nne güzel değilmi ,insanın canının kıymetinide gördük bu ülkede. acaba kimi öldürsem. nasılsa çıkarım bir kaç günde. bir düşüneyim ,bakayım.
hıı buldum. bekle geliyorum..
Adalet yerini her iki dünyada bulacak . Şehitlerimizin kanlarını taşıyan ellere ve yakalarına sarılacağım o direnişçiler ahirette önce bize hesap verecek. Sonra Allaha herkesin vicdanı rahatsa sıkıntı yok
Çok ayıp!
Allah kimseye evlat acısı vermesin, evlat acısıyla sınamasın, Allah düşmanımın başına dahi vermesin, burda evladını yitirmiş, acı yaşamış arkadaşlarımızda var, lütfen herkesin ağzından çıkanı kulağı duysun, kalplerimizi beddualarla karartmayalım rica ediyorum.
videoyu ben de yeni izledim öldürmek zorunda değilmiş, sonuçta onun elinde silah yok, ateş edenin kaskı var elbiseleri daha koruyucu, en azından hayati bir organına ateş etmeyebilirdi, onu vurduktan sonra arkadaşlarının yanına çekilmiş zaten
ben polisler hakkında da kötü bişey söylemek istemem, çünkü o polisler aralıksız çalıştırılmış uykusuz ve aç kalmış, belkide bu özellikle yapıldı bilemiyorum ama günlerce uykusuz ve aç kalan ve tehdit altında hisseden bi insanın da mantıklı hareket etmesini beklemek zor, bu olaylara asıl sebep olan kademeler, o emirleri veren kademeler o meydanda değildi