Bu ulkenin evlatlari bu sekilde olmamali
Değil mi ya....aaa amore bi askerden aldı silahını ve cepkenini . sen başka bir şey mi sandın
e
Taşa karşılık silah? Üstelik sivil halkın üstüne doğrultulan bir silah? İşte bu tam olarak bir devlet terörüdür.
Göstericilerin üstüne doğrultularak ateş eden o polis suçludur.
Polise taş atan vatandaş hakkında da soruşturma açılabilir, kanuna aykırı her hareket cezalandırılmalıdır.
Ama gel gör ki böyle bir adalet yok Türkiyede artık.
Değil mi ya....
Ya ekmek almaya giderler ya da böyle.... neyse fazla söze gerek yok
nasıl yakalanacaktı medcezir yüzü kapalı ayrıca geri falanda çekilmiyorlar
vurulunca dağılanlar hariç 2 kişi kalıyor yardım etmek için o kadar
o karışıklıkta yapılması gereken yapılmış haketmiş deimorum bakın yine
o kanunu beğendiğiniz avrupa
Ya da "kurban eti dağıtmaya" çıkarlar dimi?...Zorla çirkinleştireceksiniz insanı.Değil mi ya....
Ya ekmek almaya giderler ya da böyle.... neyse fazla söze gerek yok
diline çok yanlış kişiyi doladınYa da "kurban eti dağıtmaya" çıkarlar dimi?...Zorla çirkinleştireceksiniz insanı.
Evet olaylarda benzetmelerde büyük çirkinlikler var yasin yakılarak taşla başı ezilerek üzerinden arabayla geçilerek öldürüldü değilmi protesto gösteri polise taş atma kamu malına zarar verme gibi olayların içinde de değildi değil mi..? Evet ortada bir çirkinlik varsa ikisini aynı kefeye koyan zihniyette ethem adlı şahsın türk bayrağı yakan gurubun içerisinde yer alması başka başka gösterilerde boy göstermesi tamamen masumca zaten polisimizde gidip kafasına sikmamis ki....Ya da "kurban eti dağıtmaya" çıkarlar dimi?...Zorla çirkinleştireceksiniz insanı.
Bunlar böyle yobaz(kendi deyimleriyle) kesim ölsün gebersin devlete başkaldıran kamu mallarına zarar veren polise taşlı molotoflu saldiranlar ortalıkta at kostursun. Kusura bakmayın benim bayragimi yakanlar buna ortak olanlarda yanmalidiline çok yanlış kişiyi doladın
bu yaptığın çirkinlik mi değilmi kendi muhasebeni kendin yap
o çocuk teröristler tarafından acımasızca katledildi ve hiç bir şekilde hiç bir eylemde değildi
Evet olaylarda benzetmelerde büyük çirkinlikler var yasin yakılarak taşla başı ezilerek üzerinden arabayla geçilerek öldürüldü değilmi protesto gösteri polise taş atma kamu malına zarar verme gibi olayların içinde de değildi değil mi..? Evet ortada bir çirkinlik varsa ikisini aynı kefeye koyan zihniyette ethem adlı şahsın türk bayrağı yakan gurubun içerisinde yer alması başka başka gösterilerde boy göstermesi tamamen masumca zaten polisimizde gidip kafasına sikmamis ki....
Bir kesim polisin askerin yetkileri kısıtlı diye veryansın eder diğer kesim böyle...?
Bunlar böyle yobaz(kendi deyimleriyle) kesim ölsün gebersin devlete başkaldıran kamu mallarına zarar veren polise taşlı molotoflu saldiranlar ortalıkta at kostursun. Kusura bakmayın benim bayragimi yakanlar buna ortak olanlarda yanmali
Kendinizde bakabilirsiniz değil mi benim yazdığım mesajları iyi okuyun bayrak yakan gurupta da yer almış olması buna ortak olması diye yazdım.. sizin derdiniz berkin ethem falan da değil olsaydı eğer yasin börü içinde aynı tepkiyi vermeniz gerekirdi sizde saray ve rte takıntısı var Türkiye Cumhuriyeti ne yakistiramadiginiz saray tayyip emretti polis vurdu sonuç hep bir yere dayanıyor Daha birçok örnekler uzar giderEthemin bayrak yaktığı videoyu ekler misiniz buraya?
Hala iftiralara devam, bakın yapmayın bunu. Ailesi olsam dava açarım. Yapmayın.
Ayrıca, tut ki bayrak yaktı, kafasından tek kurşunla öldürülmesi midir bunun cezası? Ne anlamalıyız yani bundan, nedir meşrulaştırmaya çalıştığınız olay? Kaldı ki Türk bayrağı yaktığı falan yok.
Veya Berkinin kamu malına zarar verdiği, polise taş attığı videoları koyun buraya..Elinde sapan olması yeterdi değil mi, onun da cezası ölüm..
Belgelerle gelin, sağdan soldan ya da trol hesaplarından aldığınız resimlerle, kalıplaşmış söylemlerle değil..
Ölmüş insanlara iftira atmayın.
Amin.ve eminim bir gün herşey tersine dönecek.Umarım bu adaletsizlik, bu habere sevinenlere de uğrar bir gün.
Kendinizde bakabilirsiniz değil mi benim yazdığım mesajları iyi okuyun bayrak yakan gurupta da yer almış olması buna ortak olması diye yazdım.. sizin derdiniz berkin ethem falan da değil olsaydı eğer yasin börü içinde aynı tepkiyi vermeniz gerekirdi sizde saray ve rte takıntısı var Türkiye Cumhuriyeti ne yakistiramadiginiz saray tayyip emretti polis vurdu sonuç hep bir yere dayanıyor Daha birçok örnekler uzar gider
Hmmm.Pkk kamp fotograf iftirasini attim ortaya tutmadi.Eee ozaman biraz da bayrak yakma videosu ortaya atayim.Belki bu tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?