Eşyalarımı göndermiş.

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Bugün eşyalarım geldi babamı arayarak kargoyu ödeyecek gücü olmadığını söylemiş babamda gönder demiş.Evde ne bulduysa doldurmuş göndermiş bi göndermediği dolaplar parkeler kalmış diyebilirim.Yüzüğünüde koymuş içine.1000 tl ye yakın kargo parası ödedik.İçinden gülüyordur şimdi.Bebeğimize aldığım ne varsa hepsini yollamış insan hiçmi merak etmez bebeğini düşündükçe sinir oluyorum.

Aynn.
Bi konudan bahsetsen canm ne oldugunu bilmeden konu hakkinda yorum yapmak sacma ..

Canım konu devamı şeklinde olduğu için kapanır konun ama bırak bu adam uzak dursun senden ayrıl hamileyken bile böyle davranıyosa hamile olmasan öldürecek seni heralde...Şans vermişsin daha kötüsünü yapmış bence düzelmez ailen yanındayken geri dönme ..doğurursun cocugunuda cokda güzel bakarsın seni güçsüzleştirmeye calısmasına izin verme

Canim o adam kilikli hayvandan ne sana koca nede bebisine baba olur..
Bana kalirsa bosa kurtul bak ailende arkandaymis gul gibi bakarsin bebise ama tekrar geri donersen daha kotu olmcaginin garantisini veremez kimse sana.
O zaman bide bebegin olcak yaninda ailende biz sana o zaman arka ciktik neden gittik dmez mi?
Gene son karar senin sen genede uzmmeye calis kendini bebisin icin..

Aynn.
Bi konudan bahsetsen canm ne oldugunu bilmeden konu hakkinda yorum yapmak sacma ..
6 aylık hamileyim ailemi arıyarak beni boşayacağını söyledi erkeklere baktığımı vs aşırı derecede kıskanç ve aklından ne geçerse onu yaptığımı düşünüyo ailem gelerek beni aldılar sonra babamı arayarak hakaretler etti bugünde eşyalarımı kargolamış en kısa özeti

Konunuzun devamindan yazsaydiniz daha iyi olurdu.

Kargo cok tutmus. Giciklik yapmak istemis gider ayak.

Avukatla görüştüm dava için doğumun gerçekleşmesini bekleyelim dedi

Diger konunu simdi okudum Agzim açık kaldi. O nasil bir kv, o nasıl bir koca aman yarabbim. Allah kurtarmış seni. 1000 lira ne ki bence bi kurban kesin.

bence sadakan olmuş kargo parası öyle düşün. o evden kurtulduğuna şükret.

Beklemen sart degil istedikten sonra su an acabilirsin.Sakin ezdirme kendini sende ailen icin kiymetlisin ilk basta unutma bunu..
1 yılımız dolmadı bizim şimdi açarsak en az 4 yılı bulur sonuçlanması dedi birde eşim davaya gelmeyip uzatıcak sanırım bu yüzden bekleyelim dedi.Dava açma taraftarı da değil sen aç karşıla masrafları banamı güvenip gittin ailenin evine dedi

Sen bilirsin canim son karar senin dedigim gibi ama kendini uzmemeye calis bebisini dusun..

Kararım kesin biraz bekleyelim bakalım uzun olsun ama tek celsede bitsin.
endişelenme güzelim. bu dünyada hiçbi şerefsizin yanına kar kalmaz yaptıkları. seni de kararlılığından dolayı tebrik ederim. bebişin büyüdüğünde herşeye rağmen o dengesizin yanında olmadığın ve bu kötü ortamda onu büyütmediğin için sana saygı duyucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…