ESTETİKTEN SONRA GÜNESE CİKMAK

elifn1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
63
9
48
30
Arkadaslar amelyat olali 2.5 ay gecti ve doktorum bu yaz hic gunese cikmamami soyledi. E malum okul donemi basliyor ya da acil bi is cikiyor gunese cikinca burnuma bir sey olacak diye cok korkuyorum. Size de doktorunuz bunu soyledi bir sey olur mu ciksam?

Bana söylemedi. Ben 1 ay önce olmuştum. Sanırım içi kuruyor diye istemiyorlar, kanayabilir çünkü. Kuruluk için siccnasal diye bi krem varmış. Bir de güneş koruyucu krem sürersen problem olacağını sanmıyorum.

Arkadaslar amelyat olali 2.5 ay gecti ve doktorum bu yaz hic gunese cikmamami soyledi. E malum okul donemi basliyor ya da acil bi is cikiyor gunese cikinca burnuma bir sey olacak diye cok korkuyorum. Size de doktorunuz bunu soyledi bir sey olur mu ciksam?

Geçen hafta doktora sormuştum ben bunu, ameliyatımdan sonra doğrudan güneşe çıkmamamı söyledi. Ameliyat sonrası ödemin düzelmesi gecikebilirmiş bir de burun cildinde lekelenmeler olabiliyormuş, güneşe çıkman gerekince yüksek faktörlü güneş koruyucu krem ve şapka kullan dedi:cool:

valla benim 20.günüm mecburen çıkıyorum ve okulun bahcesindede kaç saat bekliyorum mecbur ,

dr bana morlukların varken güneşe hiçbişekilde çıkma dedi kalıcı lekeler kalıyormuş morlukların altında benim 2 tane çizgi var 50 factor güneş kremi sürüp çıkıyorum yapcak bişey yok burnumda ağrıyor ve şişiyor daha fazla

Benim doktorum hiçbir sakınca yok güneşe çıkmanda dedı.Sanırım o sadece morluklar varken geçerliymiş

valla benim 20.günüm mecburen çıkıyorum ve okulun bahcesindede kaç saat bekliyorum mecbur ,

dr bana morlukların varken güneşe hiçbişekilde çıkma dedi kalıcı lekeler kalıyormuş morlukların altında benim 2 tane çizgi var 50 factor güneş kremi sürüp çıkıyorum yapcak bişey yok burnumda ağrıyor ve şişiyor daha fazla
yardımına ihtiyacım var :(

erdinç ak a olacağım o sebeple senden yardım istedim..Ameliyat korkusu uyumak uyanmak :( mükemmel bir burun beklemioyrum ama ifadem değişir diye de korkuyorum..sen ameliyata girerken sakin miydin ?

Back
X