- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
Çok üzüldüm ama kurtulup yeni bir hayat kurmuşsunuz çok geçmiş olsunTeşekkür ederim gurur ile ilgisi yok eşyanın inanın yuvam yıkıldığı zaman 3 gün kendime gelemedim aldatildigimi öğrendiğim de yılların gidiyor kolay mı hiç sevmemiş dahi olsan alışkanlık oluyor
Eşyayı vs hiç gözüm görmedi tek derdi gayesi beni yıldırmak evden çıkarıp o kadını getirmekti
Bana o evde hiç hakkin yok çocuğu da ak git dedi ben ne yaptım peki
Aradım hayır kurumunu yetim bir kızcağız varmış ceyizimle beraber herşeyi ona verdim
Onun tek ceketi giysileri bana aldığı kitaptı cicekti tektasti telefondu onları bıraktım
Çekip çıktım kapıyı
1 lira bulamadığım zamanlar oldu
Kadınlik yapsaydın aldatilmazdin laflarını işittim
O pırlanta yüzüğü eşyaları telefonu vs bırakmayıp esyasiz kalmaz oturabilirdim ama yıllarca bana huzur vermeyecekti biliyordum
Bu yüzden tek çöp almadım oda bulasacak birsey bulamadı
Boşandıktan bir sene sonra ortak bir arkadaşa niye hemen vazgeçti ki benden belki geri dönmeyi isterdim demiş
Kafa bu yani
Gurur değil canımı kendimi sevmek diyorum ben buna
Çok ağladım çok gözyaşı döktüm ben merdiven yıkarken o kadın bana gittiği yerlerin resmini attı bosanma sürecinde neler yaşadım ben bilirim
Benim konu sahibi gibi bir mesleğim yoktu arkamda duranim yoktu
Bende diyorum ki konu sahibi ne yoluna bak
Tencereyi tavayı boşver
Bu kadar yani
Ama bazı kadınlar kadınsa ben neyim acaba derken buluyorum bazı konuları okurken ...
Elhamdülillah verilmiş sadakam varmışÇok üzüldüm ama kurtulup yeni bir hayat kurmuşsunuz çok geçmiş olsun
Ben genelde beraber aldıklarımızda kendim seçtiğim için çoğunu net hatırlıyorum ve konu sahibi de hatırlıyor marka model fiyata kadar evdeki tencere setinden ayrı bir tencere bu araya karışan iki tabak üç çatal değil yani benim konum da ay niye aldın şu bu peşine mi düştün değil bilerek aldın şimdi bilmiyo gibi yapmaya gerek yok adama hırslanmışsın almışsın gel böyle de teselli edelim oh iyi olmuş diyelim ama ikinizde aynı şeyin peşindesiniz e biri dillendirince niye o suçlu olduDüdüklünün mesele olması ayrı, onu ben de yadırgadım da hatırlamamak anormal gelmedi.
Her şeyi değil, ama blender setini kim aldı hatırlamıyorum mesela.
Aldığımız yeri biliyorum, beyaz eşyaların biriyle birlikte aldık, ödeme kısmını hatırlamıyorum.
Evet ütüyü de hatırlamıyorum, kurutma makinesini hatırlamıyorum.
Gerisini hemen hemen biliyorum.
Birlikteyken seçtiğimiz ıvır zıvırı hiç bilmiyorum.
Bı çay kaşığını almadan çıktım haklı olduğum halde yeni doğum yaptığım için çekişmeli in stresini kaldirabielcek durumda değildim çocuğa nafakada anlaşıp onuda puntuna getirip dahada düşürdü vs oralar ayrı bunlara rağmen her yerde tüm eşyamı çalıp gitti demiş ve demeye devam edecek.Gercekten alsam kimbilir neler yapar düşünün.Bende emek verdim çocuk verdim cocugumun hakkını alamiyorumki kendiminkine düşeyimGerçekten bütün yazdıklarımdan bunu mu anladınız ?
