Nasi olmustu bu cocuk?
Netten baktim ama hep genel yorumlar var.
Aydinlatabilir misiniz beni?
Gezi eylemleri sırasında Kızılay Meydanı'nda eylem varken, ekip arkadaşları geri çekilen ama kendisi ortada kalan polis memuru Ahmet Şahbaz tarafından silahla vurularak öldürüldü. Şahbaz Ethem'i vurduktan sonra geri ekibinin yanına kaçtı.Nasi olmustu bu cocuk?
Netten baktim ama hep genel yorumlar var.
Aydinlatabilir misiniz beni?
Keşke Satı Sarısülük'ün de öldürülen oğluna olan hasreti bitebilseydi.nişanlısı ve annesi asına çok sevindimhasretleri bitti
ölümüne sevinmedim ne berkinin ne ethemin nede alinin sanırım tam hatırlamıyorum adını
hepsini piyon olarak kullandılar amaçları uğruna bu insanların
ALLAH rahmet eylesin
ancak !!! bu polise suçlu diyemezsiniz görevini yaptı ve boş yere yattı benim düşüncem bu
shot evet annesinin hasreti bitmeyecek
ancak ethem polise saldıranlardan biri ee o poliste orda şehit olacaktı o zaman tepkiniz ne olacaktı
velhasıl sevindiğime dair tek bi söz etmememe rağmen nasıl beceriyorsunuz lafları çevirmeyi pes doğrusu !!!
Sizinle Gezi'yi veya Gezi'de öldürülen çocukları tartışmayacağım. Sizin şahsınızla değil, kimseyle. Gerek yok çünkü, aynı şeyleri kaç yıldır söylüyoruz. Daha fazla ne Gezi'nin ne öldürülen, kör edilen o çocukların anılarını kirletmeye ve kirlettirmeye gerek var.ölümüne sevinmedim ne berkinin ne ethemin nede alinin sanırım tam hatırlamıyorum adını
hepsini piyon olarak kullandılar amaçları uğruna bu insanların
ALLAH rahmet eylesin
ancak !!! bu polise suçlu diyemezsiniz görevini yaptı ve boş yere yattı benim düşüncem bu
shot evet annesinin hasreti bitmeyecek
ancak ethem polise saldıranlardan biri ee o poliste orda şehit olacaktı o zaman tepkiniz ne olacaktı
velhasıl sevindiğime dair tek bi söz etmememe rağmen nasıl beceriyorsunuz lafları çevirmeyi pes doğrusu !!!
hak etti dedim ben dimiDirenişçilere saldıran polise atılan taşla kimse şehit olmaz. Suç, bilinçli taksirli adam öldürmedir. Cinayettir.
Akp karşıtı herkese terörist yaftası yapıştırarak, bu eylemi bir direniş haline getiren iktidarınızın işlediği bir suçtur.
Sivil vatandaş yasal mermiyle "bilinçli ve kasten" öldürülmüştür.
Bu insanların ölümlerine "haketti" gözüyle bakanlar, 28 şubat olaylarını hala kınıyor ve konuşuyorsunuz da, bu sivil darbeyi ve devlet terörünü neden konuşmuyorsunuz?
O zaman o dönemde yaşanılanlar da hakedildi.
hak etti dedim ben dimi
ne yeyip ne içiyosunuz gerçekten anlamıyorum
kim ölümü hak eder vatanına milletine ihanet edenden başka !!
videoyu bu sefer izlememiştim siz deyince izledim
ama direnişciler çok mu masum
yüzünü neden kapatmış o direnişci gaz yüzündenmi
o gaz kokusu nası bişey bilmiyorum ama koruyor mu
birde o sonda gelen polisin ahmet şahbaz olduğumu söylenmek istemiş?
söylemek istediyse neden
birde polis ateşe devam ediyor diyor sanki vuran polis devam ediyormuş gibi o kargaşada bi çok polis havaya ateş ediyormuştur
birde sizce o polis ne yapmalıydı orada
tamam en son yapılması gerekeni yapmış ancak ne yapmalıydı
kısaca hak olayı varsa burada poliside suçlayamazsınız
ikiside hak etmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?