Merhaba
Yuzum haric vucudumdan toplam 10 tane ben aldirdim. Veya ben bunlari ben saniyordum.
Hepsi patalojiye gitti. Kimisi normal kimisinde degisim baslangici varmis. Her sene yaz oncesi kontrole gidiyorum. Ayagimin altindan. Belimin yaninda et benine benzer vardi yuksek. takiliyordu devamli onuda aldilar.
Degisim baslangici olanlar icin max 10 sene icinde kanser riski var dedi dr. Iyiki gidip kontrol olmusum. O gunden beri yaz kis yuzume ve ellerime gunes korumasi surerim.Yazlari acikta kalan heryerime krem surmeden cikmam.
Yuzumde ve vucudumda o kadar cok ben var ki hengisi yeni eski cozmem zor oluyor.
Daha cok saglik acisindan kaygilanmak gerek. Gunes oldukca zararli ve cocuklugumda gunes yanigi hikayem cok.
Bencede en kisa zamanda bu konuda tecrubeli bir cilt dr una gidin.
Iz konusuna gelince oyle abarti bi iz olmuyor. zaten bi suru krem var. Gunes gormedikten sonrada cabuk iyilesiyorlar.
merhaba benim de diz kapağımın tamamını kaplayacak büyüklükte et beni olmayan leke şeklinde bir benim var haydarpaşa , fatih sultan mehmet ve birkaç hastaneye gittim . sadece gözle muayene ettiler bir parça almadılar iyi huylu mudur bilemiyorum. önce soymak için expigment ve bir ilaç daha verdiler onu kullandım birkaç ay.Renk açıldı. Sonra yara gibi oldu ben de ilacı bıraktım sonra tekrar eski haline döndü.Tekrar gittiğimde belki özel'de yaparlar lazerle bi ihtimal olur dediler parça alarak bi görüş dediler. Ama bilmediğim bir yere gidip yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Sizden yardım istiyorum. Bana önereceğiniz İstanbul'da iyi bir doktor var mıdır? Bir diğer sorum leke şeklinde olan benini aldıran biri var mı? Varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen?
öncelikle geçmiş olsun canım. leke şeklinde aldıran bi arkdaş vardı. doktorun adı Aylindi sanırım. bende Arda katırcıoğlunu buldum ona aldırmayı düşünüyorum.mail üzerinden de muayene edip fikir verebiliyor.bi dene istersen.arda katırcıoğlu diye çokbilmiş gogıla yazarsan kişisel sitesi çıkıyor zaten.
bıktım bu benlerden
herkese acil şifalarrr
merhaba benim de diz kapağımın tamamını kaplayacak büyüklükte et beni olmayan leke şeklinde bir benim var haydarpaşa , fatih sultan mehmet ve birkaç hastaneye gittim . sadece gözle muayene ettiler bir parça almadılar iyi huylu mudur bilemiyorum. önce soymak için expigment ve bir ilaç daha verdiler onu kullandım birkaç ay.Renk açıldı. Sonra yara gibi oldu ben de ilacı bıraktım sonra tekrar eski haline döndü.Tekrar gittiğimde belki özel'de yaparlar lazerle bi ihtimal olur dediler parça alarak bi görüş dediler. Ama bilmediğim bir yere gidip yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Sizden yardım istiyorum. Bana önereceğiniz İstanbul'da iyi bir doktor var mıdır? Bir diğer sorum leke şeklinde olan benini aldıran biri var mı? Varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?