- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Desene seni doğumdan sonra diyet grupları na alacağız
Ayy ilk defa mesaj beğendim için böyle tepki alıyorum![]()
Kesinlikle hemen hemide . 59 kiloyum şimdiden ,55 tim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desene seni doğumdan sonra diyet grupları na alacağız
Ayy ilk defa mesaj beğendim için böyle tepki alıyorum![]()
Aynı şeyi düşünebilirsin,şüphe edebilirsin ,en doğal hakkın.Ama yönetime bildirmiş millet şikayeti.Yönetim böyle bir şeyi kabul etmezdi.Sen de bilirsin Kazen in dedektifliğiniYok ben içerikten dolayı şaşırdım. Beğeneceğinizi düşündüğüm bir içerik değildi :) O yüzden emin olamadım yanlış mı anlaşıldı diye![]()

![]()
Ben de ilk kez birine "canım sen hayırdır" diye niye beğendiğini soruyorum
Ne bileyim, kakao'nun aleyhinde yazdığım mesajı sizin ve deynep'in beğeneceğini düşünmemiştim![]()
Güzel fikir neden olmasınKız mi senin kucuk oglana gelin mi dusunuyorsun yoksa abla![]()
Aynı şeyi düşünebilirsin,şüphe edebilirsin ,en doğal hakkın.Ama yönetime bildirmiş millet şikayeti.Yönetim böyle bir şeyi kabul etmezdi.Sen de bilirsin Kazen in dedektifliğini,ben doğru anladım ,sıkıntı yok.
![]()
Peki bakalım :))Bence arkadaşlar site yönetimi ile alakalı olan bölümden dolayı beğenmişlerdir, nevosta beğenmiş çünkü mesajınızı![]()
Tabi canım en önemlisi sağlıklı olmasıİnş nevom , belirtilerin değişikliğinden dolayı bende kiz diye düşünüyorum ama kendimide kaptırmak istemiyorum , önemli olan önce sağlıklı sıhhatli olmasi![]()
Ben senin gizli hayranınımPeki bakalım :))
Ben senin gizli hayranınımAlakasız konularda beğeni yapmak olmuyor elime böyle bir fırsat geçmiş niye kaçırayım dedim
![]()
Artık et yemeklerine katılmayı ciddi olarak düşünüyorum merak etmeyin :)Ben senin gizli hayranınımAlakasız konularda beğeni yapmak olmuyor elime böyle bir fırsat geçmiş niye kaçırayım dedim
![]()
Bak yine beğendim mesajınıPeki bakalım :))
@shot 'un peşine düşüp tüm mesajlarını beğenelimBak yine beğendim mesajını![]()
Ne dersiniz
Hep beraber göreceğiz artık neyi ne kadar yapacağımı :))Hayranlığım bir kat daha artmaya başladı![]()
Hayranlığım bir kat daha artmaya başladı![]()
2 dakikada sattın biziSağol dünürümAha yeni av pesindeyizrast gele
Kimseyi kötülemek körüne savunmam. Ama rencide de etmem. Fikirlere saygı duyabilirim lakin hakaret olmadıkça. Sen hazır olduğunu düşünebilirsin bu senin dusuncedir şikayette edebilirsin yonetim var sonuçta. Onlar gerekeni yapar. Ben sadece burada suclamaya karşıyım. Yukarılarda adra kardeşin yaptığı gibi, bizi suçladı. Bu hakaret niye diye dusunuyorum sadece. Bende yarışmada idim. Sen sorunu sormussun cevabını aldın yada almadin bu sizin aranızda. Kimse sana dusunceden dolayı saldıracak değil ki ben hiç değilim. Düşünceler özgür varlıklardır.![]()
Ben de ilk kez birine "canım sen hayırdır" diye niye beğendiğini soruyorum
Ne bileyim, kakao'nun aleyhinde yazdığım mesajı sizin ve deynep'in beğeneceğini düşünmemiştim![]()
Eskileri bir kenara bırakıp yeni umutlara yol alma kararı aldım2 dakikada sattın bizi
![]()

2 ayda 4 kilo ise 9 ayda 18 kilo ederKesinlikle hemen hemide . 59 kiloyum şimdiden ,55 tim![]()

Sağol dünürüm![]()