- 14 Haziran 2024
- 1.092
- 484
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
-
Tıbbi olarak çok bilgim yok ama 4. Tedavideyim 4 ünde de kullandımKızlar ben rahim hazırlık sürecindeyim ve estrofem kullanıyorum bu ilaç bir östrojen hormonu ve e2 değerini yükseltebilir diye düşünüyorum. Transfer öncesi e2 50 altı olması gerekiyor bu ilaç değerimi yükseltir transferim iptal olur diye korkuyorum bu ilacı kullanırken böyle bişey olması mümkün mü
Çok teşekkür ederimTıbbi olarak çok bilgim yok ama 4. Tedavideyim 4 ünde de kullandım
Farklı hekimlerdi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
E2 ve progesterona bakılıyor diye duymuştum transfer öncesi o yüzden aklıma takılmıştı teşekkür ederimCanım transferde e2 ye bakılmıyor bence.
Her tüp bebek tedavisi gören, estrofem kullanıyor transfer öncesi ve sonucu alana kadar, hatta pozitifse kalp atışını duyana kadar.
Transfer hazırlığında kullanmayan azdır zaten. Benim transfer sürecinde e2 bakılmamıştı. Progesteron bakmışlardı sadece ve transfer yaklaştıkça estrofemi sayı olarak da artırmışlardı.Kızlar ben rahim hazırlık sürecindeyim ve estrofem kullanıyorum bu ilaç bir östrojen hormonu ve e2 değerini yükseltebilir diye düşünüyorum. Transfer öncesi e2 50 altı olması gerekiyor bu ilaç değerimi yükseltir transferim iptal olur diye korkuyorum bu ilacı kullanırken böyle bişey olması mümkün mü
Çok haklısınız gerçekten. Burda estrofeme başlamadan önce bile e2 değerine bakılmış herkesin bende çok önemli bişey demekki diye düşündümTransfer hazırlığında kullanmayan azdır zaten. Benim transfer sürecinde e2 bakılmamıştı. Progesteron bakmışlardı sadece ve transfer yaklaştıkça estrofemi sayı olarak da artırmışlardı.
Bunları düşünmek size kaygı getirir sadece.
Doktorunuz kullandırdıysa bunları hesap eder zaten.
Hiç takılmayın böyle şeylere. Sakin kalmak en iyisiÇok haklısınız gerçekten. Burda estrofeme başlamadan önce bile e2 değerine bakılmış herkesin bende çok önemli bişey demekki diye düşündümama sizin transfer zamanı bile bakılmamış demekki çokta önemli değil. Off bu süreçte kaygı hiç bitmiyor
Beni rahatlattınız teşekkür ederimHiç takılmayın böyle şeylere. Sakin kalmak en iyisi
E2 opu zamanı çok önemli. Kaliteyi değil ama aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranını gösteriyor.
Rica ederimBeni rahatlattınız teşekkür ederim
Neye göre dolu oluyor cnm çıkan e2 sayısı dolu olduğunu gösteriyor mu mesela benim 10. Günüm ptesi opu olacak 2850cikmisHiç takılmayın böyle şeylere. Sakin kalmak en iyisi
E2 opu zamanı çok önemli. Kaliteyi değil ama aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranını gösteriyor.
AminnnNeye göre dolu oluyor cnm çıkan e2 sayısı dolu olduğunu gösteriyor mu mesela benim 10. Günüm ptesi opu olacak 2850cikmis
Valla hesaplamak da zor Allahim bu yola çıkan herkesin önünü açsın inşallah
Merhaba cnm bugün embriyolog aradı 19 yumurta toplanmış 12si doluymus ama 8i döllenmiş ama.embriliyog yaştan dolayı (40)yumrutalar kalitesiz dedi umutsuz konuştu içim buruk umudum kırıldı. Bu arada opu günü e2 1305 di. (3gun öncesi 2800)Aminnn
İnşallah güzel yumurtaların olur
Evet canım e2, aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranı gösterir.
Yaklaşık 14-15 yumurtan mı görünüyor?
Merhaba estrofem aslında rahim kalınlaşsın diye veriyolar bende bir kez kullandım hem fitil hemde estrofem korkmayın bence tahlillere bakarak vermişlerdir diye düşünüyorum benKızlar ben rahim hazırlık sürecindeyim ve estrofem kullanıyorum bu ilaç bir östrojen hormonu ve e2 değerini yükseltebilir diye düşünüyorum. Transfer öncesi e2 50 altı olması gerekiyor bu ilaç değerimi yükseltir transferim iptal olur diye korkuyorum bu ilacı kullanırken böyle bişey olması mümkün mü
Merhaba cnm, maalesef yaş ilerledikçe biraz daha zorlaşıyor. Ben de bu süreçte yüzleştim bunlarla.Merhaba cnm bugün embriyolog aradı 19 yumurta toplanmış 12si doluymus ama 8i döllenmiş ama.embriliyog yaştan dolayı (40)yumrutalar kalitesiz dedi umutsuz konuştu içim buruk umudum kırıldı. Bu arada opu günü e2 1305 di. (3gun öncesi 2800)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?