Eşya

mesele düdüklü değilmiş zaten konu sahibi yazdı ya annesine verecek ona vereceğine çöpe atarım dedi bilerek almış işte bariz
Okumadım ama konunun düdüklü olması iki taraf için de oldukça çirkin zaten, o kısma bir şey demiyorum, yorumlar o noktada haklı tabii ki.

Bilenler evlenirken her şeyi ayrı ayrı alanlar. Bizim gibi birlikte alanlar hatırlamaz hatırlasa da diyelim ki eşim ödemiştir ama o ay kredi kartı fazla gelmiştir ben göndermişimdir yada tam tersi.
Evet para alışveri de oluyordu, kimin ne ödediği hiç belli değil bu şekilde.

mesele düdüklü değilmiş zaten konu sahibi yazdı ya annesine verecek ona vereceğine çöpe atarım dedi bilerek almış işte bariz
Konu benim bilerek alıp almamam mı niye bunu bu kadar dert ettiniz, bi sayfa dolusu şey yazmışsınız yoruldunuz sağolun yorumlarınız için sizin de başınızdan aynı şeyler geçmiş destek olmak yerine bana suçlamalarda bulunup hala diretiyorsunuz daha fazla yorulmayın burda lütfen

Sizi suçlamıyorum siz yazdıklarımı gerçekten okuyormusunuz
Size genceciksin mesleğin var yolunuza bakın diyorum
Sizde ben gondermeyecegim çünkü annesine verecek diyorsunuz bende tamam siz bilirsiniz dedim
Size hakaretmi etmişim adamı doğru bulmadığımı ama karakteri bu olan biri ile uğraşmak yerine kendinize odaklanın demişim

Bu kadar yorum yapanlar içinde neden beni hedef aldınız onu da anlamadım en başından beri size boş verin adamın seviyesi bu yolunuza bakın demek dışında ne bir hakaret ne başka bir kötü bir şey terbiyesizlik etmedim

Sizinle değil diğer arkadaşlarla seviyemi bozmadan size hakaret etmeden sohbet ediyorum
Görmezden gel diye birşey var beni yoksayip yorumlarımi okumak zorunda kalmazsınız sorun çözülür böylece

Peki siz tencereyi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Sizinle değil diğer arkadaşlarla seviyemi bozmadan size hakaret etmeden sohbet ediyorum
Bilerek almış diye defalarca suçlamada bulunuyorsunuz aldım ya da almadım bunu bilemezsin gözünle gördün mü bu kadar nasıl emin olabilirsin. Sizi hedef falan almadım sadece yorum yapmayın sağolun dedim nazikçe.

Size yapmıyorum arkadaşla konuşuyoruz farkında iseniz almışsın işte bilerek yada bilmeyerek madem bilmeden aldin adamda istiyor ver gitsin tenceresini olsun bitsin

Yanlislikla aldım ( ki almam çok dikkat ederim ) o da istedi mi
Anında yollarım hayatta tenezzül etmem ister anası kullansın ister yeni karısı ister çöpe atsın bende kalmasın da
Hah işte benim demek istediğim de bu adam bu karakterde ise ver gitsin

Birine verip, atamazsınız en azından atmamalısınız. Aranızda bir anlaşma yapmış ve herkes evden kendi aldığı eşyaları alacak demişsiniz. Anlaşmayı bozan sizsiniz.

O zaman adama güncel satış rakamı üzerinden tencerenin parasını göndermeniz gerekir.

Sittiri bohtan mıı bakliyatı 4dkda pişiren tencereee

İşte başta konuşulmuş demek istediğim bu

Suan bende bi karar verme asamasindayim bi tarafim hakkini savun yaptiklarini tek tek konus diyor mahkemede.bi tarafim bosver senden cocugundan onemlimi uzatmadan biran once yoluna bak diyor.Bu karari verirkende hicbir talebim olmuyacak tabi onca yasattkklarina ragmen cunku uzatmamak icin.bi kac gunum kaldi cevap dilekcesi .ben dava acmistim baktim isler iyce b. Saracak feragat ettim anlasmali icin .sonra sartlarda anlasamadik.ve onlar dava acacagini soyledi 2 aydir bekliyorum.dava acsinlar diye bu surectede icimde mucade ugrasma duygusu kalmadi.İstedigim tek sey velayet ve ayri bir duzen kurana kadar evde oturmak bunada onlar yanasmiyor protokola 2 ay yazmislar :) bide diyoki sen ona bakma istedigin kadar kal gerekirse ben sana yardimci olurum.bi oyun döndürdüler ama ben o yolu açtım onlara.simdi feragat ettim avukatim da yok artik.tek basima yurutebilirim insallah.

İyi bir avukat tutun çocuk varsa çocuk için nafaka alın yolunuza bakın
İnşallah Rabb'im gönlünüzün muradını versin herşey çok güzel olsun sizin için
İşte bu tip adamlar ile uğraşmamak yoluna bakmak en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…