Günde kaç kere kullandınız bu ilacı siz bu söyledikleriniz bende sadece baş dönmesi yaptı birde kabızlıkBu ilaç bende birşeyler yaptı ama tam oturtamıyorum.
Kullanmaya başladığım ilk gün aşırı derecede baş agrısı ve baş dönmesi ve uyku isteği yapmıştı.
Bir kaç gün içinde bu belirtiler geçti,geçen pazartesi ve dün pazartesi arasında günde 2 defa kullandım.Dünden itirbaren günde 3 e çıkarıldı cumartesi kontrol randevusu verildi.
Rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü bana sanki az gibi geldi ama doktorum iyi olduğunu söyledi.
29 Kasım transfer tarihi verilmişti
Estrofem değilde Progestan kullanıyorsanız o kabızlığın alasını yapıyor canımKızlar bu ilaç sizde kabızlık yaptı mı
Günde 2 defa kullanıyordum dünden itibaren 3 defa almaya başladımkabızlık
Yok progesteron kullanmıyorumEstrofem değilde Progestan kullanıyorsanız o kabızlığın alasını yapıyor canım
Günde 2 çok az ama öyle kalınlaşma olmaz kiGünde 2 defa kullanıyordum dünden itibaren 3 defa almaya başladım
Hiç bilmiyorum ki doktor dün kalınlığın 5,5 olduğunu söyledi ve 3 e yükseltti bu cumartesi de kontrole çağırdı sonraki cumartesi de transfer yapacağını söylemişti.Günde 2 çok az ama öyle kalınlaşma olmaz ki
Bende 2 kullandım canımGünde 2 çok az ama öyle kalınlaşma olmaz ki
Allah Allah vallahi şaşırdımHiç bilmiyorum ki doktor dün kalınlığın 5,5 olduğunu söyledi ve 3 e yükseltti bu cumartesi de kontrole çağırdı sonraki cumartesi de transfer yapacağını söylemişti.
Kaç gün kullandınBende 2 kullandım canım
3 ekimde başladım 15 kasıma kadar kullandım 18 ekimde tüp bebek pozitifi aldımKaç gün kullandın
Günde 6 4 gün kullandım ben sadeceGünde 6 tane kullanıyorum bugün kontrolüm var. Yan etki yapmadı hiç ben çok kullandım bu ilaçtan
3 ekimde başladım 15 kasıma kadar kullandım 18 ekimde tüp bebek pozitifi ald
Doktorum İzmit’te eray çalışkandıDoktoruz kim
Bugün bende kontroldeydim tahminim 25-26 Kasım gibi transfer olacak net belirlenmedi şuan. Bugün rahim kalınlığım 8.9 ölçüldü. Bugüne kadar günde 3 içiyordum bugün 4 e çıkarıldıBu ilaç bende birşeyler yaptı ama tam oturtamıyorum.
Kullanmaya başladığım ilk gün aşırı derecede baş agrısı ve baş dönmesi ve uyku isteği yapmıştı.
Bir kaç gün içinde bu belirtiler geçti,geçen pazartesi ve dün pazartesi arasında günde 2 defa kullandım.Dünden itirbaren günde 3 e çıkarıldı cumartesi kontrol randevusu verildi.
Rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü bana sanki az gibi geldi ama doktorum iyi olduğunu söyledi.
29 Kasım transfer tarihi verilmişti
Ne zaman transferiniz . Rahim hemen kalınlaşıyorsa normaldir benim geç kalınlaşıyor diye doktor öyle vermişti geçen öyle söylemiştiGünde 6 4 gün kullandım ben
Benim 8.4 dedi doktor bugün 22 sinde transferim olacak Allahın izniyleBugün bende kontroldeydim tahminim 25-26 Kasım gibi transfer olacak net belirlenmedi şuan. Bugün rahim kalınlığım 8.9 ölçüldü. Bugüne kadar günde 3 içiyordum bugün 4 e çıkarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?