Estrofem hakkında

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.092
484
38
27
Kızlar ben rahim hazırlık sürecindeyim ve estrofem kullanıyorum bu ilaç bir östrojen hormonu ve e2 değerini yükseltebilir diye düşünüyorum. Transfer öncesi e2 50 altı olması gerekiyor bu ilaç değerimi yükseltir transferim iptal olur diye korkuyorum bu ilacı kullanırken böyle bişey olması mümkün mü

Tıbbi olarak çok bilgim yok ama 4. Tedavideyim 4 ünde de kullandım
Farklı hekimlerdi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım transferde e2 ye bakılmıyor bence.
Her tüp bebek tedavisi gören, estrofem kullanıyor transfer öncesi ve sonucu alana kadar, hatta pozitifse kalp atışını duyana kadar.
E2 ve progesterona bakılıyor diye duymuştum transfer öncesi o yüzden aklıma takılmıştı teşekkür ederim

Transfer hazırlığında kullanmayan azdır zaten. Benim transfer sürecinde e2 bakılmamıştı. Progesteron bakmışlardı sadece ve transfer yaklaştıkça estrofemi sayı olarak da artırmışlardı.
Bunları düşünmek size kaygı getirir sadece.
Doktorunuz kullandırdıysa bunları hesap eder zaten.

Çok haklısınız gerçekten. Burda estrofeme başlamadan önce bile e2 değerine bakılmış herkesin bende çok önemli bişey demekki diye düşündüm ama sizin transfer zamanı bile bakılmamış demekki çokta önemli değil. Off bu süreçte kaygı hiç bitmiyor

Hiç takılmayın böyle şeylere. Sakin kalmak en iyisi
E2 opu zamanı çok önemli. Kaliteyi değil ama aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranını gösteriyor.

Evet E2 opu zamanı önemli, estrofemi rahmi istenilen kalınlığa ulaştırmak için kullanıyorsunuz. Bu süreçte ara ara rahim kalınlığına bakılıyordur zaten

Kızlar doktorum estrofem verdi adetime 7 gün kaldı 2 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor ilaçtan olabilir miyim yoksa hamile miyim

Eklentiler

• Screenshot_20240710_121557_Gallery.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Hiç takılmayın böyle şeylere. Sakin kalmak en iyisi
E2 opu zamanı çok önemli. Kaliteyi değil ama aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranını gösteriyor.
Neye göre dolu oluyor cnm çıkan e2 sayısı dolu olduğunu gösteriyor mu mesela benim 10. Günüm ptesi opu olacak 2850cikmis
Valla hesaplamak da zor Allahim bu yola çıkan herkesin önünü açsın inşallah

Neye göre dolu oluyor cnm çıkan e2 sayısı dolu olduğunu gösteriyor mu mesela benim 10. Günüm ptesi opu olacak 2850cikmis
Valla hesaplamak da zor Allahim bu yola çıkan herkesin önünü açsın inşallah
Aminnn
İnşallah güzel yumurtaların olur
Evet canım e2, aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranı gösterir.
Yaklaşık 14-15 yumurtan mı görünüyor?

Doktor hemşire ye söylerken saydın parmaklarla. 17 saydı ama opu da farklı çıkabilir. Önemli olan sayısı değil kalitesini ve dolulugunu görmek demişti doktor. Bu e2 sayısı dolulugunu gösterir mi ki? sadece sayısı hakkında mi bilgi veriyor e2

E2 tedaviye başlarken yüksek istenilmez kan yada ultrasonla yumurta küçükse başlanır. Çünkü estrofemle yumurta baskılanır ve yapay bir döngü başlatılır rahim duvarı yüksek östrojenle kalınlaşır.Benim e2 estrofemle 3800 bile olmuştu bir önemi yok yani.8tane içende var.Yumurta olmadıgı sürece değerin önemi yok

Aminnn
İnşallah güzel yumurtaların olur
Evet canım e2, aşağı yukarı yumurtaların doluluk oranı gösterir.
Yaklaşık 14-15 yumurtan mı görünüyor?
Merhaba cnm bugün embriyolog aradı 19 yumurta toplanmış 12si doluymus ama 8i döllenmiş ama.embriliyog yaştan dolayı (40)yumrutalar kalitesiz dedi umutsuz konuştu içim buruk umudum kırıldı. Bu arada opu günü e2 1305 di. (3gun öncesi 2800)

Merhaba estrofem aslında rahim kalınlaşsın diye veriyolar bende bir kez kullandım hem fitil hemde estrofem korkmayın bence tahlillere bakarak vermişlerdir diye düşünüyorum ben

Merhaba cnm, maalesef yaş ilerledikçe biraz daha zorlaşıyor. Ben de bu süreçte yüzleştim bunlarla.
Ama 8 tane döllenen var. İnşallah kaliteli embriyo olurlar, evlat olurlar

Yumurta başına 150-200 gibi bir değer isterler.
Zaten senin 1305 e2 ile çıkacak yumurta sayısı gerçekte 6 ile 9 arası gibi bir şey

Çok küçük yumurtaları bile sayıyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…