- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Sizden başka kalan olmadı mı odada ?Merhaba yattigim odada eşya değerli bir eşya kayboldu ve şüpheliyim ama ailenin güvenmesi gerekmez mi çok mutsuz ve hiç hissediyorum asla bilmiyorum
Tavrim ne olmalı ne yapmalıyım
Şüpheli bakiliyorum baya ee tabi dahs önce böyle bir vakaya kimse bende şahit olmadi çünkü öyle biri değilim ne düşünmeli tavır ne olmalı sizce
Var kalan kişinin kişisel eşyasıSizden başka kalan olmadı mı odada ?
Ailem kalabalık beraber kaldığım kişinin eşyası çalındı yada kayboldu bilmiyorumsupheli derken nasil yani soyledilermi sana bir tek sen vardin falan mi dediler. tek sen miydin ailen yani annen baban mi tam anlamadim valla konunu
Başkasının ailesi gibi bahsettiğiniz aile sizin aileniz mi?ama ailenin güvenmesi gerekmez mi
Akrabalarda var kalabalık detayı girmedim o yüzden evet bizim kızımız yapmaz duymadım hiç malesefNasıl bir oda?
Evde mi kaliyorsunuz?
Odada birlikte kaldığınız kişi kim?
Başkasının ailesi gibi bahsettiğiniz aile sizin aileniz mi?
Aile sizin olsa bizim kızımız yapmaz demeli mesela
Ne kayboldu?
Bunca şeyi bilmeden şunu düşünmen gerekiyor diyemeyiz sana
GuncelledimAllah aşkına bir konu açarken açık açık yazın detaylıca ona göre yorum yapalım kimin eşyası nerede yattınız misafirlikte misiniz ne dediler senden mi şüpheleniyorum dediler bir sürü detay var ve hiçbirini yazmamışsınız
Horarry baktırın genelde bulunuyorMerhaba manevi teyzem ve annemle kalıyorum kalabalık bir aileyiz yattigim oda da altın eşyası kayboldu asla görmedim ama beraber yattigimiz için şuan şüpheli bakılıyor
Annem ya da teyzem benim kızım yapmaz demedi şaşkın ve üzgünüm ne düşünmeli ne yapmalı nasıl bir tavrım olmalı bilmiyorum
Ne demek anlamadımHorarry baktırın genelde bulunuyor
Soru astrolojisi. Kayıp eşya ve evcil hayvanlar için de bakılıyor ve güzel sonuçlar alınıyor geneldeNe demek anlamadım
Ücretsiz yapan var mı yada onerebilecegin biriSoru astrolojisi. Kayıp eşya ve evcil hayvanlar için de bakılıyor ve güzel sonuçlar alınıyor genelde
Evet almadım tabi algı çok kötü gitmeyi bile düşünüyorum fevri olmak istemiyorum kaçan da olmak istemiyorumSakin ol almadıysan üzülme sen kendini biliyorsun bırak ne düşünürse düşünsünler günahını alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?