Bu gurur ile alakalı değil adam pislik ise otu çöpü bahane eder yine bulaşır bu yüzden gerekirse herşeyi Adama birakip arkana bakmadan kaçman gerekiyor bazı adamlardan
Çünkü bazısı bazı psikopatlar sana verdiği nafakayı bile nerde harcıyorsun diye hesap soruyor var böyle tipler
Cok şükür ki benimki parada vermedi verseydi ömür billah eziyetini psikolojik siddetini çekerdim
Ne güzel mesleğiniz var yaşınız genç çocuk vs de yok önünüze bakın diyorum gönderin gitsin tencereyi numaranızı değiştirin sosyal medya hesabınizi değiştirin hayatınızı yeniden şekillendirin
Yolunuza bakın erkeklerden duygusallık beklemeyin tek bir çay kaşığı da olsa adam peşine düşecek kapasitede çünkü
Kimdi o ya robot süpürge istemişti eşi hadise galibaMerhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Bu da benim aradığım yorum...Ya kadın tencereyi almış olsun ya..Bir erkeğin tencere diye tutturaması normal mi.. Çoğu kişi konu sahibine yüklenmiş,Erkekler zaten böyle böyle prenses olup tencerem,tavam demeye başladı..İnsan olan erkek kıyafetlerini alır çıkar. Tencere tabak muhabbeti yapan feminen erkek kadar tiksindirici çok az şey var.
Benzer şeyler yaşamışızTeşekkür ederim gurur ile ilgisi yok eşyanın inanın yuvam yıkıldığı zaman 3 gün kendime gelemedim aldatildigimi öğrendiğim de yılların gidiyor kolay mı hiç sevmemiş dahi olsan alışkanlık oluyor
Eşyayı vs hiç gözüm görmedi tek derdi gayesi beni yıldırmak evden çıkarıp o kadını getirmekti
Bana o evde hiç hakkin yok çocuğu da ak git dedi ben ne yaptım peki
Aradım hayır kurumunu yetim bir kızcağız varmış ceyizimle beraber herşeyi ona verdim
Onun tek ceketi giysileri bana aldığı kitaptı cicekti tektasti telefondu onları bıraktım
Çekip çıktım kapıyı
1 lira bulamadığım zamanlar oldu
Kadınlik yapsaydın aldatilmazdin laflarını işittim
O pırlanta yüzüğü eşyaları telefonu vs bırakmayıp esyasiz kalmaz oturabilirdim ama yıllarca bana huzur vermeyecekti biliyordum
Bu yüzden tek çöp almadım oda bulasacak birsey bulamadı
Boşandıktan bir sene sonra ortak bir arkadaşa niye hemen vazgeçti ki benden belki geri dönmeyi isterdim demiş
Kafa bu yani
Gurur değil canımı kendimi sevmek diyorum ben buna
Çok ağladım çok gözyaşı döktüm ben merdiven yıkarken o kadın bana gittiği yerlerin resmini attı bosanma sürecinde neler yaşadım ben bilirim
Benim konu sahibi gibi bir mesleğim yoktu arkamda duranim yoktu
Bende diyorum ki konu sahibi ne yoluna bak
Tencereyi tavayı boşver
Bu kadar yani
Ama bazı kadınlar kadınsa ben neyim acaba derken buluyorum bazı konuları okurken ...
Erkekler çok kadınsılaştı..Bu da benim aradığım yorum...Ya kadın tencereyi almış olsun ya..Bir erkeğin tencere diye tutturaması normal mi.. Çoğu kişi konu sahibine yüklenmiş,Erkekler zaten böyle böyle prenses olup tencerem,tavam demeye başladı..
Bir erkeğin eve düdüklü almış olmasından daha tuhaf degilBu da benim aradığım yorum...Ya kadın tencereyi almış olsun ya..Bir erkeğin tencere diye tutturaması normal mi.. Çoğu kişi konu sahibine yüklenmiş,Erkekler zaten böyle böyle prenses olup tencerem,tavam demeye başladı..
Kocama düdüklü tencereden bahsetsem ateşimi falan ölçer bu ne saçmalıyor diye. O kadar bilmiyor düdüklü müdüklüBir erkeğin eve düdüklü almış olmasından daha tuhaf degil
Bu da benim aradığım yorum...Ya kadın tencereyi almış olsun ya..Bir erkeğin tencere diye tutturaması normal mi.. Çoğu kişi konu sahibine yüklenmiş,Erkekler zaten böyle böyle prenses olup tencerem,tavam demeye başladı..
