Ethem’i vuran polis serbest

Hanımefendi bi zahmet google girip arativerin evet çok yoruluyorum gerçekten herşeye bir kulp bulunuyor nasıl olsa askeriyede çekilmiş fotosu öyle diyorsunuz niye uğraşayı m ki arkadaşım

Hanımefendi bi zahmet google girip arativerin evet çok yoruluyorum gerçekten herşeye bir kulp bulunuyor nasıl olsa askeriyede çekilmiş fotosu öyle diyorsunuz niye uğraşayı m ki arkadaşım

Çünkü böyle bir video yok. Çünkü bu, geziye ve Ethem'e dair en çirkin iftiralardan biri. O yüzden belgeleyemeyeceğiniz şeyleri ortaya atmayın, iftira hiç atmayın.

Dur dur.Biraz yurusun bundan bakalim.
Hatirlarsin med.Bu foto ve video ard arda 2-3 gun aralikla malum medya tarafindan basina servis edilmisti.Ailesi cikip belgelerle fotograflarla konusmak zorunda kalmisti.Sonra geri vitesss.Neyse;

Yeni iftira is loading % 56....

Hatta ailesi dava açmıştı bu iftirayı atanlara. Dikkat etmek lazım o yüzden.

Hatta ailesi dava açmıştı bu iftirayı atanlara. Dikkat etmek lazım o yüzden.

Aynen.Ethem ve ailesini bu cirkin iftiralar yuzunden savunan onlarca gonullu avukat ordusu var.
Beklemedeyiz ama 3. Iftira ne olacak bakalim.Iyice komik duruma dusuldu de neyse.Ciddiye alip cevap vermemin sebebi, su bolume olurda gelip konulari okuyan ve olaylari ogrenmeye calisan birkac kisi icindir.Yalan yanlis ogrenmesinler olaylari diye.

Ben iftira derdinde değilim haklı olunabilir kimsenin de gunahina girmek istemem eger ki bu sekilde carpitilp iftira atilmissa işin b... u çıkmış demektir...
Lakin polisimize askerimizie taş molotof atanlar zarar vermek isteyenler yüzünü bez parçasıyla kapatanlar yanlış yoldalar bunu da belirtmek isterim

Çünkü böyle bir video yok. Çünkü bu, geziye ve Ethem'e dair en çirkin iftiralardan biri. O yüzden belgeleyemeyeceğiniz şeyleri ortaya atmayın, iftira hiç atmayın.
Med birak nasıl reisleri Kabataş ve Camii yalanıni ortaya atıp bu ikisini asla ispatlayamadiysa bu da onun gibi bir şey.lütfen bIrak.

Cahil kokusu.. Kivirdikca kiviriyor. Kendinizi yormayiniz, insanlar inanmak istediklerine inaniyorlar. Hatta bazilari uydurup uydurup inaniyor.
Terbiye sınırlarını aşma lütfen burada egrisiyle doğrusuyla hakaret etmeden görüşlerimizi açıklıyoruz yanlışlarımızı görüyoruz bazen evet bu konuda yanılmışım belkide yaniltilmisim bunu da söylemeden gecemiyecegim

cahil kokusu aman ALLAH ım egoya bakarmısınız
en büyük cehalet budur işte lafı gediğine koymaca
bakın bu eylemler başka ülkelerde olduğu zaman çatatana vuruluyorlar ve böyle bi kargaşa içinde de değil
bu polis daha o kadar gençki
ülkenizin polisine gencecik evladına ne kadarda kolayca kıyabiliyorsunuz
madem ethem masum size göre
neden bayrak yakılan polise saldırılan eylemde la noluyo burada
amaç ağacı geçti bunların derdi ülkemi kaosa sürüklemek demek deyip oradan uzaklaşmadı
ama durun tabi gezi ruhu başka ruh kim tarafından verildiği bilinmeyen
kimse kusura bakmasın
iyi niyetle başlamış hatta orada iyi niyetle bulunan kimseler olabilir
ancak kimse bana gezinin masumluğuna inandıramaz (şimdi biri çıkacak uğrasan yok zaten senle deyip posta koyup gidecek)
heleki gezi ruhu diye hiç girmeyin olaya

işgalci gibiler görüntüleri tekrar izledimde
velhasıl nemalanlar diyeceksiniz
eğer nemalanlar vardısa ülkenizi sevenler olarak orayı terkedecek nemalanmalarına fırsat vermeyecektiniz eğer güzel kardeşim

elbette çıkacak adaletsizliğe haykıracaksınız ama orada yahudisinden tutun bayrak yakanına kamu malına zarar verene kadar insanlar varsa çıkıp ülkenizi seviyordusanız
yakacaktınız orayı-onları

ya neyse adam ölmüş gitmiş ne yaptıysa yaptı ne ettiyse etti
polis kardeşim adına sevindim
yatması bile yanlıştı o kadar !!!!

buyrun
beyninize yakışıyorsa aklınızdan geçebiliyorsa o kadar net ve cuk diye oturan sözler dilinizede yakışır
ha özelden atın merak ettim bana yakışan sözlerinizi

diline çok yanlış kişiyi doladın
bu yaptığın çirkinlik mi değilmi kendi muhasebeni kendin yap
o çocuk teröristler tarafından acımasızca katledildi ve hiç bir şekilde hiç bir eylemde değildi

Siz eylemde olduğuna inanmak istemediğiniz için değildi diyorsunuz ama belki de öyleydi.Berkin'in ekmek almaya gitmesi nasıl size göre bahane idiyse belki onun kurban eti dağıtması da bahaneydi?Ayrıca bilmem Hüdapar'lı olduğunu biliyor muydunuz?Gerisini açıklamama gerek yok heralde.Neyse...
Ben ölünün arkasından konuşmaktan hoşlanmadığım için bana çirkin geliyor,yoksa ikisi de ÇOCUK olduğundan dolayı bana göre aynı kefedeler zaten.

Herkes banlanmış. KK nın siyaset meydanı ölmüş resmen
Bu adam serbest kalmış, şaşırmadım. Oysa videoyu binlerce kez izledim, resmen insanları hedef almış. Ölen Ethem oldu, o olmasa ahmet, ayşe, mehmet... olabilirdi. Umarım hesabı yarına kalmıştır. Umarım ve tek dileğim adalet en yakın zamanda işler ve gerçek suçluluları yargılanırken ve hakettiği cezayı aldığı günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…