Eşyalarımi depoya atmış

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, o kadar sinirim bozuk ki anlatamam. Tatil için geldiği m daha doğrusu kardesimin düğünü her neyse ailemin yaninda iken gelmeyin uğraşamam sizinle vs demesi, önceden gelen şiddet olayları nedeniyle boşanma davası açtım. Haberi vardı git aç davayı ben açmam dedi . Kıyafetlerimi çöp poşeti ne koyup depoya atmış. O kadar kötüyüm ki şu an

Son düzenleme:
O da ayıp etmiş ama madem dava açtınız, madem ayrı evdesiniz, eşyalarınız niye orada?

boşanma davası açacağınızdan eşinizin haberi var mıydı? yani oturulup konuşulup ortak alınmış bir karar mıydı? habersizse sinirlenmekte haklı diyeceğim çünkü.

Tatil için gidip nasıl boşanma davası açtınız eşinizle ortak karar vermediniz mi ben tatile gidiyorum deyip habersiz dava açtıysanız kızmış olabilir. Eşyalarınızı alacaktınız o zaman yani hem dava açıp hem kıyafetleri depoya koydu diye niye kızıyorsunuz? gözünün önünde durmasını istememiş belli.ki

hahah ay bi an ben yaziyorum sandim yazdiklarini. koyacak tabi, sen onun kiyafetlerini bavula mi koyardin yoksa durum tersi olsaydi? bosaniyosunuz. daha ne cirkinlikler goreceksin, hazirla kendini bence.

Habersiz açıldıysa kaldırması normal. Bunda moral bozacak bir şey yok.

Boşanmakta ne kadar doğru karar verdiginizin kanıtı bu.Avukatiniz var mı?Size bir yol gösterir en azından.

Evet var avukatim, canımı çok yaktı hâlâ da devam ediyor.
Boşver zaten yakında hiçbir baginiz kalmayacak.Benim arkadaşım eşiyle tartışmalı olduğu bir dönemde babasının kalp ameliyatında bulunmak için ailesinin yanına gitti.Bosanma lafı yok,mahkeme yok daha...döndüğünde kapıyı açtığında gördü ki adam tüm eşyayı taşımış ,pencerede guneslikleri bırakmış sadece!! Kızın dantel çeyizini bile almış adam giderken sen düşün nasıl cirkinlesebiliyor erkeklerl

Esyalarinizin gozunun onunde durmasini istememistir. Hakli diyemem ama valla kadinlar daha beterini yapiyor erkeklere bosanirken. Henuz insan gibi ayrilabilenine denk gelemedim

Haklısınız, altınları paralaru da alıp gitmişsin diye üstüne bir de iftira ekledi. Annemlerin bilezikleti bile dugujun ertesi günü hesabına koymak için bozacagim deyip getirmemisti. Ben hep güvenmek istedim o benim iyi niyetimi kullaniyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…