Estradiol 0 çıktı, bu kadar da düşme olur mu, nasıl yükselecek

gizemcim11

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
43
20
8
30
28 yaşındayım erken menopozdayım estradiol yükseltmeye çalışırken şimdide 0 çıktı kafayı yiyeceğim. Fsh yükselmeye devam ediyor. Denemediğim şey kalmadı, hiçbir şey bana şifa olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım

37 yasındayım 4 aydır evlıydm amh dusuk dıye hemen tup bebek denedık.fsh 13,54 dıger ay 12,5 dıger ay 3,57 idi eve gecınce yazayım cayları sabah aksam bırer cay kasıgı demleyıp ıcın
Bayağı düşmüş değer gerçekten. Benimki çok yüksek 34 ve yaşım 31 insallah düşer. Yaşıma göre çok yüksek moralim aşırı bozuk kaç gündür araştırma yapıyorum hep hayıt otu deniliyor siz bana çayları eve geçince yazarsanız çok mutlu olurum.

• 1 çay kaşığı adaçayı
  • 1 çay kaşığı kayıt otu
  • 1 adet aslan pençesi
  • 1 çay kaşığı civan perçemi
Hazırlanışı:

• Bütün malzemeleri bardak kaynar suya atın.
  • Kısık ateşte yaklaşık 5 dakika boyunca kaynatın.
  • Demlendikten sonra yemeklerden önce bir bardak için.
  • Karışımı günde 2 kez sabah – akşam içebilirsiniz.

ben bunu uyguladım ayrıca amh ım da tedavı esnasında cok düştü doktorum rahımın ve yumurtalıklrn daha onemlınoldufunu soyledı.ilk denemeydı pozıtıf cok sukur bu cayları ıcın ama degerlere kafanızı takmayın

Inşallah her şey yoluna girer. Sizin adınıza sevindim darısı başıma olsun inşallah. Fsh yı 34 lerden düşürebilirsem benim için mucize olur aynı şekilde lh de öyle. Umarım bana da nasip olur çok saolun. Deneyeceğim tarifi. Amh değerim hiç ölçülmedi benim kaç olduğunu bilmiyorum. Herşey yoluna girer umarim

Ankaradasınız sanırım doktorunuzdan memnun kaldıysanız ismini soyleyebilirmisiniz

Ltf ama ltf stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama stress tüm kadınlık hormonlarını aşağı çeker. Yürüyüş yap. Hurafelerden uzak dur ve iyi bir doktor araştır. Çay çorba ile olsaydı bu işler hiçbirimiz tüp bebek doktorlarına gitmezdik. Çay da içeceksen git iyi bir dahiliye ve kadın doğumcuya danış.kaş yapayım derken göz çıkarma. O kadar kolay olsa idi herpimiz dünyanın parasını harcamaz gider çay içerdik.. Evvel Allah a sonra Tıbba güvenin.

Ya ltf ot mot tavsiye etmeyin. Milletin hormon dengelerini alt üst edeceksiniz. Ya başka bir hormonu etkilerse daha kötü olursa. Yapmayın böyle şeyler. Tıbba güvenin..
saracoğlunun tarıfı bu hanfendu kendısı de doktor.ayrıca zaten tüm yumurta geliştirici ilaçların ıcındr hayıt otu vs var.Tıbdaki ilaçlar neyden yapılıyor acaba ? Bitkilerden değil mi Herşeyin ilacını doğaya

İlaç eczanede satılır. Normal dükkanda değil. Eczaneden almadığınız şeylerin tedavi edici özelliği yoktur. O otlar tedavi etseydi tüp bebek klinikleri kapatırdı. Millete tavsiye etmeyin böyle şeyler günahtır.. Saraçoğlu doktor değil bu arada. Kimyager.. ıhlamurdan tarçından bahsetmiyoruz. Kadının hormonları şaşacak azcık umudu varsa da sizlee gibiler yüzünden umudu kalmayacak.. ilaç ezcande satılır. İnanmayın böyle şeylere milleti zengin ettiniz yahu

siz inanmayın hanfendı.doğa herseyın ilacıdır.Tüm ilaclar da bitkilerden yapılır.Hayıt otu, adaçayı içilebılın gunluk hayatta da kullanılan bıtkılerdır zaten.Neyse siz içmeyebılırsınız.Ben gayet faydasını gördüm çok şükür Allaha.

Saraçoğlu doktor değil yalnız kimya mezunu yanlış bilgi olmasın

Mutlaka amh baktırin hormonlar sürekli değişiyor amh çok önemli

27 yaşındayım aynı durum bendede var canım stres yapma dicemde yapıyoruz kafanı doldurma düşünme amh 0.04 acil tüp bebek dendi bilmiyorum ne yapicagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…