Estrofem yan etkileri

Bu ilaç bende birşeyler yaptı ama tam oturtamıyorum.
Kullanmaya başladığım ilk gün aşırı derecede baş agrısı ve baş dönmesi ve uyku isteği yapmıştı.
Bir kaç gün içinde bu belirtiler geçti,geçen pazartesi ve dün pazartesi arasında günde 2 defa kullandım.Dünden itirbaren günde 3 e çıkarıldı cumartesi kontrol randevusu verildi.
Rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü bana sanki az gibi geldi ama doktorum iyi olduğunu söyledi.
29 Kasım transfer tarihi verilmişti

Günde kaç kere kullandınız bu ilacı siz bu söyledikleriniz bende sadece baş dönmesi yaptı birde kabızlık

Günde 2 çok az ama öyle kalınlaşma olmaz ki
Hiç bilmiyorum ki doktor dün kalınlığın 5,5 olduğunu söyledi ve 3 e yükseltti bu cumartesi de kontrole çağırdı sonraki cumartesi de transfer yapacağını söylemişti.

Hiç bilmiyorum ki doktor dün kalınlığın 5,5 olduğunu söyledi ve 3 e yükseltti bu cumartesi de kontrole çağırdı sonraki cumartesi de transfer yapacağını söylemişti.
Allah Allah vallahi şaşırdım

Günde 6 tane kullanıyorum bugün kontrolüm var. Yan etki yapmadı hiç ben çok kullandım bu ilaçtan

Bugün bende kontroldeydim tahminim 25-26 Kasım gibi transfer olacak net belirlenmedi şuan. Bugün rahim kalınlığım 8.9 ölçüldü. Bugüne kadar günde 3 içiyordum bugün 4 e çıkarıldı

Bugün bende kontroldeydim tahminim 25-26 Kasım gibi transfer olacak net belirlenmedi şuan. Bugün rahim kalınlığım 8.9 ölçüldü. Bugüne kadar günde 3 içiyordum bugün 4 e çıkarıldı
Benim 8.4 dedi doktor bugün 22 sinde transferim olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…