- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi dragonsmother
-
sorun bu zaten hep istiyorsunuz..sadece beşik istemıyorum ama hevesim var bebek odası istiyorum ilk bebegımızyoksa beşik sığar salona da gunluk odaya da
6+1 evde oturuyorum, öyle günlük oturma odam yok...Misafirimi de aynı oda da ağırlıyorum kendim günlükte aynı oda da oturuyorum. İki kızımız var 7 yaşında olanın kendi oda takımı var. 1,5 yaşında ki kızımın odası ayrı ama bir dolap ve bir park yatak var. Heveslerinize yenilip sonradan pişman olmayın. Hele hele yeni doğacak bebeğe yapılacak oda tamamen savurganlık. Bir park yatak alın, salonda ki koltuklarını ve oturma odanızda ki koltukları satın. Salona güzel rahat bir takım alın. Çocuk odasına da bir park yatak alın tamam.
Dubleks sanırım. Zor olmuyor mu temizliği ?
Dubleks sanırım. Zor olmuyor mu temizliği ?
Hee tabi bu arada evde birde köpeğimiz var, o yüzden ekstra bir temizlik oluyor :)
KatılıyorumBenim evim 160 m2 3+1 ..ev sahibiyim. Çocuk odam da bomboş ve ilk bebeğim olck Allhın izniyle. Yinede standart bi park yatak aldım. 3-4 yaşına gelince odasını kurucam inşllh.. Sizin eviniz bu kadar kuçukken bnce oda kurmak çok fuzuli.
Evet dubleks, her hafta kadın geliyor canım. Bir hafta perşembe-cuma 2 gün geliyor, diğer hafta sadece cuma geliyor.Buna rağmen zor, çünkü eşim çok titiz.Her akşam illa ki mutfak salon girişler süpürülüyor. Ben süpürüyorsam eşim siliyor,toz alıyor falan. Allah'tan üst katta sadece yatıyoruz temiz kalıyor, sadece tuvaletler ve banyolar yoruyor.
Oyy bende de üç kedi var :) Allahtan ev 3+1her odaya bir kedi koydum evin keyfini onlar sürüyor valla :)
Benim ilk evim şu 30 katlı dev binalardan bir sitedeydi ve balkon yoktu ev 2+1 di. Şimdi iki balkon ev 3+1 ve bana zor geliyor temizlemek. Dubleks evi çok severim ama gözüm korkar temizliğinden. Yardımcı ile olur ancak e sizde alıyormuşsunuz zaten. Ev büyüdükçe derdi de büyüyormuş anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?