Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Güzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. hiç kimse benim madalyama dokunmasin ..o birinciliği bana verenlerin aklında hiç şüphe kalmaması için yarın öğleden sonra kakaodan tariflerde ganajin nasıl döküldüğünü,,o kakao o pastaya nasıl serpilmiş.o yaprak nasıl yapılmış. O katlara nasıl surulmus pastamla kakaodan tariflerde su anda pandispanyam pisti,katlarini sürmeye gidiyorum.Hanımlar ayrıntıları cekiyorum.sevgilerimleben Karadeniz kadınıyım madem şüphe var . ayrıntılı yenisini yaparım..madalyam şimdilik kalsin.i yi geceler

Yürü be Kakao kim tutar seni,ben hiç şüphe etmedim.Teşekkür için yeni pasta yediniz,pastayı bana gönder

Ben sizi hiç tanımıyorum, adra'yı da öyle.
Sadece daha bir-iki sayfa önce aynı konuda kakao'yu savunarak yazdıktan sonra benim de hemfikir olduğumu belirttiğim mesajı beğenmeniz dikkatimi çekti o kadar. Bu nedenle de zaten direkt size sormayı tercih ettim.
Yönetime şikayet edilmişse ve yönetim kararı yarışma kurallarına aykırılık olmadığı yönündeyse bir üye olarak zaten herhangi bir söz hakkım yok. Ancak yönetimin verdiği karara katılmak durumunda değilim.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın şunu belirtmek isterim.

Kakao'nun pastasına mutlaka hazır pastadır demiyorum.

Benim düşündüğüm tek şey, yarışma kuralları açıkken şahsi fikrimce kuralları karşılamayan bir katılım olduğu yönündeydi. Bu eksiklikler nedeniyle de insanların aklında şüphe uyandırdığıydı. Ama daha önce de dediğim gibi, bölüm nevreste'nin, forum kazen'in. Onlar kurallara uyduğunu düşündüğü sürece hiçbirimize laf söylemek düşmez.

Nitekim şu ana kadar tek kelime etmedim, adra'nın mesajında benim adım geçmiş olmasa yine müdahil olmazdım.

Karşılıklı anlaşabildiğimizi umuyorum. Eğer anlaşmazlığımızı çözebildiysek et yemekleri konusunu daha fazla pastaya çevirmeyelim derim :)

Konuyu kapatıp nokta koyalım..Teşekkür ederiz

Herkese ceza olarak pastayı bana kargola kakom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…