eşyaların pişmanlığı;evimde oturmaya yer yok

evet ama çok heves ettim aslında eldekı ımkanlara göre şekil alsam daha iyi olur ama sosyal medya saolsun öyle özendırıyor ki:) çok teşekkürler

çok guzelmıs modern avangard evet cok agır değil benzıo koltuklarımız bnmkı sedefli açık pembe.. sanırım satmayı dusunuyorum ozellıkle gumusluk ve konsolu

Cnm konsol lazım olan birşey gumuslugu satabilirsin gereksiz bence. Ama konsol lazım değil diyorsan onu da sat

Makul olan salonu degistirmek
Bu uzun vadeli bi durum anlasilan
Satip konforlu bisiler almaniz
Eger olmuyorsa bebek odasini yapmayin
Bizimde odamiz yok
Yatak odasinda besikte yatiyor
Bi besik nerrye koyarsaniz koyun is gorur

Bebek odasına çok özeniyorum diyorsunuzda zamanında da o koltuklara özenmişsiniz sonuç ortada.Beş sene sonra bunlar çok bebeksi kaldı keşke bekleyip genç odası alsaymışım yada ihtiyaca göre parça parça tamamlasaymışım dersiniz.Bence bir beşikle başlayıp bekleyin,çocuk büyüdükçe koca mobilyalar yerine daha fazla oyun alanına ihtiyacı olacak.

Yine aynı hatayi yaparsınız çocuk odasi alırsan ki belki çocuk belli süre sizinle aynı oda da yatacak biz huysuz kızım yüzünden aldığımız beşiği bile ilk yıl kullanamadık.

Maddi olarak şuan ev taşıyamayacağınıza göre, o kadar özenip aldıgınız eşyaları y
2.el olarak satacaksınız kullanışsız bir bebek odası için. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bana bebek odası extra olarak geliyor. Olsa da olur ama olmasa daha iyi olur gibi.. Boş odası, imkanı olan yaptırırsa tabiki yaptırsın ama biraz daha büyüyünce daha kullanışlı bir oda yaptırmak daha güzel gibi geliyor..

ilk cocugumda aldigim park yatagi 3yil sonra ikinci cocugumda da kullandm kirilan bi mandali idare ettim 6 ay kadar sonra attim onu da. kucuk besikte buyuk bizimle yatiyordu. cocuk odasi alsaydim keske ilk cocukta derken buyugun gece. baska tek yatirdigimda uykusunda yuvarlanmasindan yer minderine gectm ustusye iki tane olunca guzel oldu kotu de degildi rahatti. tasindik sonra simdiki evime de az bi esya ile geldimburda ikisine de bazali yatak iki kisilik calisma masalarindan dolaplarina kadar en kullanisli oldugunu dusundugum mobilyalari aldim. cocuklar kucuk demedim. genc odasi oldu yani. bu evin oturma odasina koydum. tek oturma yerimiz var salon. oyle siradan bi kanepe takimi. ama cocuklar icin uatak ve pyun alani olarak odayi genis sectim. evin cocuk pdasi olan odasi fazla. koli utu vs

siz de hevesleriniz vardir tabi ki de. kullanisliligi onemli. saglicakla kucaginiza alin insallah...

Son düzenleme:
Mesajlarından anladığım kadarı ile gösterişi seviyorsun bir şey söyleyeceğim sakın Bebek odası takımı alma çünkü büyüyen beşikler büyütülme çok kullanışsız oluyor ,daha doğrusu bebeğin 4 - 5 yaşına gelmeden oda yapma pişman olursun , 2 yaşına kadar park beşik ondan sonra da yatak yeter li olur belki o zamana kadar büyük eve taşınırsınız

Bende gittim oda takımı aldım çocuğa. Ütü odası oldu odası.
Bir gece yattı oda da burnumdan getirdi uyanıp uyanıp.

Atarsam çocuk odasını atıcam.
Yayak odasinda tek yatakta yatiyoruz biz maaile
bizim kızda geldi oğlum olunca odayi esim kullanıyor çocuk odasını bilseydim eşime göre alirdim

Beşik sizin yattığınız yerde olmalı..Çocuk odası yaparsan orda mı yatacaksin yoksa bebek odaya alissin diye tek mi bırakacaksın..İkincisini sakin yapma yakınında olsun..

Bende çok istiyordum çocuk odası.Yerde vardı ama tavsiyeleri dinledim ve bi park yatak bi dolap yetti..Fazla zorlama park yatak al daha rahat edersin..

Hayırlı doğumlar ..

Ya yanlış anlama hevesini Kırmak istemem ben de oda yaptım hamileyken bebeğime
Şu an 5.5 aylık daha bir kere bile yatmadı benimle yatıyor küçük bir beşiği var
Kıyamıyorum ayırmak için
Acelesi yok yani
Yine de sen bilirsin

heves edip avangard aldınız pişmansınız.heves edip çocuğa oda yapınca yine pişman olacaksınız.heyecanlı bir kişiliğiniz var galiba.şartları iyi değerlendirmek lazım.
size tavsiyem 4-5 yaşına kadar oturma odasında uyutun.bu arada salonu da kullanıp hevesinizi alın.5 senenin sanunda yavruya bir çocuk odası alın.salonu da oturulacak kullanışlı eşyalarla yenileyin.salonda günlük oturursunuz ufaklığında kendi odası olmuş olur
hayırlı doğumlar dilerim

3+1 de oturuyorum 1 Odam boş olduğu halde bebeğe oda yapmadım park yatak aldım sadece onunda yatak odasına koyacağım. Şifonyeri boşaltım bebeğin kıyafetlerini de oraya dizdim dolap da almadım. Oda gereksiz 4-5 sene sonra çocuğu duruma göre bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…