- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
laf sokuyorsunuz yani?Salondaki esyalari gonderebileceginiz yer varsa gonderin yada bir depo tutun bu konu hakkinda pek fikrim olmasada tek cozum bu. Gunluk oturma grubunuzuda salona tasirsiniz.
Bit kadar evlerde, yasayacak alan yokken misafire etrafa gosteris icin oyle esya alanlar okadar cok ki.
günlük oturma odamı komple bebek odası yapacagım sorun bu degıl sorun mısafır odamKüçük bir beşik koyacak hiç mi yer yok
Hayır anladım sorunu da ,günlük oturma odamı komple bebek odası yapacagım sorun bu degıl sorun mısafır odam
sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımızHayır anladım sorunu da ,
Beşik sığsa 5 sene sonra çözüm bulursunuz. .
sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımızyoksa beşik sığar salona da gunluk odaya da
çok teşekkürler♥Küçük bir Beşikte yatabilir. .
Yada salonu satıp taşınacaksınız o odaya . .
en güzeliymiş ben geç farkettimSırf evim sıkışmasın diye salonuma yemek masası flan almadik. Salonum ferah ve temizlemesi çok kolay oluyor
Ben olsam ilk 5yıl falan beşikte yatırırım. .çok teşekkürler♥
haklısınız...İşte bu hevesleriniz yüzünden sonra oturacak yer bulamıyorsunuz.
Yahu minnacik bebek, gerek yok o kadar abartili şeylere. Bebek biraz büyüsün o zamana kadar maddi manevi bir yolunu bulup mobilyalardan kurtulursunuz.
amin inşallah ♥Yazmayı unutmuşum, hayırlı doğumlar dilerim ^^
en güzeliymiş ben geç farkettim
ahh bana da dedıler ama ozmanlar leyla oldugum için :) birde açık renk hadi rahat degıl kullanımı idare edılır ama rengi açık sürekli temiz tutmak gerekÇok ağır bi avangard beğenmiştim bnde sonra babam dediki kızım bunu alsan girip rahat rahat salonunda oturamayacksn iyiki babami dinlemişim daha hafif yina avangard tarzı birşey aldım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?