- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
evet ama çok heves ettim aslında eldekı ımkanlara göre şekil alsam daha iyi olur ama sosyal medya saolsun öyle özendırıyor ki:) çok teşekkürlerBenim evim 160 m2 3+1 ..ev sahibiyim. Çocuk odam da bomboş ve ilk bebeğim olck Allhın izniyle. Yinede standart bi park yatak aldım. 3-4 yaşına gelince odasını kurucam inşllh.. Sizin eviniz bu kadar kuçukken bnce oda kurmak çok fuzuli.
ahh bana da dedıler ama ozmanlar leyla oldugum için :) birde açık renk hadi rahat degıl kullanımı idare edılır ama rengi açık sürekli temiz tutmak gerekvalla zor
çok guzelmıs modern avangard evet cok agır değil benzıo koltuklarımız bnmkı sedefli açık pembe.. sanırım satmayı dusunuyorumYani satamaz misin ki ikinci el olarak?Eki Görüntüle 1848143
Bak benim ki bu
çok guzelmıs modern avangard evet cok agır değil benzıo koltuklarımız bnmkı sedefli açık pembe.. sanırım satmayı dusunuyorumozellıkle gumusluk ve konsolu
laf sokuyorsunuz yani?
Mesajlarından anladığım kadarı ile gösterişi seviyorsun bir şey söyleyeceğim sakın Bebek odası takımı alma çünkü büyüyen beşikler büyütülme çok kullanışsız oluyor ,daha doğrusu bebeğin 4 - 5 yaşına gelmeden oda yapma pişman olursun , 2 yaşına kadar park beşik ondan sonra da yatak yeter li olur belki o zamana kadar büyük eve taşınırsınızsizlere bir konu danışacağım arkadaşlar... kafam öyle karışık ki... bebek bekliyoruz çok güzel ama şimdiden düşünceler sardı beni evimiz 2+1 saalonum misafir odası ,mobilyalarım avangard kullanışsız bin pişmanım aldığıma güzel görünüyordu ama kullanmayınca bilinmiyor. bir küçük odamız daha var biz orayı gündelik oda yaptık iyi ki de yapmısız salonda asla oturamazdık.yatak odamda rutubet var malesef bebeğimi orada yatıramam.gündelik odayı bebek odası yapacağım sanırım ama büyük salonda da nasıl oturuztüm eşyalarım okdar büyükki.. maddiyat dolayısıyla evden taşınmamız imkansız.bana ne önerebilirsiniz kızlar ne yapmalıyım?
bazen benim göremediğim şeyler hkkında bilgi sahibi olup beni aydınlatıyorsunuz... o yüzden size danışmak istedim
Bende gittim oda takımı aldım çocuğa. Ütü odası oldu odası.
Bir gece yattı oda da burnumdan getirdi uyanıp uyanıp.
Atarsam çocuk odasını atıcam.
Yayak odasinda tek yatakta yatiyoruz biz maaile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?