Eşya

Çok üzüldüm ama kurtulup yeni bir hayat kurmuşsunuz çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm ama kurtulup yeni bir hayat kurmuşsunuz çok geçmiş olsun
Elhamdülillah verilmiş sadakam varmış
İşte konu sahibine demek istediğim bu boşverin tencereyi annesi kullansın gitsin çöpe atsın adam la ayrılmışsıniz işte verin gitsin ki başta anlaşıp konuşulmuş bu mesele dikkatli olması gerekiyordu adamı biliyor sonuçta
Gencecik insan mesleği var çocuğu yok yoluna baksın işte

Ben genelde beraber aldıklarımızda kendim seçtiğim için çoğunu net hatırlıyorum ve konu sahibi de hatırlıyor marka model fiyata kadar evdeki tencere setinden ayrı bir tencere bu araya karışan iki tabak üç çatal değil yani benim konum da ay niye aldın şu bu peşine mi düştün değil bilerek aldın şimdi bilmiyo gibi yapmaya gerek yok adama hırslanmışsın almışsın gel böyle de teselli edelim oh iyi olmuş diyelim ama ikinizde aynı şeyin peşindesiniz e biri dillendirince niye o suçlu oldu

Bı çay kaşığını almadan çıktım haklı olduğum halde yeni doğum yaptığım için çekişmeli in stresini kaldirabielcek durumda değildim çocuğa nafakada anlaşıp onuda puntuna getirip dahada düşürdü vs oralar ayrı bunlara rağmen her yerde tüm eşyamı çalıp gitti demiş ve demeye devam edecek.Gercekten alsam kimbilir neler yapar düşünün.Bende emek verdim çocuk verdim cocugumun hakkını alamiyorumki kendiminkine düşeyim
En az zarara bakacaksiniz.Tencereyi geçin daha neler kullanacaklar adaminmaasini çatır çatır yiyecekler adam kendi başka karilarla yiyecek o kısımları düşünürsek sonu gelmez zaten
Değmez ben daha beterini yaşadım almadım bendede kiytiri boktan iki ucyuz kiralık şemsiye karışmış annem benimki sanmış onu bile verdim ben degmezzzz.

Kimdi o ya robot süpürge istemişti eşi hadise galiba

İnsan olan erkek kıyafetlerini alır çıkar. Tencere tabak muhabbeti yapan feminen erkek kadar tiksindirici çok az şey var.
Bu da benim aradığım yorum...Ya kadın tencereyi almış olsun ya..Bir erkeğin tencere diye tutturaması normal mi.. Çoğu kişi konu sahibine yüklenmiş,Erkekler zaten böyle böyle prenses olup tencerem,tavam demeye başladı..

Benzer şeyler yaşamışız ne olur sürüm sürüm süründü deyinde bı içimiz rahatlasin.
Çocuğunu hiç sordu mu
Benimki tamamen şimdi çocuk var diye mutsuz mu olayım dedi resimlerini dahi görmek istemiyo sorumluluğunu bana attı yeni karı derdinde

Zaten anasının eteğinin altından çıkamadığı için bitmiş evliliğiniz, o yüzden bu tipi tipin tencere tava diye tutturması bana garip gelmedi , kesin anası hatırlatmış iste pahalı bir şey o demiştir, bu uydum akıllı da anasına verecektir zaten napacak düdüklüyü nohut mu pişirecek.

Erkekler çok kadınsılaştı..

Kocama düdüklü tencereden bahsetsem ateşimi falan ölçer bu ne saçmalıyor diye. O kadar bilmiyor düdüklü müdüklü
Adamın aldığı düdüklü tencere markası, modeli ve hacmine bağlı olarak 10 binden başlayıp, 27 bin TL ye kadar arttığı için hatırlaması çok doğal değil mi ?

Kocama düdüklü tencereden bahsetsem ateşimi falan ölçer bu ne saçmalıyor diye. O kadar bilmiyor düdüklü müdüklü
Konu sahibinin almaktan kastı,adam parasını vermiş evlilik birliği içerisinde kadın almış..O tencerede kadın yemekler yapmış, boşanmadan sonra 1000 km öteye gittikten sonra adam tenceremi geri gönder demiş...Bu kadar düz bakıyor,almaktan kastın adamın gidip tencere beğenmesi düşünüyor olamazsınız ya

Aynen öyle bana özel seçip kendi almadı. Yani yorumlar hayret verici gerçekten.

Farklı birşey söylemedim ki, adamın ne kadar kadınsı tavırları olduğundan bahsediyorum. Velev ki adam almış olsun yahu erkek adam tencerem diye ağlar mı?

Adamın aldığı düdüklü tencere markası, modeli ve hacmine bağlı olarak 10 binden başlayıp, 27 bin TL ye kadar arttığı için hatırlaması çok doğal değil mi ?
Yoo hiç doğal değil. Bu menkul ya da gayrimenkul değeri olan bir mal değil ki kuruşuna kadar hesaplar yapıp peşine düşülsün. Oldu, kocamın bana aldığı son rujun fiyatı yüksek diye olur da boşanırsak ruju ona mı vermeliyim bu mantıkla?

Köpekler kadar pişmanmis kadın evden gitsin diye dualar ediyormuş bunları ortak akrabamız söyledi gördüm tanıyamadım perişan haldeydi dedi
Çocuk için de olsa muhatap olmayın birini aracı edin onun üzerinden irtibat kurun bırakın ne hali varsa görsün
Herşey sizin için evladınız için çok güzel olsun inşallah

Ortada bir anlaşma ve anlaşmaya uymayan taraf var. Küçümsenen tencere nerdeyse uygun fiyatlı bir çamaşır / bulaşık makinesi tutarında farkındaysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…