- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- 23
Hanımefendi bi zahmet google girip arativerin evet çok yoruluyorum gerçekten herşeye bir kulp bulunuyor nasıl olsa askeriyede çekilmiş fotosu öyle diyorsunuz niye uğraşayı m ki arkadaşımNerden biliyorsunuz aynı tepkiyi vermedigimi? Dayanaksız konusmaya devam ediyorsunuz, alıskanlık haline gelmis sanırım.
Tamam o halde, bayrak yakan gurubun icinde yer aldıgına dair videoyu bekliyorum. Kusura bakmayın yoruluyorsunuz ama bu ithamları belgelemeniz lazım.
Hanımefendi bi zahmet google girip arativerin evet çok yoruluyorum gerçekten herşeye bir kulp bulunuyor nasıl olsa askeriyede çekilmiş fotosu öyle diyorsunuz niye uğraşayı m ki arkadaşım
O da tutmadı.
Dur dur.Biraz yurusun bundan bakalim.
Hatirlarsin med.Bu foto ve video ard arda 2-3 gun aralikla malum medya tarafindan basina servis edilmisti.Ailesi cikip belgelerle fotograflarla konusmak zorunda kalmisti.Sonra geri vitesss.Neyse;
Yeni iftira is loading % 56....
Hatta ailesi dava açmıştı bu iftirayı atanlara. Dikkat etmek lazım o yüzden.
Ben iftira derdinde değilim haklı olunabilir kimsenin de gunahina girmek istemem eger ki bu sekilde carpitilp iftira atilmissa işin b... u çıkmış demektir...Dur dur.Biraz yurusun bundan bakalim.
Hatirlarsin med.Bu foto ve video ard arda 2-3 gun aralikla malum medya tarafindan basina servis edilmisti.Ailesi cikip belgelerle fotograflarla konusmak zorunda kalmisti.Sonra geri vitesss.Neyse;
Yeni iftira is loading % 56....
Med birak nasıl reisleri Kabataş ve Camii yalanıni ortaya atıp bu ikisini asla ispatlayamadiysa bu da onun gibi bir şey.lütfen bIrak.Çünkü böyle bir video yok. Çünkü bu, geziye ve Ethem'e dair en çirkin iftiralardan biri. O yüzden belgeleyemeyeceğiniz şeyleri ortaya atmayın, iftira hiç atmayın.
Terbiye sınırlarını aşma lütfen burada egrisiyle doğrusuyla hakaret etmeden görüşlerimizi açıklıyoruz yanlışlarımızı görüyoruz bazen evet bu konuda yanılmışım belkide yaniltilmisim bunu da söylemeden gecemiyecegimCahil kokusu.. Kivirdikca kiviriyor. Kendinizi yormayiniz, insanlar inanmak istediklerine inaniyorlar. Hatta bazilari uydurup uydurup inaniyor.
Med birak nasıl reisleri Kabataş ve Camii yalanıni ortaya atıp bu ikisini asla ispatlayamadiysa bu da onun gibi bir şey.lütfen bIrak.
Üzülme çünkü gerçek adalet bu dünyada tecelli etmiyor ama Allah'in adaletinden kaçmak mümkün değil.Üzüldüğüm tek şey, adamlar hem ömrünün baharında öldürüldü, hem terörist oldu.
Neyse ki günahları bol bol temizleniyor böylelikle.
Ulkeyi kaosa sürükleyen günlerdir ortalığı toz duman eden şehit kanları ile beslenen tek bir görüş ve tek bir güç var.
Çok ağır cümlelerim var ama size yakışır cuk diye de oturur da benim dilime yakışmaz o yüzden susuyorum.
Hirosima 1945 (temsili degil)
Abla resmen esip gecmissin.. neyse hemen araya reklam alayim; ofis pazen donda kalite ofis camasirlariher turlu mapusluk urun bulunur, israrla isteyiniz
diline çok yanlış kişiyi doladın
bu yaptığın çirkinlik mi değilmi kendi muhasebeni kendin yap
o çocuk teröristler tarafından acımasızca katledildi ve hiç bir şekilde hiç bir eylemde değildi
Siz eylemde olduğuna inanmak istemediğiniz için değildi diyorsunuz ama belki de öyleydi.Berkin'in ekmek almaya gitmesi nasıl size göre bahane idiyse belki onun kurban eti dağıtması da bahaneydi?Ayrıca bilmem Hüdapar'lı olduğunu biliyor muydunuz?Gerisini açıklamama gerek yok heralde.Neyse...Evet olaylarda benzetmelerde büyük çirkinlikler var yasin yakılarak taşla başı ezilerek üzerinden arabayla geçilerek öldürüldü değilmi protesto gösteri polise taş atma kamu malına zarar verme gibi olayların içinde de değildi değil mi..? Evet ortada bir çirkinlik varsa ikisini aynı kefeye koyan zihniyette ethem adlı şahsın türk bayrağı yakan gurubun içerisinde yer alması başka başka gösterilerde boy göstermesi tamamen masumca zaten polisimizde gidip kafasına sikmamis ki....
Bir kesim polisin askerin yetkileri kısıtlı diye veryansın eder diğer kesim böyle...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?