Eşyalarımı sevmiyorum:(

Kaplatabilirsin. .
Yada değiştir. .
Her ev kendine hastır bence . .
:kahve:

Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
koyu kahve esyalara fusya rengi aksesuar almani oneririm benimde kahve rengi ve insani boguyordu.ben fusyayla o kotu enerjiden kurtuldum evime bir hava geldi.koltuklarimin uzerine kucuk yastiklar koydum.masa ortumude fusya yaptim.

Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo

Oturma grubunuza doseme haric bisey yapamazsiniz. Ama yine de renklendirmek mumkun kendinize bir renk secin. Kahve tonlarina en guzel turkuaz gidermiş.
Yastik yuzlerini degistirin odaya bikac turkuaz parca alin ve renk katin. Benimkilerde malesef oyle...
2 sene once hep kahve modaydi ben bikac degisiklik yaptim hoşta oldu

Maddi gücün varsa değiştir maddi gücün yoksa elden taksit yapan magazalar var ordan kılıf taktir ayda 20 tlye anca gelir

Arkadaşım koyu mobilyaları beyaza boyat yada kendin boya polisan x1 ile nette araştır çok yapan var mutfak dolapları bile yapıyorlar

Hem yeni gibi olur konsol falan

Kumaşı ise kendin bile değiştirebilirsin öyle kolay ki arkadaşım yaptı maddi olarak da sarsmaz hem

Kahveyle Somon huzurlu sakin izlenim birakiyor
Kahve Turkuaz sportif genc
Kahve ve Mor enerjik hatta bence azcik agresif oluyor.
En iyisi eline farkli renklerde kumas alip kahvenin üzerine koy öyle bak...
Sehpanin üzerinede renkli mumlar koy

Şu pembe ve mint yeşili evlerden size de gına gelmedi mi?

Ben evleneceğim zaman country diye tutturmuştum. O zamanlar kimse bilmiyor. Çok değil 4 sene önce. Sırf bulabilmek için Ankaraya sitelere gittim,mobilyacılara country diyorum, bana böyle bön bön bakıyolar. Eşim babam ve kayınbabam mahvoldu peşimde dükkan dükkan gezmekten :D Bi kaç dükkan buldum onlarda az olmanın verdiği şımarıklıkla epey yüksek fiyat istediler. Velhasıl kelam alamadım. Ama ne hikmetse ben eşyaları aldım, tabi başka tarz, ama yine severek aldım. Evlendim ettim. Bi country çılgınlığı başladı herkeste. İşte çiçekli şeyler, ferforje ürünler, maviler pembeler. Eşime hep derim biliyosun şahitsin kimse bilmiyodu bu akımı ben başlattım ama ben kullanamadım diye :KK70: Aslında iyiki de almamışım diyorum şimdi. Çünkü arkadaşında dediği gibi gına geldi artık pembelerden mavilerden mintlerden. Sende bence başkalarının evine bakıp iç geçirme. Hele öyle pembelere falan bakıp hiç özenme gerçekten çok sıktı. Ufak değişiklikler yapmaya çalış, koltuk örtülerini değiştirebilirsin. Kılıf diktirebilirsin, çok orjinal duranlar var. kırlentler alabilirsin renkli. İlla köklü olmak zorunda değil değişiklikler, ufak tefek şeylerde renk katar.

Yalnız değilmişim. Ben de büyük L koltuğumu kahverengi almıştım ki en sevmediğim renktir. Tay tüyü tekliyi de kırmızı seçmişim ne alakaysa ! Yemek masası sandalyelerimi de kırmızı almıştım uyumlu olsun diye. Eşyalar geldiğinde şoka girdim ben mi seçmişim bunları diyerek ! Ben evlendiğim dönemde ailevi sıkıntılarla boğuşuyordum sanırım eli yüzü düzgün eşya olsun da ne olursa olsun diye düşündüm. Ama sonra çok pişman oldum. Evi değiştirme bahanesiyle koltuk ve sandalyelerimi beyaz keten kumaş kaplattım, ikea ve HM Home' dan bir kaç aksesuar aldım şimdiki evimi döşedim. Siz de imkanınız varsa kaplatın koltuklarınızı, sonra da bir iki dokunuşla istediğiniz görünüme kavuşursunuz.

ımkanınız varsa değiştirin . eger yoksa da boya ıle boyuyorlar ınternette kahve rengı sehpa ve masalarını beyaza donusturdu komsum. harıka oldu .. en azndan dolap masa vb. tarz seylerı beyaza boya. koltuklarınıda değiştir yada seklını begenıyorsan kaplattır. benım evım pembe mavvi. inan herkeste var o yuzden gına geldı . şükür et :))

Resim koysaniz daha çok fikir gelir aslında. Belki çok güzel ama size öyle geliyordur. Kahverengi tercihim değil ev mobilyasinda ancak bazı evlere gittiğimde de kahve uyumundan gozumu alamiyorum daha asil gösteriyor evi. Belki sizin hayatınız monoton şu aralar gözünüze ev batıyor. Bende de olur bazen hemen odanın ya da salonun şeklini degistiririm bi değişik güzel gozukur gözüme. ;)

canım güzelce boyamaya verebilirsin mobilyanı.. annemde 2-3 yıl önce kahve aldı yatak odasını güzelce beyaza boyatacak hiç canını sıkma malliyeti de çok olmaz.. koltuk yüzlerini değiştir, farklı renkli kırlentler kullan

imkanlarınızla mutlu olun ne demek eve bile girmek istemiyorum.
başkalarının evlerine bu kadar bakmayın ne kadar bağımlı olduk sosyal sahte hayatlara özenmeye.

ne yapalım dua mı edelim dua ile eşyaların birden değişecek mi ?
ya kaplatırsın ya da yeniden alırsın

O pembeli country ile avangard karisimi evlerden booo geldi bana, ozellikle cicekli koltuk gormek istemiyorum.

Kahveye en cok turkuaz yakisiyor, koltuklara turkuaz kirlent, duvara canlı renkli bir tablo, pek sevmem ama zevkinize uyuyorsa turkuaz fonla oda tamamen degisecek, duvarlari acik renge boyayin, halinizi sevmiyorsaniz internette desen desen hali ortuleri satiliyor, lastikli carsaf gibi geciriyorsunuz ustune, acik renk ustu hafif gecisli bir sey tercih edersiniz bambaska bir oda olur.

Back
X