Bizde de aynı durum vardı :)
Şöyle çözdüm. İkimize de ayrı yemek pişirmek çok zahmetli oluyor zaman alıyor hiç pratik bi çözüm değil falan o yuzden onu geçtim.
Bi tane dumansız kokusuz mangal ortamı sağlayan ev tipi elektrikli ızgaralardan aldım.
Yemek pişirmekten çok daha pratik ve hızlı. Akşama doğru salçalı ve baharatlı sosa batırıp onun için bi et bonfile yanına da kendim için bi parça balık veya tavuk atıyorum ızgaraya. Veya kendim için çeşitli sebze ızgara atıyorum içine. Beraberce uslu uslu pişiyolar. O arada ben ortaya bi salata pilav falan hazırlıyorum. Yarım saat kırk dakkada onun da benim de yemeğim hazır oluyor. O mutlu ben mutlu.
Bundan sıkıldığımız günlerde fırında sebzeli köfte patlıcanlı köfte vs yapıyorum tepsinin yarısı köfteli yarısı sade sebzeli filan gibi. Oluyo yani.
P.s. Nohutu bi gece önceden ıslatman lazım. Islatmayı unuttuysan da yemeği pişirmeden önce nohutları bi saate yakın suda haşla. Suyunu süz öyle asıl yemeğe kat. En olmadı markette haşlanmış konserveleri oluyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cinsmiymiş neymiş :) ben önceden bi saat haşlıyorum bi saat de yemekte pişiyolar ideal oluyo. Farklı markayla filan yine dene bence pes etme. :)
Izgara olayını da düşün yabana atma.
Cinsmiymiş neymiş :) ben önceden bi saat haşlıyorum bi saat de yemekte pişiyolar ideal oluyo. Farklı markayla filan yine dene bence pes etme. :)
Izgara olayını da düşün yabana atma.