Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Ne listesi direkt 7. Gruba, bu ara doğum yapmış kadınları zayıflatıyor uz, dayanamayıp yiyorlar süt olsun diye ama azdan çoktan gidiyor baskimizla

Sut olması için ben yemek yerine sıvı şeyler tüketiyorum . Sut,su,meyvesuyu gbi oğlumda 52 hamile kaldım 62 doğuma girdim 57 doğumdan çıktım 55 kiloda sabit gidiyordum . Kilo almıyordum bunda neler olacak bakalım , o zaman anlaştık 1 nisandan sonra 7. Takıma rezervasyon yaptıralım

Zaten düşünceniz doğru şekilde (hakaret) etmeden yazdığınız içindi mesajınızı beğenmem, anlaşmazlık var miydi

Benim kız erken doğduğu,küvezde kaldığı için sıvı fayda etmedi,tahin helvaları bana iyi süt yapıyordu,yedim yedim şiştim.20 li yaşlarda 50 kiloydum kilo almak için uğraşıyordum,şimdi vermek için(uğraştığım söylenemez)

Kola da süt yapıyor değil mi

zaten coladan çaydan kahveden tiksinmeye başladım. Kahvaltıda bir çaydanlık cay içen ben 1 bardaki içene kadar canım çıkıyor , :w
Slm cimcime tekrar hayırlı olsun acaba yumurtlama gününde mi hamile kaldın yumurtlama testi aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…