esum tarafindan kiskanilmak istiyorum lutfen yardim :(

Ama birgün biri size laf atsa eşinizde duysa o zaman görürsünüz ne oluyor :) Ne kadar kıskanmayan bir tipte olsa böyle bir şeye asla göz yummaz. Sizde de böyle bir şey yaşanmadığı için kıskanmıyor sanıyorsunuz.. Onun dışında boşver karışmasın giyiminize, işinize, gezmelerinize.. Bunlar çünkü kıskançlığın dibi tahammül edilemez şeyler. Dertsiz başınıza dert açmayın durduk yere :27:

ben evli dglim ama bende kiskanmiyor diye düsünüyorum bazen.:31:
ben cok kiskanirim ve belli ederim, hatta tartisma cikar sen bana güvenmiyormusun, beni cok boguyorsun, sinirlerim tepeme cikiyor diye :52:
bazen sacma seyleri bile kiskanabiliyorum o bu duruma cok kiziyor.:47:
bende sevdigim icin kiskaniyorum diyorum.:16:
o da diyorki bende cok seviyorum ve senin beni kiskandigindan kat kat daha cok kiskandigimada eminim,
ama seni bogmak istemiyorum, sana güveniyorum,
insan sevdigini kiskanmaz mi, heleki erkek bayani kiskanmaz mi diyor,:33:
sonra gururu dile geliyor ben belli etmek istemiyorum diyor.:51:

baska zaman laf acilinca ben kiskanc degilim diyip gülüyor.:1:
sanirim erkekler kiskandiklarini gururlarina yediremedikleri icin belli etmiyorlar.
yani gurur meselesi yapiyorlar bunu. :55::55:

Bunun ileriki yıllarda sizin için ne büyük rahatlık olduğunu anlayacaksınız.
Ama zamanla,ilerde... şimdi yeni evlisiniz ve kıskançlıkla sevginin doğru orantılı olduğunu düşünüyorsunuz
büyük ihtimal.
Şimdilerde tek ve en büyük odak noktanız eşiniz ve sürekli onun tepkilerine,her hareketine anlam biçmeye çalışıyorsunuz.
Hiç gerek yok inanın,kıskançlık sinsi bir hastalıktır,ilişkiyi yıpratır,kıskanılan kişinin de özgüvenini zedeler!

Aşkın ölçütü kıskanmak \ kıskanılmak değildir; bir insanın sizi sevdiğini davranışlardan anlarsınız zaten ekstra bir kıskandırma durumuna gerek yoktur. Bazı insan kıskanarak sever, bazısı da hiç kıskanmaz. Bu aslında kişiliğe bağlı olarak gelişen bir meseledir. Aşkı yaşayış biçimi de olabilir. Bence siz de akışına bırakın olayları, böyle daha mutlu olacaksınız emin olun....

Son düzenleyen: Moderatör:
hehhee eşin oğlak veya başak burcu mu :6: benimki de öleydi hiç kıskanmazzz...(dı) bense çok kıskancım abowwww dünyayı yıkarım...
tabiki bu olay hoşuma gtimyor ve yine çok kıskandığım günlerden birinde içimden dedim kiii inş benim hissetiklerimi hissedersin de görürüm ben seni dedim...demeseydim mi ne?:27: bi da da kıskanmıycam dedim başlarım öyle ruh haline dünyyadaki tek erkek o değil yha .önumde birile öpüşse tınlamam haa die azarlıyorum kendimi
çok kızıyorum bu huyuma ve pes ettim ..en azından susuyorum dillendirmiyorum artık.:1::1:nesse aradan bikaç gün geçti
ikiidir forumda kaslı erkeklerden konu açılıyor tam konuyu açıyorum resimler var tabi..bizimkinin yanıma gelesi tutuyo 3 kere oldu bu
baktım bozuldu her seferinde kapatırıyo izletmiyor güzelim baklavaları:27::27:
bide üstüne tuz biber olsun diye gayet ciddi bir ses tonuyla spor salonuna gidelim mi diye sordum, net bir cevapla hayatımda ilk defa hayır dedi bana :52::52:
şimdi bana soğuk
ohhhhhhhhhhh olsunn ohhhh....:46::46::27::27:ama spora gideydik iydi yha :31:

