Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı şeyi düşünebilirsin,şüphe edebilirsin ,en doğal hakkın.Ama yönetime bildirmiş millet şikayeti.Yönetim böyle bir şeyi kabul etmezdi.Sen de bilirsin Kazen in dedektifliğini,ben doğru anladım ,sıkıntı yok.
Aynı şeyi düşünebilirsin,şüphe edebilirsin ,en doğal hakkın.Ama yönetime bildirmiş millet şikayeti.Yönetim böyle bir şeyi kabul etmezdi.Sen de bilirsin Kazen in dedektifliğini,ben doğru anladım ,sıkıntı yok.
İnş nevom , belirtilerin değişikliğinden dolayı bende kiz diye düşünüyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum , önemli olan önce sağlıklı sıhhatli olmasi
Kimseyi kötülemek körüne savunmam. Ama rencide de etmem. Fikirlere saygı duyabilirim lakin hakaret olmadıkça. Sen hazır olduğunu düşünebilirsin bu senin dusuncedir şikayette edebilirsin yonetim var sonuçta. Onlar gerekeni yapar. Ben sadece burada suclamaya karşıyım. Yukarılarda adra kardeşin yaptığı gibi, bizi suçladı. Bu hakaret niye diye dusunuyorum sadece. Bende yarışmada idim. Sen sorunu sormussun cevabını aldın yada almadin bu sizin aranızda. Kimse sana dusunceden dolayı saldıracak değil ki ben hiç değilim. Düşünceler özgür varlıklardır.