- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Umutsuzanne
Kaplatabilirsin. .
Yada değiştir. .
Her ev kendine hastır bence . .

Yada değiştir. .
Her ev kendine hastır bence . .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldin boyasini hirdavatcilarda satiliyo
koyu kahve esyalara fusya rengi aksesuar almani oneririm benimde kahve rengi ve insani boguyordu.ben fusyayla o kotu enerjiden kurtuldum evime bir hava geldi.koltuklarimin uzerine kucuk yastiklar koydum.masa ortumude fusya yaptim.Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
Kızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo
Şu pembe ve mint yeşili evlerden size de gına gelmedi mi?
canım güzelce boyamaya verebilirsin mobilyanı.. annemde 2-3 yıl önce kahve aldı yatak odasını güzelce beyaza boyatacak hiç canını sıkma malliyeti de çok olmaz.. koltuk yüzlerini değiştir, farklı renkli kırlentler kullanKızlar merhaba, bikac gündür mobilyalarına takmış durumdayım, henüz iki yıllık evliyim eşyalarımı alırken de cevremdekillerin etkisinde kalıp koyu kahve aldım üstelik uyumsuz birbirleriyle, suan bakıyorum demekki o zaman nasıl bir ikilemde kaldıysam, oturma grubum klasik yemek odam spor, cok gözüme batiyo, heykeli nette pembe evleri görünce sinirim bozuluyo