4 yıl süregelen bir ilişki ve ardından evlilik ..bunca zamana rağmen, bu adam değişmedi gördüğün gibi ve de değişmez.herkes kıskanılmak ister ya da tam tersi istemeyebilir..
bu da tıpkı kıskanmak ve kıskanmamak gibi bir kişilik özelliği aslında..:31: her zaman söylüyorum sürekli kıskanan bir adamın aldatmaya meyilli biri olduğunu ve kıskandırmak için
aşırı bir çaba içine giren kadının da aynı ölçüde sorunları olabileceğini..bırak kurduğunuz düzende ilerlesin her şey..

Her kadın dozunda da olsa kıskanılmak ister bu yüzden konu sahibini hiç yadırgamadım... Kıyafetlerinize karışıyor mu? yada karışabileceği açıklıkta kıyafetler giydiniz mi hiç? eğer bunlar işe yaramadıysa bir akşam eve geç geleceğinizi söyleyin arkadaşlarınızla eğlenceye gideceğinizi duyduğunda bile kıskanmıyorsa.... yavaş yavaş dozu arttırın sınırlarını öğrenmeye çalışın.

eşini kıskanmayan hiçbir canlı yoktur...
ben öyle bilirim..
avrupalılarda var canlı olarak bırde domuzlar kıskanmaz ve domuz etı oyuzden haram dıye duymustum tabı regl oluyormus domuzlarda oyuzdende haram ama esını kıskanmadıgı ıcın sevılmeyen hayvanmıs oyle duydum

Havar kızlar havaarr :119:
Ben de bi eş var dostlar başına..

Kıyafetime karışır;
Öyle mini etekmiş, askılı hatta sıfır kolluymuş falan.. yani kendimi teşhir ettiğimi hissettiğim hiç bişey giymem.Buna rağmen yok pantolonun dar, yok yakan açık.. bununla alakalı birbirimize girdiğimizi çoookk bilirim.

Makyajıma karışır;
rimel-göz kalemi bazen de allıktan oluşan bi makyaj sitilim var.Çok özel bişey olmadıkça fazlasını yapmam, ama ona bile hergün bıkmadan laf söyler.

İşime karışır;
İşimle alakalı bişey sorar (yalan dünya dizisinin set fotoğrafçısıyım) eğer özellikle sarp apakla alaklı bi cümle kurarsam yanlışlıkla vayy halime!

daha neler neler.Konu sahibinin istediği gibi arada kıskansa iyi ama bu durum cidden insanı çileden çıkarıyor.
:57:

kıskanmayan insan sadık olur. bence bu açıdan şanslısınız.
ama tabi kıskanılmak kadını mutlu ediyo nedense :) erkek arkadaşların olduğu bi arkdaş grubuyla bişeyler yapcaz filan diyin mutlaka bi tepki verir :)

4 senedir kıskanmayan adam şimdi niye kıskansın ki
Bence olduğu gibi kabul edip evlenmişken bu saatten sonra değişmesini beklemeyin

iyidir iyidir kıskanmasın. Sonra da eşim bana çok karışıyor, eşim birinin gözünü patlattı, eşim bilgisayarıma el koydu... Bence böyle iyidir yani!
:89:

Son düzenleme:
kıskanmayan insan sadık olur. bence bu açıdan şanslısınız.
ama tabi kıskanılmak kadını mutlu ediyo nedense :) erkek arkadaşların olduğu bi arkdaş grubuyla bişeyler yapcaz filan diyin mutlaka bi tepki verir :)

kısknmayan erkek ndn sadık oluyoki cnm nası bı alaka kurdun bnce kısknmyn kadın/erkek karısındkni yetrnce umursamydr bn sevmdgm zamn zerre kadar kıskanmyrm bnce sevmkle alakalı

kıskanmıyo demek ki sevmiyo diye bişey yok...
arkadaşın dediği gibi, beyaz pantolonun içine tanga giyip, sokağa çıkmana müsade ediyosa, bi problem var demektir..
herkesin kıskanma ölçüsü, sınırı farklı....
ama kıskanmaması, kıskanmasından daha hayırlı emin ol...

