E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
E2 hormonu adetin 3.gününde 31 çıktı,,adetin 13,günü 140 ve adetin 15.güü 268,,,doktorum bu sonucun oldukca iyi olduğunu yumurtlamanın olduğunu söyledi,,,,umarım yardımcı olabilmişimdirkızlar merhaba 3-4 aydır denemelerim oldu herşey normaldi ateş ölçümü salgı takibi uygun sağlıklı beslenme ile destekledim fakat hamilelik olmadı.Bu gün adetimin üçüncü günü ve ben hormon tahlili yaptırdım lh fsh prolaktin testosteron estradiol hepsi foliküler faza uyuyo yani normal sadece estradiol 55.65 yüksek çıktı normal değerler 12.5-16.6 arası Bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:))
E2 hormonu adetin 3.gününde 31 çıktı,,adetin 13,günü 140 ve adetin 15.güü 268,,,doktorum bu sonucun oldukca iyi olduğunu yumurtlamanın olduğunu söyledi,,,,umarım yardımcı olabilmişimdir
canım bunda bır yanlıslık olmasın ya baksana ne dior
Normal estradiol Day 3 value -- 25-75 pg/ml
Nureren sanırım bu durumda değerlerin iyi.sevindim.ben hiç böyle ayrıntılı hormon testi yaptırmadım rutin bakılanlar dışında.Yaptırmama gerek varmı sizce
ilgin için çok teşekür ederim canım biraz rahatladım benzer olayın olmasından işallah hiç bi zaman böyle teredütler yaşamayız selamlar
kızlar merhaba 3-4 aydır denemelerim oldu herşey normaldi ateş ölçümü salgı takibi uygun sağlıklı beslenme ile destekledim fakat hamilelik olmadı.Bu gün adetimin üçüncü günü ve ben hormon tahlili yaptırdım lh fsh prolaktin testosteron estradiol hepsi foliküler faza uyuyo yani normal sadece estradiol 55.65 yüksek çıktı normal değerler 12.5-16.6 arası Bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?