sorun yok kanallarin acik dedi o yuzden cok endiseleniuorum..

Tomografide de mrda da hicbise cikmadi her sey normal gorunuyor ama nedense nefes alamiyorum

Canim yanağını gerdirince alabiliyor musun? Ben de sagdan alamiorum yanagimi gerdirince alabiliyorum. Kemik egriligim de kalmadi artik sebebi ne blmiyorum. Muhammet dilberden randevu aldimm bir de ona gostericem kbbci oldugu icin. Benim doktorum plastik cerrahti.

Canım o zaman başka bir doktora daha görn geckmeden. Sorun görünmediği halde hâlâ nefes alamıyorsan yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir.

Yanagimi gerdirince fark etmiyor da burun deliklerimi biraz genisletince daha iyi nefes aliyor gibiyim ama yine de emin olamadim. hastane tomografi ve mr sonucumda yazili olarak nefes yollatimin acik olup bi sorun olmadigini yazmis zaten o yuzden baska bi doktor pek ise yaramaz gibi..

Ben yanagimi gerdirince aciliyor burnum, oradaki yaralardan mi yoksa baska bir sorun mu var bilmiyorum gidicem muhammet beye bu ay sonu. Ameliyattan once de o buru deligim tikaliydi genelde ama bu kadar rahatsiz etmiodi beni. Simdi her daim tikali ve hareket edince burnumdan aldigim nefes yetmiyor.

Aynen ben de. Nefes alayim diye amelyat olup daha kotu bi duruma gelmek beni cok uzuyor.

Arkadaşlar aradan bayağ zaman geçmiş acaba durumlarınız düzeldi mi? Ben de benzer sorunları yaşıyorum. Burun kanatlarımı gererek nefes alabiliyorum, eskiden böyle bir sorun yoktu.

Ben de ne zamandır yazmıyorum. Ben 4 Temmuz 2014'te ameliyat oldum. Burnum eskiye göre daha tıkalı. Ucu da hala uyuşuk tam olarak geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…