Erkekler çok kadınsılaştı..
Adamın aldığı düdüklü tencere markası, modeli ve hacmine bağlı olarak 10 binden başlayıp, 27 bin TL ye kadar arttığı için hatırlaması çok doğal değil mi ?Kocama düdüklü tencereden bahsetsem ateşimi falan ölçer bu ne saçmalıyor diye. O kadar bilmiyor düdüklü müdüklü
Konu sahibinin almaktan kastı,adam parasını vermiş evlilik birliği içerisinde kadın almış..O tencerede kadın yemekler yapmış, boşanmadan sonra 1000 km öteye gittikten sonra adam tenceremi geri gönder demiş...Bu kadar düz bakıyor,almaktan kastın adamın gidip tencere beğenmesi düşünüyor olamazsınız yaKocama düdüklü tencereden bahsetsem ateşimi falan ölçer bu ne saçmalıyor diye. O kadar bilmiyor düdüklü müdüklü
Aynen öyle bana özel seçip kendi almadı. Yani yorumlar hayret verici gerçekten.Konu sahibinin almaktan kastı,adam parasını vermiş evlilik birliği içerisinde kadın almış..O tencerede kadın yemekler yapmış, boşanmadan sonra 1000 km öteye gittikten sonra adam tenceremi geri gönder demiş...Bu kadar düz bakıyor,almaktan kastın adamın gidip tencere beğenmesi düşünüyor olamazsınız ya
Farklı birşey söylemedim ki, adamın ne kadar kadınsı tavırları olduğundan bahsediyorum. Velev ki adam almış olsun yahu erkek adam tencerem diye ağlar mı?Konu sahibinin almaktan kastı,adam parasını vermiş evlilik birliği içerisinde kadın almış..O tencerede kadın yemekler yapmış, boşanmadan sonra 1000 km öteye gittikten sonra adam tenceremi geri gönder demiş...Bu kadar düz bakıyor,almaktan kastın adamın gidip tencere beğenmesi düşünüyor olamazsınız ya
Hatta içine epey de ağırlık koysunKadınları askere çağırmayı düşünüyorlar şimdi sen askere gidersen düdüklü ailene kalmasın diye düşünmüştür premses eski eşin
Kız gönder boşver kargoyu karşı ödemeli gonder en pahalı kargoya ver
Yoo hiç doğal değil. Bu menkul ya da gayrimenkul değeri olan bir mal değil ki kuruşuna kadar hesaplar yapıp peşine düşülsün. Oldu, kocamın bana aldığı son rujun fiyatı yüksek diye olur da boşanırsak ruju ona mı vermeliyim bu mantıkla?Adamın aldığı düdüklü tencere markası, modeli ve hacmine bağlı olarak 10 binden başlayıp, 27 bin TL ye kadar arttığı için hatırlaması çok doğal değil mi ?
Köpekler kadar pişmanmis kadın evden gitsin diye dualar ediyormuş bunları ortak akrabamız söyledi gördüm tanıyamadım perişan haldeydi dediBenzer şeyler yaşamışızne olur sürüm sürüm süründü deyinde bı içimiz rahatlasin.
Çocuğunu hiç sordu mu
Benimki tamamen şimdi çocuk var diye mutsuz mu olayım dedi resimlerini dahi görmek istemiyo sorumluluğunu bana attı yeni karı derdinde
Ortada bir anlaşma ve anlaşmaya uymayan taraf var. Küçümsenen tencere nerdeyse uygun fiyatlı bir çamaşır / bulaşık makinesi tutarında farkındaysanız.Yoo hiç doğal değil. Bu menkul ya da gayrimenkul değeri olan bir mal değil ki kuruşuna kadar hesaplar yapıp peşine düşülsün. Oldu, kocamın bana aldığı son rujun fiyatı yüksek diye olur da boşanırsak ruju ona mı vermeliyim bu mantıkla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?