- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Ben yaptım tabi ki güzel olurPeki çok güzel olursa ne olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım tabi ki güzel olurPeki çok güzel olursa ne olacak![]()
Abla bize bi mangal yaparsin artikBen kabul etmiyorum tariften dolayı güzel oldu![]()
Ama uygulayan benimBen kabul etmiyorum tariften dolayı güzel oldu![]()
Tarif eklemiş sayılır mıyımBen görmedim bunu sende koymadin varsay
olmaz mi ya ciger yenmez mi hiiic
![]()
Çocuklara ciğer yedirmenin tek yolu mangalYok sayilmaz 1 tane fotografla kebapçıdan almissin derlerTarif eklemiş sayılır mıyımÇocuklara ciğer yedirmenin tek yolu mangal
![]()
Oğlumun mangal başında resimleri var onları eklerimYok sayilmaz 1 tane fotografla kebapçıdan almissin derler
Evet lezzetli oluyor cidden ben biraz pisbogazımdir et konusunda. Et ve bilimum sakatat![]()
@nananais ciger şiş var gel yiyek
Yap, olmazsa buradayım beklerimBen ne yapsam karar veremedim..Senin lokmayı yapayım olmazsa gelir sana sataşırım
![]()
Ayyy bebiş hiç sevmem , kuru geliyor bana@nananais ciger şiş var gel yiyek![]()
Bende bagirsaktan yapimislar disinda geriye ne kaldiysa arti. Dalak yürek bobrek ciger iskembe kelle paca falan filanOğlumun mangal başında resimleri var onları eklerim
Ben kelle,işkembe hariç hepsini severim.Geriye ne kaldıysa![]()
Aslında annem yaparsa bumbar severimBende bagirsaktan yapimislar disinda geriye ne kaldiysa arti. Dalak yürek bobrek ciger iskembe kelle paca falan filan![]()
Kuyruk yağıyla pisircen onu. Hem sulu tutar hemde lezzetli olur. Yerken o yaglari durumden cikartiyorum tabiAyyy bebiş hiç sevmem , kuru geliyor bana![]()