- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Teyzemin odası 2 kişi var odada kalan kişinin eşyası hicbiyerde yokköşkte mi oturuyorsunuz ben anlamadım.
kaç kişi var evde
aynı odada kaç kişi kalıyor
oda arkadaşınızın mı eşyası çalındı
oda arkadaşınız kim
bizim cinci hocaların sosyetik olanları mı bunlarSoru astrolojisi. Kayıp eşya ve evcil hayvanlar için de bakılıyor ve güzel sonuçlar alınıyor genelde
Ücretsiz yapanı bilmiyorum da neden ücretsiz yapsınlar? Alma verme dengesi diye bir şey var.Ücretsiz yapan var mı yada onerebilecegin biri
bizim cinci hocaların sosyetik olanları mı bunlar
haberim yok görmedim diyeceksiniz kendinizden emi şekilde. başka söylenecek bir şey yokTeyzemin odası 2 kişi var odada kalan kişinin eşyası hicbiyerde yok
onlar da başka bir alemin canlılarını kullandıklarını söylüyorlar zatenDeğil ya, tamamen gökyüzü haritası kullanarak yorumluyorlar
Ben duymadım öyle söyleyen birini, bir kaç eğitim de aldım yıldız konumları hesaplanıyor sadece ama bana göre değil açıkçası ve Şaşırtıcı ama kaybolan kediler eşyalar bulunuyor gerçekten.onlar da başka bir alemin canlılarını kullandıklarını söylüyorlar zaten
Haklısınız tavsiye edecegin biri var miÜcretsiz yapanı bilmiyorum da neden ücretsiz yapsınlar? Alma verme dengesi diye bir şey var.
Özelden yazayım arada danıştığım kişileri şimdi reklam yapıyor derlerHaklısınız tavsiye edecegin biri var mi
Evet yokElektrik süpürgesinin torbasina baktiniz mi?
Evet yok
Kucuk, ince kolye tarzi bisey miydi yoksa kalin bilezik gibi mi?
Hahahah ay çok güldümPeki benim başlığı ''Eşim kayboldu, iftara kaldı n'apardınız ?'' diye okuyup alakasını çözmeye çalışmam
Dua okuyorum sürekli Tarot baktırdım evde diyor kaç gün aradık yokDik durun siz kendinizden eminseniz boşuna alinmayin.
Bir de kayıp eşya duası var onu okuyun birkaç kişi faydasını görmüştü.
Bence o odada yatmayın salonda yada annemizin yanında idare edin.
Kalabalık yerde ne olur bilinmez ama sorumluluk almayın.
Tepki vereyim derseniz çıkın evinizi gidin aileniz kalsın.
Aynen iki gün sonra farkettik yokOhoo bir de küpeymiş heryerde olabilir minicik bişey, aksam koydu sabah yoktuda mı sizden süpheleniliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?