canım bildiğim philipsin siyah blender seti var hem kalite açısından da philips için iyi yorumlar okudum...
tezgahüstü için sıvı sabukluk sünger falan koymak için bişey alabilirsin metal kavanozlardan (çay,kahve,şeker) için baharak standları var onlardan alabilirsin...tezgahın için minicik çöp kutuları var metal onlardan alabilirsin...mutfak havlusu olarak gri havlular alabilirsin :)) ayy aklıma gelenler bunlar canımmm...
tam düşüncelerimi yazmışsın vallahi gel burayaaaöptüm vallaaa :)
aynen böyle planlıyorum canım zaten tezgah için yeter bunlar fazlası kalabalık olur
rica ederim canım...yardımcı olabildiysem ne mutlu birde mutfak masasına mutfağına uygun masa örtüsü alırsın mutlaka ama tavsiyem amerikan servislerden al siyah yada gri oda bütünlük katar tatlımm...
emosssss üzülme canım tek renk takıntısı olan sen değilsin:85:
inan ben senden de kötü bi durumdayım, o kadar takıntılıyımki ; yemek takımım salona, günlük takımım mutfağa, kahvaltı setim mutfağa, mutfak aletlerim mutfak dekorasyonuna uyacak diye hiç bir şey alamıyorum. .daha yazacak okadar çok şey varki.yani göz önünde olacak hiç bişi alamıyorum.anca dolap içinde kalacakları alabliyorum.
buarada tezgah üstünde duran metal kavanozlar da çok şık görünüyor. fakat o kadar çok kirleniyorlarmış ki, annem silmemek için içindeki malzemeleri kullanmayıp,eski usül cam kazanozlardakini kullanıyor.bizim metal kavanozlar dekor amaçlı:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?