Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar amelyat olali 2.5 ay gecti ve doktorum bu yaz hic gunese cikmamami soyledi. E malum okul donemi basliyor ya da acil bi is cikiyor gunese cikinca burnuma bir sey olacak diye cok korkuyorum. Size de doktorunuz bunu soyledi bir sey olur mu ciksam?
Benim doktorum hiçbir sakınca yok güneşe çıkmanda dedı.Sanırım o sadece morluklar varken geçerliymişArkadaslar amelyat olali 2.5 ay gecti ve doktorum bu yaz hic gunese cikmamami soyledi. E malum okul donemi basliyor ya da acil bi is cikiyor gunese cikinca burnuma bir sey olacak diye cok korkuyorum. Size de doktorunuz bunu soyledi bir sey olur mu ciksam?
yardımına ihtiyacım varvalla benim 20.günüm mecburen çıkıyorum ve okulun bahcesindede kaç saat bekliyorum mecbur ,
dr bana morlukların varken güneşe hiçbişekilde çıkma dedi kalıcı lekeler kalıyormuş morlukların altında benim 2 tane çizgi var 50 factor güneş kremi sürüp çıkıyorum yapcak bişey yok burnumda ağrıyor ve şişiyor daha fazla
Tabiki elimden geldigince ne yapabilirim senin icinyardımına ihtiyacım var![]()
pazartesi ameliyat olacağım ve çok korkuyorumTabiki elimden geldigince ne yapabilirim senin icin
Neden korkuyorsun tatlim ameliyattanmi aci cekmektenmi pisman olmaktanmi birde kime oluyorsunpazartesi ameliyat olacağım ve çok korkuyorum