Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yok ben içerikten dolayı şaşırdım. Beğeneceğinizi düşündüğüm bir içerik değildi :) O yüzden emin olamadım yanlış mı anlaşıldı diye
Aynı şeyi düşünebilirsin,şüphe edebilirsin ,en doğal hakkın.Ama yönetime bildirmiş millet şikayeti.Yönetim böyle bir şeyi kabul etmezdi.Sen de bilirsin Kazen in dedektifliğini,ben doğru anladım ,sıkıntı yok.

Ben de ilk kez birine "canım sen hayırdır" diye niye beğendiğini soruyorum

Ne bileyim, kakao'nun aleyhinde yazdığım mesajı sizin ve deynep'in beğeneceğini düşünmemiştim

Bence arkadaşlar site yönetimi ile alakalı olan bölümden dolayı beğenmişlerdir, nevosta beğenmiş çünkü mesajınızı

Bence arkadaşlar site yönetimi ile alakalı olan bölümden dolayı beğenmişlerdir, nevosta beğenmiş çünkü mesajınızı
Peki bakalım :))

Ben de ilk kez birine "canım sen hayırdır" diye niye beğendiğini soruyorum

Ne bileyim, kakao'nun aleyhinde yazdığım mesajı sizin ve deynep'in beğeneceğini düşünmemiştim
Kimseyi kötülemek körüne savunmam. Ama rencide de etmem. Fikirlere saygı duyabilirim lakin hakaret olmadıkça. Sen hazır olduğunu düşünebilirsin bu senin dusuncedir şikayette edebilirsin yonetim var sonuçta. Onlar gerekeni yapar. Ben sadece burada suclamaya karşıyım. Yukarılarda adra kardeşin yaptığı gibi, bizi suçladı. Bu hakaret niye diye dusunuyorum sadece. Bende yarışmada idim. Sen sorunu sormussun cevabını aldın yada almadin bu sizin aranızda. Kimse sana dusunceden dolayı saldıracak değil ki ben hiç değilim. Düşünceler özgür varlıklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…