Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .
atmak mı atmamak mı mantıklı bilmiyorm..
sana hatırlatmada bulunmuyorsa o eşyalar, kullan gitsin. kulanamam diyorsan da yazık , fakir fukaraya ver. sevinsinlerşuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .
Yakın bir arkadaşım nişanlısından ayrıldı.
Nişanlısıyla birlikte aldıkları düğün tarihinde, hayatına yeni giren kişiyle evlendi.
Aynı zamanda nişanlısıyla birlikte seçip, beğendiğini yatak odası takımını da, değiştirme imkanı olmasına rağmen değiştirmeyip, yeni evlendiği kişiyle kullandı.
Yani demem o ki; eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin.
Kullanmaya devam edin
Mutluluklar...
yok nişan vs birşey olmamıştı istemeye gelceklerdi gelmediler.eşyaların hepsi sevgilikten kalmaTakıları falanda vermeseydin hukuken nişan atımlarında hediyeler takılar kadına aittir.
Atmaktansa bana yollaya bilirsin .ziyan olmasın okadar eşya güle güle kullanırım;şuan anlam ifade etmiyorlar. bakıp aa onu bunla almıştık vs demiyorum arada aklıma geliyo napcam ben bu kadar eşyayı diyorum .