Eşya kayboldu iftira kaldı napardiniz

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba manevi teyzem ve annemle kalıyorum kalabalık bir aileyiz yattigim oda da altın eşyası kayboldu asla görmedim ama beraber yattigimiz için şuan şüpheli bakılıyor
Annem ya da teyzem benim kızım yapmaz demedi şaşkın ve üzgünüm ne düşünmeli ne yapmalı nasıl bir tavrım olmalı bilmiyorum

Son düzenleme:
Sizden başka kalan olmadı mı odada ?

supheli derken nasil yani soyledilermi sana bir tek sen vardin falan mi dediler. tek sen miydin ailen yani annen baban mi tam anlamadim valla konunu

Nasıl bir oda?
Evde mi kaliyorsunuz?
Odada birlikte kaldığınız kişi kim?
ama ailenin güvenmesi gerekmez mi
Başkasının ailesi gibi bahsettiğiniz aile sizin aileniz mi?
Aile sizin olsa bizim kızımız yapmaz demeli mesela
Ne kayboldu?
Bunca şeyi bilmeden şunu düşünmen gerekiyor diyemeyiz sana

Akrabalarda var kalabalık detayı girmedim o yüzden evet bizim kızımız yapmaz duymadım hiç malesef
Ev evet yanımda teyzem var onun eşyası

Merhaba manevi teyzem ve annemle kalıyorum kalabalık bir aileyiz yattigim oda da altın eşyası kayboldu asla görmedim ama beraber yattigimiz için şuan şüpheli bakılıyor
Annem ya da teyzem benim kızım yapmaz demedi şaşkın ve üzgünüm ne düşünmeli ne yapmalı nasıl bir tavrım olmalı bilmiyorum

Böyle kaybolan eşyaların çoğu yere düşmüş oluyor.

Aynı odada kalıyormuşsunuz, sehpayı çekin altına bakın, yatak altlarına & duvarla yatak arasındaki bölüme bakın.

Eşya minikle elektrikli süpürgenin torbasının içine bile gitmiş olabilir, torbayı parçalayıp içine bakın.

Aktif davranmanız lazım inanıp inanmama meselesi değil bu belli ki altın biryerlere düşmüş. Halıyı kaldırıp altında bakmayı unutmayın minnacık bir takıdan bahsediyoruz.

Yorganın içine de gitmiş olabilir.

Kimse bizim kızımız yapmaz diye bile ağzından laf cıkarıp sizin yanınızda konuşmamalı gerek yok o bile rencide edici bence,kendi aralarında derler o ayrı. Siz en fazla dersiniz ki bu durumdan bende çok rahatsız oldum suan ister istemez,bakalım bi heryere bulmaya çalışalım der kenara çekilirsiniz. İsteyen istediğini düşünsün sonrasında.

Kizlar zaten şok oldum üzüldüm yani arandı heryer yok evet hala supheliyim gözlerinde ve çok uzgunum

Horarry baktırın genelde bulunuyor

Sakin ol almadıysan üzülme sen kendini biliyorsun bırak ne düşünürse düşünsünler günahını alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…