Ben arkadasimda da gordugum kadariyla kiskanilmayan kadinlar hem daha kiskanc oluyor hem de aitlik hissedemeyebiliyor. Kisitlama ve baski olmamaksizin bence kiskanclik iliskiyi canli tutar.
Kiskanmayan erkekse bence 5e ayrilir.
Esine ya da sevgilisine cook guveniyordur.
Kiskanip belli edemiyordur.
Karakterinde yoktur.
Kadinin kiskancligindan firsat bulamiyordur.
Son olarak da herkesi kendi gibi bilip kimsenin size bakis acisinin cinsel manada olamayacagina inaniyordur.
Ki bence coook kiskananlar genelde daha fesat oluyor.
Yani kendilerinin kadinlara bakis acisi cinsellik ustune olunca kisi kendinden bilir hesabinca daha cok kiskaniyor.
Ama yine de dedigim gibi hafif kiskancliklar bence tat veriyor.
Ozel bi caba gostermeyin ozellikle neden kiskanmiyorsun dediyseniz artik demeyin cunku eger dediyseniz cabalarinizin kiskandirmak icin oldugunu bilir ve hos durmaz. Bunlarin yanisira siz artik kiskandiginizi cok belli etmeyin.
Ve oldugu gibi kabullenin. Kafanizda buyutmeyin kiskanmiyor diyerek.
Biraz karisik oldu ama insallah huzur bulursunuz.

Son düzenleme:
kısknmayan erkek ndn sadık oluyoki cnm nası bı alaka kurdun bnce kısknmyn kadın/erkek karısındkni yetrnce umursamydr bn sevmdgm zamn zerre kadar kıskanmyrm bnce sevmkle alakalı

hani kişi kendinden bilirmiş işi diye bi söz var ya ona benzer bişey. aslında ben bu sözü başka bi yerden duymuştum. çevremdekileri de düşününce doğruluğuna inandım.
mesela ben sadakate çok önem veririm ve sevgilim olduğu dönemlerde hiç kıskanmazdım. çünkü ben kendimden emin olduğum için karşımdakini de öyle görüyodum.
sevgilim de beni çok kıskanırdı. sonra aldattığını öğrendim. o da kendi gibi gördüğü için beni kıskanıyomuş. yani kendisi gibi sanıyo herkesi. paranoyak olur bu tpler genelde.
yani içi temiz olan kıskanmaz bence.

bide bunların dışında sevmeyen kıskanmaz ama bu arkdaşın eşi baştan beri kıskamıyomuş, sevmediğini düşünmüyorum yapısı böyle, içi temiz :)

hani kişi kendinden bilirmiş işi diye bi söz var ya ona benzer bişey. aslında ben bu sözü başka bi yerden duymuştum. çevremdekileri de düşününce doğruluğuna inandım.
mesela ben sadakate çok önem veririm ve sevgilim olduğu dönemlerde hiç kıskanmazdım. çünkü ben kendimden emin olduğum için karşımdakini de öyle görüyodum.
sevgilim de beni çok kıskanırdı. sonra aldattığını öğrendim. o da kendi gibi gördüğü için beni kıskanıyomuş. yani kendisi gibi sanıyo herkesi. paranoyak olur bu tpler genelde.
yani içi temiz olan kıskanmaz bence.

bide bunların dışında sevmeyen kıskanmaz ama bu arkdaşın eşi baştan beri kıskamıyomuş, sevmediğini düşünmüyorum yapısı böyle, içi temiz :)

cnm benmkı de hem kıskanmıyodu hmde aldatmıstı yaa ıste ne blym bn sahıplenlmeyı bırıne aıt olmayı sevyrm .demkki konu sahbıde bn gbı dusunuyorr

normalde kıskanmayıpta sen istedin diye zorla kıskanan erkek kadar iğrenç bişey yok çok yapmacık oluyor

Back
X