Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
İnsanlar evinizin inşaat pisliğini temizlesin siz teşekkür edeceğinize ocağımı ilk ben kullansaydım derdindesinz.. Gerçekten kötüsünüz... O kadar kendiniz kullanmaya meraklıydınz hiç girmeyeceklerdi evinize... Pisliğini de kendinz temizleyecektinz

Haklisiniz vicdan yapiyorum yazdim zaten öyle düsündügüm icin o an
eşyalar gelip geçicidir
ben yeni gelin olacaktim esim eve usta getirmisti mermerin kesilip ankastre ocagin takilmasi lazimdi
ocak tamamen cam ust kismi adam nasil yaptiysa benim ocagi kirmis cami resmen tuzla buz olmus napayim ki o andan sonra icime oturdu tabi ama adamin kirmasi degil yenisini almak zorunda kalmam oturdu.
sizinkiler bir sey yapmamis alti ustu bir yemek bir cay ne olacak ki boşverin bu kadar ince ayrintilara takilmayin
bu sadece sizi yorar

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
UMARIM ESYALARINIZI YIYIP BITIRMEMISLERDIR !😡 temizliğe gelince gıkınız çıkmıyor ama bir çay demlemis yemek yapmışlar eşyalar eskidi. Bacım hayatında ilk defa mı mobilya ve beyaz eşya görüyorsun derler insana .

Ayrica yazmisim zaten yukarda:

bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Halletmeye yani temizlige degil!
Ufak tefek şeyler ne mesela?
Büyük inşaat temizliği yapmamışlar bu sefer, basit temizlik yapmışlar, çayı haketmemişler. Gerçekten haklısınız.
İnsanlar siz tertemiz giresiniz diye ufak tefek detayları bile halletmeye gitmiş bir de böyle mi baksanız acaba?
Onları çok seviyorum filan yazmışsınız ya, hiç inandırıcı değilsiniz yalnız söyleyeyim. Seviyor olsanız evinizde temizlik sonrası dinlenip çay içmiş olmalarından memnun olurdunuz.
Mesela evinizi temizleyen kişi babanız olsa, “ocağı ilk ben kullanacaktım, neden babam kullandı” hissi oluşur muydu, ya da başka sevdiğiniz biri kullansa?
Mutlaka sevmek zorunda değil kimse kimseyi, ama bence “onları çok seviyorum” yazıp durmak yerine, gerçek hislerinizle yüzleşin ve hislerinizin kaynağını bulun derim ben.
Daha çok “aman ayıp olmasın” diye gerçek düşüncelerinizi saklıyor, fakat aslında haklarında çok başka düşünüyorsunuz gibi duruyor buradan.

Ufak tefek şeyler ne mesela?
Büyük inşaat temizliği yapmamışlar bu sefer, basit temizlik yapmışlar, çayı haketmemişler. Gerçekten haklısınız.
İnsanlar siz tertemiz giresiniz diye ufak tefek detayları bile halletmeye gitmiş bir de böyle mi baksanız acaba?
Onları çok seviyorum filan yazmışsınız ya, hiç inandırıcı değilsiniz yalnız söyleyeyim. Seviyor olsanız evinizde temizlik sonrası dinlenip çay içmiş olmalarından memnun olurdunuz.
Mesela evinizi temizleyen kişi babanız olsa, “ocağı ilk ben kullanacaktım, neden babam kullandı” hissi oluşur muydu, ya da başka sevdiğiniz biri kullansa?
Mutlaka sevmek zorunda değil kimse kimseyi, ama bence “onları çok seviyorum” yazıp durmak yerine, gerçek hislerinizle yüzleşin ve hislerinizin kaynağını bulun derim ben.
Bence de. Sevgi bu değil.

Konu sahibinde genel olarak bir üslup sorunu var. Bebeğim beni kullanıyor derseniz, eşyalarınızla ilgili böyle şeyler yazarsanız herkes size tavır alır çünkü çok şımarık ve bencil bir dil kullanıyorsunuz. Eğer gerçek hayatta da böyleyseniz günde ortalama 3 kere haklıyken bile haksız konuma düşersiniz benden söylemesi. Bu kadar tepki almanızın sebebi üslubunuzun iticiliği.

Back
X