- 13 Mayıs 2017
- 1.665
- 7.388
- 158
- Konu Sahibi pportakall
Arkadaşınız donanım haber ölücüsü gibiymiş maşallahSeni öyle iyi anlıyorum ki. İhtiyacın olsun olmasın, sonuçta senin eşyan ve geri istemek hakkın.
Birkaç kez de belirtmişsin sanırım. Ona rağmen getirmemiş. İnsanı kendi eşyasını isterken utanacak raddeye getiriyorlar resmen
Benim de intörnken crocslarım ve scrubslarım bir arkadaşımda kalmıştı. Birkaç kez istedim, tamam dedi hep unuttu. Sonra zaman içerisinde aramız açıldı.
Ben yine mesafeli ve saygılı bir biçimde farklı zamanlarda olmak üzere 3-4 kez ulaştım. Yani mesaj attım dönmedi. Aradım açmadı. Evine kadar gittim, kapıyı açmadı
İçimden dedim lanet olsun tamam, al senin olsun. Resmen eşyalarımın üzerine yattın, haram ediyorum. Telefonlarımı açsa belki yüzüne de derdim ama işte açmadığı için
Crocs terlik 650₺ , scrubs 300₺ idi o zamanlar, soğuk bir damacana su içmiştim üzerine mecburen
Demem o ki, geçmiş olsun diyerek babasını sor, ardından uygun olduğun bir zamanda eşyalarımı alabilir miyim diye mesaj at veya ara. Umarım muhatap bulabilirsin.![]()
Konu sahibi, babası sık sık hastaneye yatıyor olabilir de entübe diyorsunuz. Belli ki durumu ağır. İsteyecekseniz eğer biraz homurdanma/ne kıymetli malın varmış şimdi mi istiyorsun gibi sözlere maruz kalacaksınız hazırlıklı olun.
Ama alın yani. Kalbimi basarım hastaneye ziyarete gitseniz o botlar kesin ayağındadır.