Eşya

Çok haklısınız, bir de adam yok anneme soğuktun yok ben senden soğudum, canım istemedi sıkıldım bosanalim diyecek bosanilacak bu noktaya gelene kadar hersey eşit adil oldu sanki de iş düdüklüye gelince yok onun hakkı yok verin gitsinler, Bu zamana kadar ne istediyse yapmış at kosturmus bi düdüklüye sebeb bir olay daha çıkacaksa çıksın

Yaaa aynı şeyi düşündüm az önce, adam kadını " bana suslenmedin kadınlık yapmadın" diye asagilayip boşamış bizim bazı kadınlar hala o adamın tenceresi için adamı müdafaa ediyor. Eşitlikmiş pehh..

Şimdiki erkekler eski erkekler gibi mi ki eskiden olduğu gibi ceketini alıp gitsinler
Adamın karakterri buymuş seviye bu yani
Eski eş anneyi arayıp benim tenceremi almışsınız dediği zaman kargo ile gönderip hiç yüz göz olmadan yollayip yoluna bakması gerekirdi
Yok annesi ne istesem aynını istiyordu annesine verecek ben ona vermem çöpe atacağım ve gibi şeylere girmek doğru değil
Yıllarca belki bunun lafı edileceğine gönder gitsin

Niye o adam herşeyi kadının gönlüne göre, gerektiği gibi ya da aman laf söz olmasın diye adaletle mi halletmis de kadından bunu bekliyorsun?

Adam baştan beri istememiş ki hep bahane ile gelmiş seviyesini ortaya defalarca koymuş
Adam var adam var yani
Adam psikopat da çıkabilir

Niye o adam herşeyi kadının gönlüne göre, gerektiği gibi ya da aman laf söz olmasın diye adaletle mi halletmis de kadından bunu bekliyorsun?
Kadından beklemiyorum böyle bir adam la uğraşmaya savaş vermeye yüz göz olmaya değmez diyorum
Ben kendimi ifade mi edemiyorum anlamadım ki
Adam bu kadar yani
Belki adamın maaşı 30000 gidip 20000 bin verdigi tencerenin peşine düşecek karakterde
Eski eşim kullanacağına annem kullansın kafasında
Adam normal değil tamam ama konu sahibi de yanlışlık oldu diyorsa versin o zaman niye uzatıyor meseleyi diyorum
Kadın yada erkegi tutmak değil
İki yetişkin konuşmuş karar almış eşya konusunda
Konu sahibi de bu konuda eşinin huyunu biliyordur zaten dikkatli olmalı idi
Hadi diyelim gözden kaçtı yahu adam yüzsüzluk yapmış istemiş ver gitsin işte
Niye uzatılıyor onu anlamadım sadece bir düdüklü tencere yi vermeyince çöpe atınca kaynana kullanmasın diye yaşanılan herşey unutulacak
Adalet sağlanacak mi ?
Hadi adam psikopat çıkarsa evi basarsa
50 TL için insan öldürülüyor ülkemizde
Adamlar eşlerini öldürüyor sırf ufak bir şey yüzünden
Risk almaya değer mi
Bu kadar laf işitmeye yüz göz olmaya değer mi sahiden?

Adam baştan beri istememiş ki hep bahane ile gelmiş seviyesini ortaya defalarca koymuş
Adam var adam var yani
Adam psikopat da çıkabilir
Yani bilmiyorum konu sahibi eski eşini daha iyi tanır, psikopatligini falan ama konularından gördüğüm kadarıyla az çok nasıl bir tip olduğu belli, annesinin dizinin dibinden ayrılıp 1000 km yol yapamaz bence prenses

İşte laf söz dinlemeye yüz göz olmaya değer mi diyorum sadece

Bu konuda senin gibi düşünmüyorum.

Adama bende ifrit oldum ama işte uğraşmasın diye diyorum konu sahibi gencecik kiz hayatına baksın şu adam müsveddesi ile uğraşmasın laf söz vs diye diyorum
Benim empati duygum hastalıklı sayılabilecek düzeyde olduğu için fazla içselleştiriyorum. Kızcağıza öyle üzüldüm ki adamı o 4 dakkada pişiren düdükluye koyup 4 saat kaynatsam içim sogumaz

Benim empati duygum hastalıklı sayılabilecek düzeyde olduğu için fazla içselleştiriyorum. Kızcağıza öyle üzüldüm ki adamı o 4 dakkada pişiren düdükluye koyup 4 saat kaynatsam içim sogumaz
Bende çok üzüldüm gencecik kız adama inanıp başka bir şehre gitmiş Umut dolu başladığı adam fos çıkmış
Bende konu sahibine diyorum ki yoluna bak güzel kızım genceciksin mesleğin var yoluna bak diyorum

Amaan boşver adam çok istiyorsa gelsin alsın tenceresini, Burhan Altıntop kılıklı..

Aranizdaki anlaşmaya göre göndermeniz gerekir. Annesi bu evliliğin tarafı değil. Taraf gibi davrandiysa bundan dolayı eşiniz sorumlu. Zaten bitmiş bir evlilik. Ben daha fazla muhattap olmamak için gönderirdim. Eğer bu davranışını sindiremediyseniz onu da söylersiniz.

Al ... sok diye not düşerek yolla. Düdüklü tencerenin derdine düşmüş utanmaz. Çeyizine koysun tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…